Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Βλασφημία ίσον θάνατος – εφαρμογή του Νόμου της Σαρία ζητούν Ισλαμιστές στη Γερμανία και την Ίδρυση Κρατιδίου

<yoastmark class=

Το Σάββατο, την ίδια ώρα που ο Καγκελάριος Όλαφ Σολτς ξεκινούσε την εκστρατεία του για τις ευρωεκλογές στο Αμβούργο, στην ίδια πόλη λάμβανε χώρα και μία ιδιαίτερη διαδήλωση ισλαμιστών, όπου δήλωσαν την απόφασή τους για ίδρυση ισλαμικού χαλιφάτου με εφαρμογή του μουσουλμανικού νόμου, της Σαρία.

Ακούστηκαν μάλιστα συνθήματα, όπως “Γερμανοί πολιτικοί και ΜΜΕ θα πρέπει να προσέχετε πώς τοποθετείστε για τους Μουσουλμάνους, το Ισλάμ και τον Αλλάχ. Γιατί, όταν θα ανακατευτεί ξανά η τράπουλα, ο κοιμώμενος γίγαντας θα ξυπνήσει ξανά και θα λογοδοτήσετε για όσα έχετε κάνει”.

Η οργάνωση της εκδήλωσης καταδικάστηκε από τον Γερμανό καγκελάριος Όλαφ Σολτς ενώ η υπουργός Εσωτερικών, Νάνσυ Φέιζερ ανέφερε σε δήλωσή της για το περιστατικό ότι “δεν το χωράει ο νους”, καθώς και ότι “Πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε να λέγονται δημόσια πράγματα όπως αυτό, γιατί νομίζω ότι αυτό είναι απολύτως απαράδεκτο” ενώ ζήτησε την καταπολέμηση των ισλαμιστικών δραστηριοτήτων, σύμφωνα με το Γερμανικό Σύνταγμα.

Παρόλη την εντύπωση που προκάλεσε σε όλους μας η ακραία διαδήλωση, εμάς μας προκαλεί άλλη τόση εντύπωση και η έκπληξη της Γερμανίδας υπουργού.

Το φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης απασχολεί τον ευρωπαϊκό κόσμο εδώ και αρκετά χρόνια, με δραματικά γεγονότα ήδη στο ιστορικό του, από τη μαζοποίηση ετερόκλητων πολιτών.
Ξεχάσαμε την επίθεση στα κεντρικά γραφεία του περιοδικού Charlie Hebdo στο Παρίσι, όπου ένοπλοι μουσουλμάνοι εισέβαλαν σκοτώνοντας 12 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 7, μετά τη δημοσίευση χιουμοριστικών σκίτσων για τον Μωάμεθ;

Σε ολόκληρη την Ευρώπη, το μεγάλο κόλπο του ανακατέματος τεράστιων πληθυσμών με διαφορετική κουλτούρα έχει πάρει σάρκα και οστά μέσα, μάλιστα και με την πολιτογράφηση λαθρομεταναστών σε Ευρωπαίους πολίτες.

Φυσικά δεν είναι όλοι μουσουλμάνοι τζιχαντιστές. Έχουμε δει πρόσφυγες από τη Συρία και ανθρώπους που πραγματικά χρειάζονταν άσυλο.
Με αφορμή τα παραπάνω περιστατικά όμως, γνωρίζουμε πολύ καλά πλέον ότι συμπεριλαμβάνονται και ομάδες ανθρώπων τόσο φανατισμένων με τη θρησκεία τους, που είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν πρόκειται να αφομοιωθούν και να υιοθετήσουν τις νόρμες της δυτικής κοινωνίας, γιατί το δηλώνουν κιόλας. Απαιτούν την εφαρμογή του δικού τους αποδεκτού διοικητικού συστήματος, τη Σαρία και τη δημιουργία αυτόνομου διοικητικά κρατιδίου εντός των συνόρων της Γερμανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αξιοσημείωτο είναι και ότι η ισλαμική οργάνωση που έθεσε αυτά τα ζητήματα δεν είχε τεθεί εκτός νόμου, γιατί σοσιαλιστές και πράσινοι είχαν εκφράσει αντιρρήσεις.

