Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Αρχική Κόσμος Πρόκειται να αποκαλυφθεί ο σύνδεσμος του Παγκόσμιου Δικτύου Παιδοφίλων της Τραπεζικής Αυτοκρατορίας...

Πρόκειται να αποκαλυφθεί ο σύνδεσμος του Παγκόσμιου Δικτύου Παιδοφίλων της Τραπεζικής Αυτοκρατορίας Rothschild με το Ισραήλ;

Όταν ένα μεγάλο αθλητικό πρωτάθλημα έχει έναν αγώνα πρωταθλήματος ή μια σειρά για να καθορίσει ποια ομάδα είναι ο «πρωταθλητής», έχετε δύο πόλεις και δύο ομάδες με φερόμενους δύο διαφορετικούς ιδιοκτήτες που ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να καθορίσουν έναν «πρωταθλητή». Μόνο μία από αυτές τις ομάδες μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι ο «πρωταθλητής» για εκείνη τη σεζόν από όλες τις άλλες ομάδες αυτού του πρωταθλήματος. Αλλά ποιος κερδίζει ανεξάρτητα από το ποια ομάδα κερδίζει; Οι τραπεζίτες

Χρόνος ανάγνωσης: 13 λεπτά

Πρόκειται να αποκαλυφθεί ο σύνδεσμος του Παγκόσμιου Δικτύου Παιδοφίλων της Τραπεζικής Αυτοκρατορίας Rothschild με το Ισραήλ;

Πρόκειται να αποκαλυφθεί ο σύνδεσμος του Παγκόσμιου Δικτύου Παιδοφίλων της Τραπεζικής Αυτοκρατορίας Rothschild με το Ισραήλ;
Πρόκειται να αποκαλυφθεί ο σύνδεσμος του Παγκόσμιου Δικτύου Παιδοφίλων της Τραπεζικής Αυτοκρατορίας Rothschild με το Ισραήλ;

από τον Brian Shilhavy
Εκδότης, Health Impact News – November 6, 2023

« Όλοι οι πόλεμοι είναι πόλεμοι τραπεζιτών » είναι ένα κοινό γεγονός που είναι γνωστό σε πολλούς στα Εναλλακτικά ΜΜΕ που κατανοούν ότι οι πολιτικοί είναι απλές μαριονέτες για τους παγκοσμιοποιητές του κόσμου που ελέγχουν τα οικονομικά του κόσμου, και αυτούς τους παγκοσμιοποιητές που ελέγχουν τον τραπεζικό κλάδο καθώς και  Οι δισεκατομμυριούχοι στη Wall Street και στη Silicon Valley χρηματοδοτούν και τις δύο πλευρές σχεδόν κάθε πολέμου για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη. (σ.σ. και να έχουν τους λαούς να σκοτώνονται μεταξύ τους για να μην τους αντιπαλευονται, και να τους ξαναδανείζουν μετά τους πολέμους ωστε να τους έχουν πάντα υπόδουλους του χρέους)

Σκεφτείτε τον επαγγελματικό αθλητισμό στις ΗΠΑ για μια αναλογία. Όταν ένα μεγάλο αθλητικό πρωτάθλημα έχει έναν αγώνα πρωταθλήματος ή μια σειρά για να καθορίσει ποια ομάδα είναι ο «πρωταθλητής», έχετε δύο πόλεις και δύο ομάδες με φερόμενους δύο διαφορετικούς ιδιοκτήτες που ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να καθορίσουν έναν «πρωταθλητή».
Μόνο μία από αυτές τις ομάδες μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι ο «πρωταθλητής» για εκείνη τη σεζόν από όλες τις άλλες ομάδες αυτού του πρωταθλήματος.

Αλλά ποιος κερδίζει ανεξάρτητα από το ποια ομάδα κερδίζει;

