Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Στην Ευρωβουλή
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Στην Ευρωβουλή

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Στην Ευρωβουλή

Τον  Ιούνιο του 2024 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ευρωπαϊκού κοινοβουλίου που είναι το μοναδικό εκλεγμένο κοινοβουλευτικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποτελούμενο από 751 ευρωβουλευτές. Η Ελλάδα συμμετέχει σε αυτό με 21 έδρες, οι οποίες καλύπτονται με άμεση και καθολική ψηφοφορία.

Τώρα και σε αυτή την εκλογική  διαδικασία ο κάθε ένας από εμάς, κάθε  Έλληνας πολίτης αποκτά φωνή μέσω του δικού του Πολιτικού Φορέα την Ελλήνων Συνέλευσις

Η Ελλήνων Συνέλευσις δηλώνει ξανά το παρόν με ένα σώμα 42 υποψήφιων ευρωβουλευτών που είναι έτοιμοι να εκπροσωπήσουν απόλυτα εμάς, τους ίδιους τους πολίτες, στο κέντρο των αποφάσεων στην καρδιά της Ευρώπης. Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις είναι όλοι ‘’εμείς’’,  είναι η ελληνική φωνή, που θα απαιτήσει όλα τα δίκαια και τα δικά μας.

Το κάλεσμα είναι ένα, να ενώσεις την φωνή σου μαζί με την δική μας για να διαμορφώσουμε το κοινό μας μέλλον. Το μέλλον που όλοι θέλουμε και ονειρευόμαστε για την χώρα μας, την Ευρώπη και τον πλανήτη. Διότι ως πολίτες απαιτούμε οι πολιτικές μας δομές να βασίζονται στις αξίες της ελευθερίας , της αλήθειας , της Δικαιοσύνης, της ισότητας ώστε να εγκαθιδρυθεί η πραγματική Δημοκρατία. Αληθινή Δημοκρατία είναι μόνο δημόσια διοίκηση , η ίδια η εκτελεστική εξουσία των δημοκρατικών αποφάσεων των πολιτών ανθρώπων και αφορά όλους μας.

Γι αυτό η Ελλήνων Συνέλευσις είναι εδώ , γι αυτό είμαστε εμείς εδώ, γι αυτό είσαι και εσύ εδώ! Εμείς είμαστε Εσύ και Εσύ είσαι εμείς και όλοι μαζί είμαστε ένα. Ως μονάδα είναι ο καιρός να αναλάβουμε δράση στο παρόν μας  για να διασφαλίσουμε το συλλογικό μας αύριο.

Αδιαμφισβήτητα η Ελλάδα, η Ευρώπη και ολόκληρος ο κόσμος διανύει την πιο κρίσιμη περίοδο της σύγχρονης εποχής όπου κρίνεται η ίδια μας η ύπαρξη , ως κράτη, ως πολίτες, ως άνθρωποι.

Αντιμετωπίζουμε μόνο σημαντικές προκλήσεις: οικονομική αστάθεια, ανεργία, φτώχεια, επισιτιστική ανασφάλεια, ενεργειακή κρίση, γεωπολιτικές αναταραχές, πολέμους, τρομοκρατία, κατάλυση του κράτους δικαίου ,καταστρατήγηση των ανθρώπινων δικαίων, αποφάσεις που δυναστεύουν εμάς, τους ανθρώπους  και διαλύουν την κοινωνία μας.

Μέσα σε όλο αυτό το Ευρωκοινοβούλιο  αδρανεί, επικυρώνει πολιτικές αποφάσεις , τις προάγει σε νόμους, οι οποίοι είναι απέναντι στον ίδιο τον άνθρωπο και στην φυσιολογία του. Το Κοινοβούλιο που  εκπροσωπεί εμάς, τους πολίτες της ΕΕ και τα συμφέροντά μας νομοθετεί εναντίον μας.

Οι ευθύνες είναι τεράστιες για ό,τι έχει συμβεί και οι πιο μεγάλες ευθύνες βαραίνουν εμάς τους πολίτες, που  παραμένουμε αμέτοχοι και θεατές στην σκλαβιά, στην δυνάστευση μας, στη δολοφονία μας.

Είναι σαφές πλέον σε όλους μας ότι δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από το πολιτικό κατεστημένο. Οι κομματικές φατρίες που κυριαρχούν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη έχοντας σημαίες τους ιδεολογίες – αριστερές, δεξιές φιλελεύθερες, σοσιαλιστικές, πράσινες, κόκκινες, κομμουνιστικές- μας αιχμαλώτισαν σε αυτή τη δεσποτική και αυθαίρετη διακυβέρνηση μακριά από κάθε μορφή δικαίου.

Ο Αρτέμης Σώρρας, η Ελλήνων Συνέλευσις και Εσύ συμφωνούμε πως τώρα είναι στιγμή να παραμερίσουμε κάθε κόμμα και κομματάκι με την ΕΝΩΣΗ μας, χωρίς Κόμμα, Δόγμα και Χρώμα. Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι ο μηχανισμός  που ενώνει όλες τις ελεύθερες φωνές, όλους εμάς που δεν μιλήσαμε και ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε.

Η Ελλήνων Συνέλευσις και ο Αρτέμης Σώρρας, θέτουν στην βάση της Ευρώπης ως αξιακή αρχή εσένα, τον πολίτη, τον ίδιο τον άνθρωπο. Ο δικός μας πολιτικός φορέας,   η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» λειτουργεί με άξονα τον ίδιο τον άνθρωπο, ο οποίος συμμετέχει με τον δυνατότερο και αποτελεσματικό τρόπο στην κρίση των καταστάσεων, αποφάσεων, δεδομένων και στην άσκηση εξουσίας, ουσιαστικά είναι αυτός που άρχει πολιτικά, διότι η πολιτική ανήκει μόνο σε εμάς τους πολίτες.

Η Ελλήνων Συνέλευσις και ο Αρτέμης Σώρρας είναι η φωνή που έχει την δύναμη να μιλήσει στην Ευρώπη, που μπορεί να ακουστεί, ώστε να υπάρξει  η ευκαιρία, για πρώτη φορά το Ευρωκοινοβούλιο να λειτουργήσει προς όφελος των πολιτών.

Οι υπ. Ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις είναι η δική σου επιλογή, είναι εσύ και γι αυτό έχουν καθήκον να κινούνται στην βάση του ίδιου του δικαίου. Ανοίγουν τον δρόμο που θέτει στα θεμέλια της Ευρώπης και του Ευρωκοινοβουλίου την εκπλήρωση του Ευρωπαϊκού Συμβολαίου , που σημαίνει να συμβιώσουμε όλοι μαζί με ισότητα!

Είναι καιρός να εμφανιστούμε εμείς οι πολίτες και να αναλάβουμε δράση , γι αυτό στις 9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ –ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