Προκύπτει λοιπόν και άλλο ένα τεράστιο θέμα, που είναι το κενό στο νομοθετικό πλαίσιο της Ε.Ε. ως προς το ποιος έχει και ποιος δεν έχει δικαίωμα να χαράζει πολιτική εντός των συνόρων της. Οι μετανάστες είναι φιλοξενούμενοι και έχουν δικαιώματα μέσα από το ίδιο το Σύνταγμα. Θα έπρεπε να έχουν όμως όλοι, ανεξαιρέτως, το δικαίωμα να μετέχουν στο “εκλέγειν” και στο “εκλέγεσθαι”;
Αναρωτιόμαστε αν τελικά ο μεγαλύτερος εχθρός της Ευρώπης είναι η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση, που έχει αφήσει τις χώρες του νότου και κατ’ επέκταση τις περισσότερες χώρες, ξέφραγο αμπέλι και πλέον με την πρόσφατη μεταρρύθμιση για τη μετανάστευση, το “Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου” στην ουσία θεωρεί δεδομένη τη ροή μεταναστών και επιβάλει και τους τρόπους για την αποδοχή της εισροής.
‘’Κάθε κράτος-μέλος θα μπορεί είτε να μετεγκαταστήσει συγκεκριμένο αριθμό αιτούντων άσυλο, ή να πληρώσει 20.000 ευρώ για κάθε αιτούντα που αρνείται να μετεγκαταστήσει, είτε να χρηματοδοτήσει την επιχειρησιακή υποστήριξη.’’… λέει το Σύμφωνο.

Άραγε είναι χρήσιμοι -για κάποιους ψηλά στην εξουσία- οι ισλαμιστές, με το να διατηρούν στην Ευρώπη ένα καθεστώς φόβου;

Τελικά η πολτοποίηση των λαών εξυπηρετεί να παραμένει ο άνθρωπος σε λήθη στον καναπέ του και στον κόσμο της ύλης του, φοβούμενος μη χάσει τις βασικές του ελευθερίες και την κάλυψη των βασικών του αναγκών;

Λέτε δηλαδή να μη μπορούσε ένας ολόκληρος πλανήτης, αν ήθελαν οι διοικήσεις του, να προσφέρει βοήθεια στους ανθρώπους αυτούς, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να φύγουν από τις χώρες τους; Αφού ούτως ή άλλως τους χρηματοδοτεί, γιατί να μην μπορούσε να το κάνει αφήνοντάς τους στις ίδιες τις πατρίδες τους (τουλάχιστον σε όλες αυτές, όπου δεν υπάρχει πόλεμος); (σ.σ. Που και οι πόλεμοι θα πρέπει να ερευνηθεί ποια συμφέροντά τους προκαλούν και ποία τους συντηρούν και γιατί δεν παρεμβαίνει ο ΟΗΕ με στρατιωτική ειρηνευτική δύναμη για να επιβάλει την ειρήνη;;;
Όπως και να έχει, το Ισλάμ είναι μια θρησκεία η οποία ιεραρχεί πολύ χαμηλά την ανθρώπινη ζωή, δεν σέβεται τις γυναίκες και τα παιδιά και γενικά είναι ανελεύθερη και αντιδημοκρατική. Επιβάλλεται συχνά από τους πιστούς της διά πυρός και σιδήρου, χωρίς φραγμούς και χωρίς έλεος σε κανέναν και για τίποτα.
Και καθώς τα κύματα μουσουλμάνων αυξάνονται με μαθηματική ακρίβεια, δεν τίθεται απλά η αποδοχή διαφορετικών ανθρώπων – όπως πλασάρεται από τους επαγγελματίες «εκσυγχρονιστές – αντιρατσιστές», αλλά η ίδια η επιβίωση της – όποιας- δημοκρατίας στην Ευρώπη.
Ενώ όλοι οι άνθρωποι θα μπορούσαν όμορφα να ενωθούν με πολιτισμικά κριτήρια, η ξαφνική κάλπικη ένωση Ευρωπαϊκών πληθυσμών με πλήθη από χώρες του Ισλάμ, προϋποθέτει, έστω, η χάραξη πολιτικής να γίνεται από τους αυτόχθονες ιθαγενείς των χωρών μελών της Ε.Ε. και μόνο…Και βέβαια, με σεβασμό προς όλους τους ανθρώπους, ώστε να μην έχουμε φαινόμενα επιβολής διοικητικών συστημάτων όπως η Σαρία.

Αντίστοιχα, αυτός που φιλοξενείται θα πρέπει να σέβεται αυτόν που τον φιλοξενεί. Και αυτός που φιλοξενεί να είναι εκείνος που θέτει τα όρια, τους κανόνες και τους νόμους για το σπίτι του.

Εάν και η δημοκρατία όπως την βιώνουμε σήμερα επιδέχεται “βελτίωση”, σίγουρα είναι μακράν καταλληλότερη για τους πολίτες της Ευρώπης από τη Σαρία, ένα μουσουλμανικό θρησκευτικό ουσιαστικά εγχειρίδιο που υποστηρίζει ότι “Βλασφημία ίσον θάνατος. Μοιχεία ίσον θάνατος.
Κατασκοπεία ίσον θάνατος.
Σε κανέναν μας δεν άρεσε η αλλαγή στο Αφγανιστάν μετά την επικράτηση των Ταλιμπάν και την επιβολή τέτοιας νοοτροπίας και “νόμων” και δεν υπάρχει νοήμων Ευρωπαίος πολίτης να θέλει κάτι τέτοιο να συμβεί κι εδώ…

Αμέρισσα Αποκρεμιώτη

πηγη  ntoros.gr

 

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