Οι τραπεζίτες που κατέχουν τις τράπεζες όπου βρίσκονται όλοι οι οικονομικοί πόροι κάθε ομάδας. Όσο το αθλητικό πρωτάθλημα είναι οικονομικά σταθερό και αναπτύσσεται η αγορά του, οι τραπεζίτες και οι επενδυτές κερδίζουν, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα στέφεται «πρωταθλήτρια».
Έτσι είναι και με τον πόλεμο.
Αλλά από την έναρξη του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας το 2022, έχουμε δει μερικούς από τους κανόνες του πολέμου να αλλάζουν. Φαίνεται να εμφανίζεται ένα νέο ρήγμα στο παγκόσμιο τραπεζικό δίκτυο, καθώς το Δυτικό Τραπεζικό σύστημα με βάση το Λονδίνο, τη Γαλλία, την Ελβετία και τη Νέα Υόρκη, απέκοψε τη Ρωσία από τη χρήση του τραπεζικού τους δικτύου αποκλείοντάς τις από το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα SWIFT για τη μεταφορά χρημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το σύστημα Western Banking, το οποίο ηγείται κυρίως από την εβραϊκή οικογένεια Rothschild στην Ευρώπη και την εβραϊκή οικογένεια Rockefeller στις ΗΠΑ, έχει αποτύχει παταγωδώς από το 2019 και μπόρεσε να παραμείνει σε υποστήριξη ζωής μόνο λόγω του COVID-19, το οποίο επέτρεψε η Federal Reserve να εισφέρει κυριολεκτικά τρισεκατομμύρια δολάρια στην οικονομία μέσω του στρατού (Operation Warp Speed) για να πολεμήσει τον «αόρατο εχθρό», τον COVID-19.
Αυτή ήταν η μέθοδος που χρησιμοποιούσαν οι παγκοσμιοποιητές για να διατηρήσουν τον έλεγχό τους στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα τουλάχιστον από τις αρχές του 1900 που οδήγησε στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο: απλά ξεκινήστε έναν «πόλεμο» και χρηματοδοτήστε και τις δύο πλευρές για να «διορθώσουν» το χρηματοπιστωτικό σύστημα.
Ο «πόλεμος» άλλαξε δυναμική μετά το γεγονός ψευδούς σημαίας γνωστό ως 9/11, όπου ο εχθρός έγινε «τρομοκράτης» αντί για μια ενιαία χώρα ή γεωπολιτική τοποθεσία. Επέτρεψε στους παγκοσμιοποιητές να χρησιμοποιήσουν τους τεράστιους οικονομικούς πόρους τους για να χρηματοδοτήσουν τις κύριες υπηρεσίες πληροφοριών, τη CIA, τη Μοσάντ και την MI6 για να δημιουργήσουν αυτές τις «τρομοκρατικές ομάδες», κυρίως μεταξύ μουσουλμάνων.
Αυτός ο «πόλεμος» υπάρχει μέχρι σήμερα και έχει δικαιώσει τις Ηνωμένες Πολιτείες να διατηρούν στρατιωτική παρουσία σε κατεχόμενα εδάφη σε όλη τη Μέση Ανατολή, όπως η Συρία, το Ιράκ και πολλά άλλα μέρη, που τυχαίνει να είναι και περιοχές υψηλής παραγωγής πετρελαίου.

Ο «πόλεμος» που ξεκίνησαν αυτοί οι παγκοσμιοποιητές άλλαξε τη δυναμική για άλλη μια φορά το 2020 με τον «πόλεμο» ενάντια στον «αόρατο ιό» που ξεκίνησαν η Κίνα και ο Ντόναλντ Τραμπ.

Επομένως, είναι πάντα συνετό να κάνουμε ένα βήμα πίσω όποτε ξεσπάσει «πόλεμος», όπως ο πιο πρόσφατος που ξεκίνησε τον Οκτώβριο στη Γάζα, και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε ποιος μπορεί να είναι ο σκοπός και το τελικό παιχνίδι των Παγκοσμιοποιητών.
Το αναλογίζομαι τις τελευταίες μέρες, από τότε που ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, απέτυχε να ζητήσει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον του Ισραήλ την περασμένη Παρασκευή, όπως περίμεναν πολλοί.
Αυτή ήταν η απειλή για το Ισραήλ εάν επέλεγε να εισβάλει στη Γάζα με χερσαίες δυνάμεις, κάτι που έχουν κάνει τώρα, καθώς συνεχίζουν να βομβαρδίζουν τα πάντα στη Γάζα, συμπεριλαμβανομένου του χθες όταν ο υπουργός Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Ισραήλ Amichai Eliyahu δήλωσε ότι η ρίψη πυρηνικής βόμβας η Λωρίδα της Γάζας ήταν μια επιλογή για το Ισραήλ και ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχουν αθώοι άμαχοι στον θύλακα. ( Πηγή .)

Γιατί λοιπόν η Χεζμπολάχ και το Ιράν δεν ακολούθησαν τις απειλές τους;

Δεν ξέρω και μπορώ μόνο να κάνω εικασίες. Εξαγόρασαν οι ΗΠΑ το Ιράν και τη Χεζμπολάχ πριν από τις επιθέσεις της Χαμάς, όπως αποδεικνύεται από την απελευθέρωση δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Ιράν λίγο πριν από τις επιθέσεις;
Ή μήπως το Ιράν και η Χεζμπολάχ παίζουν το μακρύ παιχνίδι, με το να μην πέφτουν στην ισραηλινή παγίδα, και απλώς να στέκονται δίπλα και να περιμένουν το Ισραήλ να εκραγεί μόνο του χωρίς μεγαλύτερη κλιμάκωση του πολέμου;
Το τελευταίο είναι η γνώμη του Scott Ritter, του πρώην αξιωματικού πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ που γράφει τώρα για το RT.com. Βλέπω:

Οι ΗΠΑ και η Χεζμπολάχ θέλουν το ίδιο πράγμα από τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς – Οι «μονομαχικές» ομιλίες του Χασάν Νασράλα και του Άντονι Μπλίνκεν δείχνουν ότι και οι δύο κατανοούν τη σκάλα κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή

 

