Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ

Ο Γιάννης Μπρατάκος γεννήθηκε το 1968. Σπούδασε Παραγωγή και Διοίκηση και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Οικονομία στο London School of Economics & Political Science. Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτικό μέλος της εταιρίας Πληροφορικής DD SYNERGY από το 1999, ενώ δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής και ειδικά στις υπηρεσίες για το λογισμικό SAP από το 1995.

Αποτέλεσε μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της συμβουλευτικής εταιρίας CAPE CONSULTING.

Εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών από το 2006. Τον Δεκέμβριο του 2017 εξελέγη Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ αναλαμβάνοντας τα θέματα καινοτομίας, νέων τεχνολογιών, νεοφυών επιχειρήσεων, επενδύσεων και γενικά το οικοσύστημα ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Από τον Φεβρουάριο του 2021, αποτελεί μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Στρατηγικής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 εξελέγη Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.εδω

ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ 

Ο πατέρας του Αγγελος Μπρατακος συμφωνα με την ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ :

Ο Άγγελος Μπρατάκος (1935-2021) του Ιωάννη, ήταν Έλληνας φυσικός και πολιτικός.


Βιογραφικά στοιχεία

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1935. Αποφοίτησε από την Σχολή Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διατέλεσε γενικός διευθυντής της ΝΔ στα τέλη της δεκαετίας του ’80. Εξελέγη βουλευτής Επικρατείας με τη Νέα Δημοκρατία τον Ιούνιο του 1989 και στη Β’ περιφέρεια Αθηνών στις εκλογές του 1990, 1993, 1996.

Χρημάτισε υφυπουργός Εσωτερικών από το 1992 ως το 1993.


ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ;ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΟΙΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΟΜΩΣ ΒΡΙΣΚΕΙ .ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1960 ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΟΦ (ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ) ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΝΕΑΡΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΡΑΤΑΚΟΥ.

 

Έτσι, στις 23 Δεκεμβριου του 1960 στις 9.30 το βράδυ 150 και πλέον μαινόμενοι νεαροί, φεύγοντας από δεξίωση που γίνεται προς …τιμήν τους από τον υπουργό βορείου Ελλάδος Θεολογίτη στο κυβερνείο, εισβάλουν στα γραφεία της εφημερίδας φωνάζοντας «σπάστε τα όλα». Προπηλακίζουν φραστικά τους συντάκτες, απειλούν «προδότες θα σας καθαρίσουμε», βιαιοπραγούν κατά του αρχισυντάκτη Ιωαννίδη, πιάνουν δημοσιογράφο από το λαιμό, εμποδίζουν την επικοινωνία με την αστυνομία ενώ σπάνε τζάμια και γραφεία.
 
Όλα αυτά παρουσία του τότε βουλευτή των Φιλελευθέρων Μπακατσέλου στον οποίο επιτίθενται όταν διαπιστώνουν ότι τηλεφωνεί στην αστυνομία. Χρειάζεται η δυναμική επέμβαση των τυπογράφων τις εφημερίδας από τον παρακάτω όροφο για να αποτραπούν τα χειρότερα. Ενώ αυτά συμβαίνουν πάνω, έξω από κτίριο βρίσκονται συγκεντρωμένοι άλλοι 200 υποστηρικτές των τραμπούκων φωνάζοντας συνθήματα.
 

Παρότι ο αστυνομικός συντάκτης της εφημερίδας Α. Μπουντούρης έχει πληροφορίες για την επικείμενη επίθεση, η αστυνομία όχι μόνο δεν προστατεύει την «Μακεδονία» αλλά όταν φτάνει μετά από 20λεπτη καθυστέρηση συλλαμβάνει ελάχιστους εισβολείς ενώ οι περισσότεροι διαφεύγουν. Λίγες ημέρες αργότερα οδηγούνται στον εισαγγελέα οκτώ νεαροί τα ονόματα, κάποιων εξ αυτών, πρωταγωνιστούν στη συνέχεια στην πολιτική ζωή της χώρας. Στις 29 Δεκεμβρίου η «Μακεδονία» δημοσιεύει φωτογραφία του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή να περιστοιχίζεται από μέλη της νεολαίας της ΕΡΕ και της ΕΚΟΦ που επιτέθηκαν στα γραφεία της.

Αξίζει να θυμηθούμε κάποια από αυτά όπως τα καταγράφει η εφημερίδα :1) Δημ. Καρέλας, αντιπρόεδρος του συνεδρίου, μέλος της ΕΚΟΦ, συλληφθείς. 2) Άγγελος Μπρατάκος, εκ των ηγετών της ΕΚΟΦ, συλληφθείς. 3) Φωτ. Παπαγεωργίου, πρόεδρος του συνεδρίου. 4) Χάρης Καρατζάς, στέλεχος της ΕΚΟΦ, συλληφθείς. 5) Παύλος Μανωλόπουλος, πρόεδρος της ΕΚΟΦ. 6) Αχιλλέας Καραμανλής. 7). Γ. Βλάχος, στέλεχος νεολαίας ΕΡΕ. 8) Γ.Αλεφαντάκης. Στη φωτογραφία διακρίνονται επίσης οι Χ. Φύσσας, γενικός γραμματέας του συνεδρίου και Ν. Κατσαρός, μέλος του ΔΣ της ΕΚΟΦ.

