Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Η Ελλήνων Συνέλευσις θα αποκαταστήσει κάθε βλάβη

Ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις Σπυρίδων Κύρου στο Ράδιο Αλμωπία 29 Μαίου 2024.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε.

Μονόδρομος η Ελλήνων Συνέλευσις στις Ευρωεκλογές για την επαναφορά της αλήθειας του δικαίου, της ισότητας, της ισονομίας, της ισοκρατίας και όλων των αξιών, αρχών και νόμων της ίδιας της φυσιολογίας του ανθρώπου. Ψηφίζεις Ελλήνων Συνέλευσις για την αναβίωση του τεράστιου μοναδικού Ελλάνιου πολιτισμού μας και την κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων της Ελληνικότητας.

✅ Στις 9 Ιουνίου Ψηφίζουμε Όλοι ”Ελλήνων Συνέλευσις”

🔹 Για τον ΕΛΕΓΧΟ όλων των συμβάσεων και των συνθηκών διαχρονικά και αποκατάσταση κάθε οικονομικής βλάβης.

🔹 Για την Διεκδίκηση του κληρονομικού και οικονομικού μας πλούτου.

🔹Για την Ασφάλεια.

🔹 Για την Ανάδειξη, Αναγνώριση και Προάσπιση όλων των Πνευματικών Πολιτισμικών και Κληρονομικών δικαιωμάτων της Ελληνικότητας. Ψηφίζουμε ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ και όλα μπαίνουν στην ορθή, αληθινή τους θέση.

✅ Η Στιγμή της Μεταρρύθμισης είναι Τώρα!

🌐 www.eurovouli.gr

🌐 www.artemis-sorras.gr

🌐 www.e-sy.gr

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