Αλλά μπορεί να υπάρχει ένα άλλο κομμάτι σε αυτό το παζλ που η Pam Martens έχει αποκαλύψει και δημοσιεύσει στη στήλη της σήμερα στη Wall Street στο Parade , και τη συνεχιζόμενη κάλυψη των αγωγών του Jeffrey Epstein κατά της Chase Bank, της μεγαλύτερης τράπεζας στις ΗΠΑ.
Κατά την εξέταση των δικαστικών εγγράφων για τον πιο πρόσφατο προτεινόμενο διακανονισμό σε μια ομαδική αγωγή κατά της Chase Bank, η οποία χρηματοδότησε το παγκόσμιο δίκτυο παιδεραστών Epstein, παρατήρησε ότι ένας από τους ενάγοντες, το πρώην θύμα του Epstein, Sarah Ransome, αμφισβήτησε τον διακανονισμό και εμφανίζεται στο δικαστήριο. στη Νέα Υόρκη αργότερα αυτή την εβδομάδα. Ως πρώην θύμα του Έπσταϊν, η Ράνσομ έχει συνάψει συμφωνίες στο παρελθόν για να την εμποδίσει να καταθέσει και το μετάνιωσε.

Ο Martens ανακάλυψε ότι ένας ομοσπονδιακός στρατάρχης έχει τώρα διαταχθεί να είναι παρών σε αυτή την ακρόαση, κάτι που κανένα άλλο μέσο ενημέρωσης δεν έχει αναφέρει ακόμη.

Υπάρχουν εξαιρετικά παράξενα πράγματα που συμβαίνουν σε μια πολύ υψηλού προφίλ υπόθεση ομοσπονδιακού δικαστηρίου στο Μανχάταν, όπου η μεγαλύτερη τράπεζα στις Ηνωμένες Πολιτείες, η JPMorgan Chase, κατηγορείται από τα θύματα ότι διευκόλυνε το κύκλωμα σεξουαλικής διακίνησης του Τζέφρι Έπσταϊν που κακοποιούσε σεξουαλικά ανηλίκους καθώς η τράπεζα τελείωσε. 40.000 $ έως 80.000 $ το μήνα σε μετρητά για περισσότερο από μια δεκαετία χωρίς την υποβολή των νομικά απαιτούμενων Αναφορών ύποπτης δραστηριότητας.
Περαιτέρω εμπλοκή της τράπεζας είναι το γεγονός, που τεκμηριώνεται από εσωτερικά email, ότι στελέχη και το προσωπικό της JPMorgan Chase ήταν επισκέπτες στην έπαυλη του Epstein στο Μανχάταν, όπου τα θύματα έχουν ισχυριστεί ότι συμβαίνουν βιασμοί και σεξουαλικές επιθέσεις ανηλίκων. (Δείτε την έκθεσή μας: Μια κατάθεση στο δικαστήριο της JPMorgan δείχνει ότι ένας άλλος στέλεχος της τράπεζας επισκέφτηκε τις κατοικίες του Jeffrey Epstein για σεξουαλική διακίνηση 13 φορές – δύο περισσότερες φορές από τον Jes Staley .)
Μια πρόσφατη καταχώριση στο φάκελο της υπόθεσης δείχνει ότι ένας ομοσπονδιακός στρατάρχης έχει πλέον διαταχθεί να είναι παρών στην Ακρόαση Fairness αυτή την Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου, στις 4 μ.μ. στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ για τη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης.
Χρειάζεστε έναν ένοπλο ομοσπονδιακό στρατάρχη για μια ακρόαση με τη μεγαλύτερη τράπεζα στις Ηνωμένες Πολιτείες. τους δικηγόρους της από τη Μεγάλη Δικηγορική εταιρεία WilmerHale· και ο υψηλόβαθμος πληρεξούσιος δικηγόρος των εναγόντων, Ντέιβιντ Μπόις – φαίνεται σαν κάτι που μπορεί να προκαλέσει την περιέργεια των ρεπόρτερ σε ακριβά ακίνητα μέσων ενημέρωσης στο Μανχάταν. Αλλά στην αύρα της παραξενιάς που περιβάλλει την υπόθεση προσθέτει το γεγονός ότι ούτε οι New York Times ούτε η Wall Street Journal –δύο εφημερίδες που προηγουμένως ανέφεραν ενεργά την υπόθεση– απέτυχαν να μοιραστούν αυτή την τελευταία ίντριγκα με τους αναγνώστες τους.
Ο πιθανός λόγος που ο ομοσπονδιακός στρατάρχης κλήθηκε για την ακρόαση είναι ότι ο Ντέιβιντ Μπόις ανέλαβε την αμφίβολη ενέργεια δημοσιοποιώντας στο δικαστήριο ένα έκθεμα που δείχνει τι υποτίθεται ότι είναι 105 σελίδες προσωπικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εστάλησαν από ένα θύμα σεξουαλικής εμπορίας Τζέφρι Έπσταϊν, τη Σάρα. Λύτρα. Το τελικό email αναφέρει τα εξής:
«Ντέιβιντ και Δαίμονας – Έκανες το μεγαλύτερο λάθος που με διασχίζεις. Με υποτίμησες και έρχομαι για σένα. Σάρα Ράνσομ»
Σε όλη τη σειρά των email, ο Ransome αναφέρεται στον Jamie Dimon, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της JPMorgan Chase, ως «Δαίμονα» αντί για Dimon. (Λαμβάνοντας υπόψη τις πέντε κατηγορίες κακουργημάτων και τις απάτες που ο Dimon έχει προεδρεύσει στην τράπεζα, θα μπορούσε κανείς να συγχωρεθεί για την επιλογή ενός δυσάρεστου ψευδώνυμου για τον κορυφαίο honcho της τράπεζας.)