Ανεξαρτήτως ονομάτων και αποκαλύψεων που γίνονται στη συνέχεια για το ρόλο της ΕΚΟΦ, τη στρατολόγηση μελών της σε παρακρατικές οργανώσεις και την πληρωμή της από μυστικά κονδύλια, στη δίκη που ακολουθεί με κατηγορίες παράνομης βίας, σωματικής βλάβης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και το νόμο 4.000 περί τεντιμποϊσμού, αρκεί μια συγνώμη των κατηγορουμένων ώστε να αθωωθούν…



 
Μακεδονία, 29/12/1960, «Πριν εκστρατεύσουν εις Θεσσαλονίκην, οι οργανώσαντες την παρασυναγωγή της ΕΡΕ έλαβον τας ευλογίας του πρωθυπουργού των κ. Καραμανλή». Ο Κ. Καραμανλής περιστοιχίζεται από αρκετούς από τους συλληφθέντες της Θεσσαλονίκης. Ο Αλφαντάκης κάτω αριστερά. Διαβάζουμε στη λεζάντα: «1) Δημ. Καρέλας, αντιπρόεδρος του συνεδρίου, μέλος της ΕΚΟΦ, συλληφθείς. 2) Αγγελος Μπρατάκος, εκ των ηγετών της ΕΚΟΦ, συλληφθείς. 3) Φωτ. Παπαγεωργίου, πρόεδρος του συνεδρίου. 4) Χάρης Καρατζάς, στέλεχος της ΕΚΟΦ, συλληφθείς. 5) Παύλος Μανωλόπουλος, πρόεδρος της ΕΚΟΦ. 6) Αχιλλέας Καραμανλής. 7). Γ. Βλάχος, στέλεχος νεολαίας ΕΡΕ. 8) Γ. Αλεφαντάκης [sic]. Στη φωτογραφία διακρίνονται επίσης οι Χρ. Φύσσας, γενικός γραμματέας του συνεδρίου και Νίκος Κατσαρός, μέλος του ΔΣ της ΕΚΟΦ».
https://tvxs.gr/news/istoria/tagmata-efodoy-mia-palia-akrodeksia-istoria
ΒΡΕ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΕΚΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ν.Δ !!!
ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ που προσκύνησαν τους Εβραιομασόνους- Έτσι άλωσαν την Ελλάδα οι Ιουδαίοι

Κατά τις ίδιες αναφορές, στενές σχέσεις με τους ιουδαίους, έχει και η πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Βιργινία Τσουδερού. «Δεν γνωρίζουμε τις ακριβείς σχέσεις με την οικογένεια Ιουδερού, το γένος Μολώχ, όμως οι σχέσεις της με το εβραϊκό στοιχείο είναι κάτι παραπάνω από φιλικές», έχει παρατεθεί.

Επίσης έχει γραφεί ότι ανάμεσα σε εκείνους που περιφέρονταν όπου γίνονταν εβραϊκές εορτές και «μνημόσυνα» ήταν ή εξακολουθούν να είναι οι ακόλουθοι(κάποιοι από τους αναφερόμενους δεν είναι εν ζωή):



Ιωάννα Τσάτσου, Απόστολος Κακλαμάνης, Μιλτιάδης ‘Εβερτ, Παυσανίας Ζακολίκος, Παναγιώτης Σγουρίδης, Γ. Αναστασόπουλος, Γεώργιος Παπανδρέου, Γεώργιος Ράλλης, Κώστας Μητσοτάκης, Ιωάννης Γρίβας, Γεράσιμος Αρσένης, Σταύρος Μπένος, Κώστας Γείτονας, Γιώργος Ρωμαίος, Γιώργος Πασχαλίδης, Ιωάννης Πεσματζόγλου,

Β. Μποτόπουλος, Στέφανος Στεφανόπουλος, Νίκος Κωνταντόπουλος, Βασίλης Κόκκινος, Θεόδωρος Κασσίμης, Νίκος Γκελεστάθης, Επαμ. Ζαφειρόπουλος, Σωτήρης Κούβελας, Γρηγόρης Φαράκος, Γρηγόρης Γιάνναρος,

Ευαγγ. Κουλουμπής, Αννα Ψαρούδα Μπενάκη, Αντώνης Λιβάνης, Ι. Κεφαλογιάννης, Μ. Γιαννάκου Κουτσίκου, Δημ. Δημοσθενόπουλος, Στεφ. Μάνος, Αγγ. Μπρατάκος,

Β. Μαγγίνας, Γερ. Αποστολάτος, Γ.Α. Μαγγάκης, Δ. Σιούφας, Μιχ. Παπαγιαννάκης,

Β. Τσουδερού, Θ. Πάγκαλος και πολλοί άλλοι(Περιοδικό «Χρονικά» – Οργανο Κ.Ι.Σ. τεύχος Ιούλιος – Αύγουστος 1996).
ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΠΡΑΤΑΚΟ
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΚΑΤΑ ΜΑΝΑ ΚΑΤΑ ΚΟΡΗ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΓΙΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ,ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ 



Σήμερα, ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος, αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Γιώργο Στεργίου, τον γενικό διευθυντή του κόμματος Γιάννη Μπρατάκο, τον διευθυντή του Γραφείου Προέδρου Στέλιο Κονταδάκη, τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη και συνεργάτες τους επισκέφτηκε το Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος.