Σε ένα email με ημερομηνία 24 Οκτωβρίου 2023 προς ηγέτες χωρών στη Μέση Ανατολή , ο Ransome γράφει τα εξής:

«Οι κακές επιλογές μου, επειδή η ζωή μου έκανε ένα μάλλον σκληρό χέρι, δεν αλλάζουν το γεγονός ότι βιάστηκα επανειλημμένα και με εμπορίασε ο Έπσταϊν, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά η κυβέρνηση των ΗΠΑ και του Ισραήλ εκτρέπουν ότι πράγματι έχουν παραβιάσει τη Σύμβαση της Γενεύης και έχουν διαπράξει εγκλήματα πολέμου σε παγκόσμιο επίπεδο για δεκαετίεςΌλοι γνωρίζουμε ότι το υλικό που κινηματογράφησε ο Έπσταϊν και για τις δύο κυβερνήσεις έχει χρησιμοποιηθεί για να μεσολαβήσει (εκβιάσει) συμφωνίες υπέρ τους εδώ και χρόνια».
( Πηγή .)

Ποια είναι η Σάρα Ράνσομ;

Ποια είναι η Σάρα Ράνσομ;
Ποια είναι η Σάρα Ράνσομ; φωτο: https://www.thetimes.co.uk/article/sarah-ransome-moved-to-manhattan-from-scotland-and-was-lured-to-jeffrey-epstein-2cx299hkx

Η Sarah Ransome είναι πρώην θύμα του Epstein και της Ghislaine Maxwell και έχει ήδη εμφανιστεί σε άλλες δικαστικές δίκες, συμπεριλαμβανομένης της Ghislaine Maxwell. Ισχυρίζεται ότι έχει αντίγραφα από μυστικές σεξουαλικές ταινίες που βιντεοσκοπήθηκαν από τον Έπσταϊν και εμπλέκουν πλούσιους και ισχυρούς.

Είναι γνωστή στα εταιρικά ΜΜΕ και έχει εμφανιστεί σε πολλές συνεντεύξεις με τους ισχυρισμούς της. Το μόνο όνομα που έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής είναι ο εισαγγελέας Alan Dershowitz, ο οποίος αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες. Μήνυσε τον Dershowitz για συκοφαντική δυσφήμιση επειδή την αποκάλεσε «ψεύτη» και οι δύο συμβιβάστηκαν εκτός δικαστηρίου.

Η Daily Mail έγραψε αυτό τον Δεκέμβριο του 2022:

Ένα από τα θύματα του Jeffrey Epstein ισχυρίστηκε ότι έκανε σεξουαλικές κασέτες με τους πλούσιους φίλους του – και όχι μόνο τους έχει δει, αλλά έκανε και αντίγραφα.
Και η πρόσφατη κατάθεση της Sarah Ransome αναζωπύρωσε τους ισχυρισμούς ότι ο κορυφαίος δικηγόρος Alan Dershowitz εμπλέκεται στην κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών.
Ο Ράνσομ υποστήριξε στην κατάθεση που έγινε στο πλαίσιο αγωγής που κατέθεσε η Βιρτζίνια Τζιούφρ κατά της κάποτε φίλης του Έπσταϊν, Γκισλέιν Μάξγουελ, ότι είχε δει βίντεο δύο συνεργατών του Έπσταϊν να κάνουν σεξ με μια γυναίκα θύμα.
Και ισχυρίζεται ότι την είχαν αναγκάσει να κάνει τρίο με τον Ντερσοβιτς και μια άγνωστη γυναίκα.
Ο Dershowitz αρνείται οποιαδήποτε κατάχρηση. Είπε στην Daily Beast: «Επιτρέψτε μου να είμαι πολύ σαφής—Έχω κάνει σεξ με μία γυναίκα από την ημέρα που γνώρισα τη γυναίκα μου.
«Και σε όλη τη σχετική χρονική περίοδο, δεν είχα ποτέ καμία επαφή με την Ransome. Δεν είχα ποτέ καμία επαφή με κανέναν άλλο. Και οι ιστορίες είναι όλες κατασκευασμένες ».
Η Ράνσομ συνεχίζει ισχυριζόμενη ότι τα πλάνα που είδε θα με «στοιχειώνουν για το υπόλοιπο της ζωής μου» και ότι τα πρόσωπα των δύο ανδρών ήταν καθαρά ορατά. Δεν αναγνωρίζει αυτούς τους άνδρες.
Η Ράνσομ ισχυρίζεται μάλιστα ότι έχει αντίγραφα που έχει αποθηκεύσει σε πολλές ασφαλείς τοποθεσίες σε όλη την Ευρώπη και λέει ότι φοβάται τα αντίποινα από τον Έπσταϊν, παρόλο που είναι νεκρός.
Ο ισχυρισμός της βόμβας δίνει νέα εικόνα για τη μακροχρόνια θεωρία ότι ο Έπσταϊν εκβίαζε τους πλούσιους άντρες φίλους του με κρυφά βιντεοσκοπημένα βίντεο τους να κάνουν σεξ με ανήλικα κορίτσια που παρείχε.
Η Ράνσομ, η οποία γεννήθηκε στη Νότια Αφρική και μετακόμισε στη Σκωτία σε ηλικία 14 ετών, παρασύρθηκε στον ιστό του Έπσταϊν από έναν από τους στρατολόγους του αφού ήρθε στη Νέα Υόρκη για να γίνει μοντέλο.
Ο Έπσταϊν ισχυρίστηκε ότι είχε διασυνδέσεις στο FIT, στο κολέγιο μόδας της Νέας Υόρκης και ο Ράνσομ λέει ότι «χρησιμοποίησε την εκπαίδευσή μου ως τρόπο για να ανταλλάξω την ψυχή μου στον διάβολο και να γίνω σκλάβος του σεξ για να πληρώσω για τις σπουδές μου».
Ενώ η τοποθέτηση στο κολέγιο δεν υλοποιήθηκε ποτέ, η αποτυχία να συμφωνήσει να κάνει σεξ με τον Έπσταϊν θα οδηγούσε στην άρνησή του να την υποστηρίξει άλλο, αφήνοντας την Ράνσομ άκαρπη και χωρίς προοπτική να γίνει μοντέλο, ισχυρίζεται.
Μεταξύ των πρόσφατα αποσφραγισμένων εγγράφων είναι τα email που έστειλε η Ransome εξηγώντας την ύπαρξη των κασετών.
Ο Ransome γράφει: «Όταν ο φίλος μου είχε σεξουαλική επαφή με (διασκευάστηκε) και (διασκευάστηκε), στην πραγματικότητα κινηματογραφήθηκαν σεξουαλικές ταινίες σε κάθε περίσταση από τον Τζέφρι.
«Δόξα τω Θεώ που κατάφερε να πάρει μερικά πλάνα από τις κινηματογραφημένες σεξουαλικές ταινίες που προσδιορίζουν ξεκάθαρα τα πρόσωπα (διασκευασμένα) και (διασκευασμένα) που είχαν σεξουαλική επαφή μαζί της».

Ο Epstein δεν εμφανίζεται στο βίντεο, κάτι που λέει ο Ransome έδειξε πόσο «έξυπνος» ήταν.

Η φίλη έστειλε στην Ράνσομε μερικά από τα πλάνα που «εμπλέκουν» και τους δύο άνδρες και γράφει ότι έχει δει «με τα δύο μου μάτια τα στοιχεία αυτών των σεξουαλικών πράξεων».
Η Ransome γράφει: «Θα είμαι περισσότερο από πρόθυμη να ορκιστώ και να καταθέσω στο δικαστήριο για αυτές τις σεξουαλικές ταινίες… θα σπάσει την καρδιά σας σε ένα εκατομμύριο μικροσκοπικά κομμάτια όταν παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο».

Η Ransome ισχυρίζεται ότι έχει δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του πλάνα σε πολλά USB sticks που έχει αποθηκεύσει σε διάφορες τοποθεσίες στην Ευρώπη.

Μόνο ένα άλλο άτομο ξέρει πού βρίσκεται το υλικό «σε περίπτωση που μου συμβεί κάτι πριν κυκλοφορήσει το βίντεο», γράφει η Ransome. ( Ολόκληρο το άρθρο .)

Η Ράνσομ προσπάθησε να αυτοκτονήσει δύο φορές, συμπεριλαμβανομένου του 2018, αφού διευθέτησε μια αγωγή εναντίον του Έπσταϊν και του Μάξγουελ για ένα αδιευκρίνιστο ποσό, μια απόφαση για την οποία λέει ότι μετανιώνει τώρα, γιατί ποτέ δεν πήρε τη μέρα της στο δικαστήριο.

Αποκάλυψε πολλά από αυτά στη μαρτυρία της το 2018 στη δίκη Ghislaine Maxwell.

Ένα από τα θύματα του Jeffery Epstein περιέγραψε την κακοποίηση που υπέστη στη δήλωση του αντίκτυπου στο θύμα, αποκαλύπτοντας ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει δύο φορές αφού κλείστηκε στο μπουντρούμι της Ghislaine Maxwell καθώς η Βρετανίδα κοινωνικά φυλακίστηκε.

Η Sarah Ransome, 37, είπε στη δήλωση πρόσκρουσης του θύματος, που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη, ότι μια φορά προσπάθησε να πηδήξει από έναν γκρεμό ενώ βρισκόταν στο ιδιωτικό νησί του Epstein St. Little James στις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ.

Μίλησε ώρες πριν ο Maxwell φυλακιστεί για 20 χρόνια σε δικαστήριο του Μπρούκλιν την Τρίτη, αφού ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα του Epstein, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο παιδεραστής την είχε κουκουλώσει επίσης.

«[Ήμουν] τίποτα περισσότερο από ένα σεξουαλικό παιχνίδι με χτύπο καρδιάς και ψυχή που χρησιμοποιούσε για να διασκεδάσει τον Έπσταϊν, τον Μάξγουελ και άλλους», έγραψε.

«Σε μια επίσκεψη στο νησί, οι σεξουαλικές απαιτήσεις, η υποβάθμιση και η ταπείνωση με οδήγησαν να προσπαθήσω να δραπετεύσω πηδώντας από έναν γκρεμό σε νερά μολυσμένα από καρχαρίες.

«Με έπιασε ο Μάξγουελ και η παρέα λίγες στιγμές πριν πηδήξω. Εκείνη την εποχή, αυτή η εξαιρετικά επικίνδυνη απόδραση φαινόταν πιο ελκυστική από το να βιαστείς άλλη μια φορά».

Η Ransome είπε ότι ήταν μόλις 22 ετών όταν έφτασε στη Νέα Υόρκη με την ελπίδα να παρακολουθήσει το Fashion Institute of Technology.

Είπε ότι βρέθηκε στο στόχαστρο μιας στρατολόγου του Epstein-Maxwell, ονόματι Natalya Malyshev σε ένα κλαμπ, η οποία κανόνισε να συναντήσει τον δισεκατομμυριούχο που φέρεται να της υποσχέθηκε να της παράσχει οικονομική υποστήριξη για να πάει στο σχολείο των ονείρων της.

«Ο Έπσταϊν και ο Μάξγουελ ήταν μάστορες στο να βρίσκουν νεαρά, ευάλωτα κορίτσια και νεαρές γυναίκες προς εκμετάλλευση», είπε η Ράνσομ.

«Ωστόσο, σύντομα αφότου νανούρησαν εμένα και τους άλλους σε μια ψευδή αίσθηση άνεσης και ασφάλειας, όρμησαν, παγιδεύοντάς μας στον ανάποδα, στριμμένο κόσμο τους βιασμού, βιασμού και περισσότερων βιασμών.

«Όπως το ξενοδοχείο Καλιφόρνια, θα μπορούσατε να κάνετε check in στο μπουντρούμι του Έπσταϊν-Μάξγουελ της σεξουαλικής κόλασης, αλλά δεν θα μπορούσατε ποτέ να φύγετε. Η Ghislaine με το ίδιο της το χέρι, με ανάγκασε να μπω στο δωμάτιο του Epstein για να με βιάσουν».

Παρόλο που η Ράνσομ μπόρεσε να δραπετεύσει για το Ηνωμένο Βασίλειο το 2007, είπε ότι άρχισε να πίνει πολύ καθώς τη στοίχειωνε συνεχώς αυτό που της συνέβαινε, φοβούμενη ότι «κάποια μέρα ο Έπσταϊν και ο Μάξγουελ θα έβλαπτε εμένα, τους αγαπημένους μου και την οικογένειά μου, όπως ο Έπσταϊν επανειλημμένα μου είπε ότι θα γινόταν, αν τολμούσα ποτέ να φύγω».

Το τραύμα έπνιξε την Ράνσομ σε σημείο που προσπάθησε να αυτοκτονήσει ένα χρόνο αργότερα, καθώς ο Έπσταϊν αντιμετώπιζε δίκη και στη συνέχεια έκανε άλλη μια απόπειρα αυτοκτονίας το 2018, κατά τη διάρκεια της υπόθεσής της εναντίον του Μάξγουελ και άλλων συνεργατών του Έπσταϊν.

«Παρά την ένθερμη προσπάθειά μου, δεν έχω συνειδητοποιήσει τις δυνατότητές μου που μου έδωσε ο Θεός επαγγελματικά ούτε έχω συνάψει υγιείς προσωπικές σχέσεις», είπε η Ράνσομ. «Δεν έχω παντρευτεί ποτέ και δεν έχω παιδιά, κάτι που πάντα ευχόμουν, ακόμη και ως μικρό κορίτσι.

«Αποφεύγω τους αγνώστους και δυσκολεύομαι να κάνω νέους φίλους γιατί φοβάμαι ότι θα μπορούσαν να συνδεθούν με τον Έπσταϊν, τον Μάξγουελ και τους βοηθούς.

«Μέχρι σήμερα, παρακολουθώ τις συναντήσεις της ΑΑ, αλλά είχα πολλές υποτροπές και ξέρω ότι μόνο με τη χάρη του Θεού συνεχίζω να ζω», πρόσθεσε. «Η Μάξγουελ είναι σήμερα η ίδια γυναίκα που γνώρισα πριν από σχεδόν 20 χρόνια – ανίκανη για συμπόνια ή κοινή ανθρώπινη ευπρέπεια».