Όπως τονίστηκε, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους από την αρχαιολόγο και διευθύντρια του Μουσείου Ζανέτ Μπαττίνου και να έρθουν σε επαφή με την ιστορία και τον πολιτισμό των Εβραϊκών Κοινοτήτων της Ελλάδας, το Ολοκαύτωμα και τις προφορικές συνεντεύξεις ανθρώπων που επιβίωσαν.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ήταν μια επίσκεψη σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων και στη μακραίωνη ιστορία των Ελλήνων Εβραίων.

«Το Ολοκαύτωμα υπήρξε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, που εκτέλεσαν οι Ναζί εξοντώνοντας με ανηλεή τρόπο εκατομμύρια Εβραίους, μεταξύ των οποίων και αρκετές χιλιάδες Ελληνοεβραίων. Η μνήμη του Ολοκαυτώματος επιτάσσει την καταπολέμηση κάθε μορφής ρατσισμού, αντισημιτισμού και μισαλλοδοξίας, με οδηγό τη ρήση που αναγράφεται σε επιγραφή στο στρατόπεδο του Άουσβιτς: “Όποιος δεν θυμάται την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει”», κατέληξε το γραφείο Τύπου της Ν.Δ.
https://m.naftemporiki.gr/story/1554691
 
ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ Ο ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ SAP  ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ SAP ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ SAP KAI H SINGULAR LOGIC ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 
ΠΟΣΟ ΘΕΜΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ SINGULARLOGIC ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ????
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο των εσόδων της DD Synergy προέρχεται από παροχή υπηρεσιών, με κεντρικό άξονα το λογισμικό SAP. Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής τα τελευταία 22 χρόνια και αποτελεί Gold Partner της SAP στην Ελλάδα. Η DD Synergy έχει ήδη δημιουργήσει μια σημαντική εγκατεστημένη βάση σημαντικών πελατών που συνεχώς υλοποιούν επενδύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού.

Σύμφωνα με τον Services Director της εταιρείας κ. Γιώργο Σερφιώτη, «το 2021 θα αποτελέσει ίσως τη σημαντικότερη χρονιά για την DD Synergy. Η SAP παγκοσμίως αναπτύσσει τα προϊόντα της και εμείς ως Gold Partner υλοποιούμε έργα με τις λύσεις SAP S/4 HANA και SAP Business One που αποτελούν εφαρμογές αιχμής για τις μεγάλες και μικρομεσαίες εταιρίες της ελληνικής αγοράς σε όλους τους κλάδους.

https://www.ot.gr/2021/04/21/texnologia/ayksisi-poliseon-kai-kerdon-to-2020-gia-tin-dd-synergy


H SingularLogic έχει αναπτύξει στρατηγική συνεργασία με την SAP από το 2001, η οποία κατέχει ηγετικό ρόλο στην αγορά του λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στο συγκεκριμένο χώρο στην Ελλάδα. Σήμερα η ομάδα SAP της SingularLogic αποτελείται από πιστοποιημένα στελέχη της SAP A.G, εξειδικευμένα στην υλοποίηση υποσυστημάτων και κάθετων λύσεων SAP.

Η SingularLogic, είναι πιστοποιημένος συνεργάτης SAP Value Added Reseller (VAR) & Services Partner, στο πλαίσιο εφαρμογής της διεθνούς πολιτικής της SAP. Παράλληλα, το εξειδικευμένο τμήμα SAP της εταιρίας, έχει πιστοποιηθεί ως Partner Center of Expertise (PCoE) για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης SAP και ως Active Quality Management (AQM) partner για την ποιότητα των υπηρεσιών και της διαχείρισης της πελατειακής βάσης. Οι πιστοποιήσεις αυτές επιβεβαιώνουν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών SAP της εταιρίας, καθώς και τη συνέπεια που διακρίνει το τμήμα με τη συμμόρφωση στο εύρος και στα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης έργων πληροφορικής για τον Ιδιωτικό & Δημόσιο τομέα.

https://portal.singularlogic.eu/solution/91/sap

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ 

 

Υ.Γ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ Κ.ΜΠΡΑΤΑΚΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ -ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ -ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ 

ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

 




Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ  ΑΠΟ ΚΑΘΕΤΙ ΣΑΠΙΟ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
 
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >> ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ,ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .
 
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ  ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >>
 
ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520
 
 
 
 

 


” width=”20″ height=”20″>

 

 

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