Ο Ράνσομ μίλησε επίσης έξω από το δικαστήριο και είπε: «Η Γκισλέιν πρέπει να πεθάνει στη φυλακή. Είμαι στην κόλαση και πίσω τα τελευταία 17 χρόνια ». ( Ολόκληρο το άρθρο .)

Έτσι, σε αυτά τα πιο πρόσφατα email από μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, όπου φέρεται να έγραψε:

«Ντέιβιντ και Δαίμονας – Έκανες το μεγαλύτερο λάθος που με διασχίζεις. Με υποτίμησες και έρχομαι για σένα. Σάρα Ράνσομ»

«Οι κακές επιλογές μου, επειδή η ζωή μου έκανε ένα μάλλον σκληρό χέρι, δεν αλλάζουν το γεγονός ότι βιάστηκα επανειλημμένα και με εμπορίασε ο Έπσταϊν, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά η κυβέρνηση των ΗΠΑ και του Ισραήλ εκτρέπουν ότι πράγματι έχουν παραβιάσει τη Σύμβαση της Γενεύης και έχουν διαπράξει εγκλήματα πολέμου σε παγκόσμιο επίπεδο για δεκαετίες…Όλοι γνωρίζουμε ότι το υλικό που κινηματογράφησε ο Έπσταϊν και για τις δύο κυβερνήσεις έχει χρησιμοποιηθεί για να μεσολαβήσει (εκβιάσει) συμφωνίες υπέρ τους εδώ και χρόνια».

Τι εννοεί; Γνωρίζουμε ότι τόσο ο Έπσταϊν όσο και ο Μάξγουελ είναι Εβραίοι με ισχυρούς δεσμούς με τη Μοσάντ, όπως έχει αναφερθεί ευρέως.

Γνωρίζουμε επίσης ότι ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχούντ Μπαράκ έχει επίσης συνδεθεί με το δίκτυο του Επστάιν.
Οι Times of Israel ανέφεραν αυτό μόλις πριν από λίγους μήνες:

Ο Ehud Barak συναντήθηκε με τον Jeffrey Epstein δεκάδες φορές, πέταξε με ιδιωτικό αεροπλάνο – αναφορά

Ο πρώην πρωθυπουργός Εχούντ Μπαράκ συναντήθηκε με τον αείμνηστο χρηματοδότη και κακοποιό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών Τζέφρι Έπσταϊν δεκάδες φορές από το 2013, σύμφωνα με νέα έκθεση της Wall Street Journal την Τετάρτη.
Ο Μπαράκ ήταν μεταξύ της λίστας με τα εβραϊκά ονόματα – συμπεριλαμβανομένου του πρωτοπόρου γλωσσολόγου και αριστερού ακτιβιστή Noam Chomsky, του μακροχρόνιου προέδρου του Bard College Leon Botstein και του σκηνοθέτη Woody Allen – καταχωρισμένα σε ένα πρόσφατα αποκαλυφθέν ιδιωτικό ημερολόγιο για τον Epstein, ανέφερε η WSJ στο πρώτο μέρος του Η ερευνητική του σειρά για τον Εβραίο δότη με τεράστια επιρροή που χρησιμοποίησε τα μεγαλεία του για να κρύψει αυτό που αποκάλυψαν οι ερευνητές πριν από χρόνια ως περίτεχνο κύκλωμα διακίνησης ανηλίκων για σεξ.
Σύμφωνα με την έκθεση της WSJ την Τετάρτη για το περιεχόμενο του ημερολογίου, ο Μπαράκ επισκέφτηκε τον Έπσταϊν περίπου 30 φορές μεταξύ 2013 και 2017 στα κτήματά του στη Φλόριντα και τη Νέα Υόρκη, συμπεριλαμβανομένης μιας φοράς το 2014 όταν ο πρώην Ισραηλινός πρωθυπουργός πέταξε με τον Έπσταϊν με το ιδιωτικό του αεροσκάφος από το Παλμ Μπιτς. στην Τάμπα, μετά την οποία ο Έπσταϊν πήγε στη Νέα Υόρκη. Ο Μπαράκ είπε ότι η σύζυγός του και ένας Ισραηλινός φρουρός ασφαλείας ήταν επίσης σε εκείνη την πτήση. Είπε ότι πέταξε με τον Epstein για τα ιδιωτικά του σχέδια σε μια άλλη περίπτωση, επίσης με τη σύζυγό του και τους φρουρούς του.
Σύμφωνα με την έκθεση, ο Μπαράκ συναντήθηκε επίσης με τον Έπσταϊν κάθε μήνα για σχεδόν ένα χρόνο, ξεκινώντας τον Δεκέμβριο του 2015. ( Πλήρες άρθρο .)

Αν πράγματι η Sarah Ransome έχει αντίγραφα κασετών που καταγράφουν ορισμένους από τους πελάτες του Epstein να κακοποιούν σεξουαλικά παιδιά, έχει κάτι που δεν έχουν τα περισσότερα άλλα θύματα της αυτοκρατορίας του Epstein, κάτι που είναι βάσιμη απόδειξη.

Πολλά άλλα θύματα έχουν βγει ανοιχτά για να αναφέρουν τι συνέβη στην αυτοκρατορία του κακού του Έπσταϊν, αλλά έρχεται σε αντίθεση με τους πλούσιους και ισχυρούς.

Ένα από αυτά τα πρώην θύματα είναι η Μαρία Φάρμερ, η οποία έχει ενοχοποιήσει τον Ντόναλντ Τραμπ, τον Άλαν Ντέρσοβιτς και τον Μπιλ και τη Χίλαρι Κλίντον. Ισχυρίζεται επίσης ότι έχει δεχθεί απειλές θανάτου από την οικογένεια Rothschild.

Η Maria Farmer, θύμα του σεξουαλικού δράστη Jeffrey Epstein, αποκάλυψε τη σειρά πολιτικών υψηλού προφίλ και προσωπικοτήτων με επιρροή που βλέπονταν συχνά στην έπαυλη Epstein, όπου πιστεύεται ότι έλαβε χώρα μια μακροχρόνια σειρά σεξουαλικών αδικημάτων. Μεταξύ των εμπλεκομένων ήταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο δικηγόρος του Έπσταϊν Άλαν Ντέρσοβιτς και ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον.
Ισχυρίζεται επίσης ότι η Ghislaine Maxwell, η φίλη και φερόμενη συνεργός του Epstein, η οποία βρίσκεται στη φυλακή εν αναμονή της δίκης, την απείλησε λέγοντας ότι την προστάτευαν η οικογένεια Rothschild και οι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ. Στη συνέχεια συνέχισε λέγοντας ότι είχε δεχτεί απειλές για τη ζωή της από τους Ρότσιλντ, προειδοποιώντας την να μην μιλήσει εναντίον του Έπσταϊν και του Μάξγουελ. ( Πηγή .)

 

Αλλά το ένα άτομο που εμφανίστηκε το 2018, όταν πίστευε ότι ο Τραμπ και ο Q επρόκειτο να εκθέσουν όλο αυτό το κακό δίκτυο και να το γκρεμίσουν, είναι η Τζένιφερ Γκάσκιν, η οποία διακινήθηκε σε πλούσιους και ισχυρούς για να μπορέσουν να «μοχλευθούν» ως πολιτικούς και άλλους πλούσιους ανθρώπους.
Μάλλον έχει αναφέρει περισσότερα για το πώς λειτουργούν αυτά τα κυκλώματα σεξουαλικής διακίνησης παιδιών και τη φρίκη που περνούν αυτά τα θύματα, από σχεδόν οποιονδήποτε άλλο στο παρελθόν. Γνωρίσαμε την Jennifer το 2018 όταν μας ήρθε με την ιατρική ιστορία απαγωγής της κόρης της, την οποία δημοσιεύσαμε. Βλέπω:

Η μητέρα που υπέστη σεξουαλική εμπορία ως παιδί σε ανάδοχη φροντίδα απήγαγε το δικό της μωρό – φοβάται για την ασφάλειά της

Αλλά κράτησα τα βίντεό της που περιελάμβαναν λεπτομέρειες σχετικά με το πώς δέχθηκε σεξουαλική εμπορία για αρκετά χρόνια, γιατί ήταν τόσο φρικτά που δεν πίστευα ότι θα την πίστευε κανείς. Ανησυχούσα επίσης για την ασφάλειά της.
Αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει και περισσότερα για αυτό το κακό έχουν εμφανιστεί, έτσι τα δημοσίευσα τον Μάιο του τρέχοντος έτους, με την πλήρη έγκριση της Jennifer αφού την εντόπισα.
Η μαρτυρία της είναι ό,τι πιο κακό και σατανικό έχω δημοσιεύσει. Θα σας ενοχλήσει, αν επιλέξετε να το παρακολουθήσετε.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΓΡΑΦΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΕΞ, ΒΑΣΑΝΙΣΕΙΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΛΠ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΗ!

Αυτό είναι στο κανάλι μας Bitchute . Άρθρο εδώ .

Αυτό είναι στο κανάλι μας Bitchute . Άρθρο εδώ .

Μόλις πάρετε μια γεύση από το πόσο κακό είναι αυτό το παγκόσμιο δίκτυο παιδεραστών, όπως περιγράφεται από την Jennifer, τότε ίσως καταλάβουμε πώς η μαρτυρία της Sarah Ransome αργότερα αυτή την εβδομάδα μπορεί να χρειαστεί ένα ομοσπονδιακό στρατάρχη.
Τι πρόκειται να αποκαλύψει; Πόσο βαθιά πηγαίνει αυτό το κακό δίκτυο και ποιες είναι οι διασυνδέσεις του με τους Σιωνιστές στο Ισραήλ, καθώς και εδώ στις ΗΠΑ, και με αυτόν τον τρέχοντα πόλεμο;

 

πηγη healthimpactnews.com

Πόλεμος Ισραήλ-Γάζας σε χάρτες και γραφήματα: Ζωντανή παρακολούθηση