Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Γερμανία: Σε ύψη «ρεκόρ» οι πολιτογραφήσεις λαθρομεταναστών
Γερμανία: Σε ύψη «ρεκόρ» οι πολιτογραφήσεις λαθρομεταναστών

Γερμανία: Σε ύψη «ρεκόρ» οι πολιτογραφήσεις λαθρομεταναστών

Η Γερμανία, συνεχίζοντας να τηρεί κατά γράμμα τη μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ, κατέγραψε 200.100 νέες πολιτογραφήσεις παράνομων μεταναστών το 2023, σημειώνοντας αύξηση 19% σε σχέση με το 2022.
Αυτός ο αριθμός είναι ο υψηλότερος από το 2000, με την πλειοψηφία των «νέων πολιτών» να προέρχονται από τη Συρία, την Τουρκία, το Ιράκ, τη Ρουμανία και το Αφγανιστάν​.

Η εγκατάσταση στις γερμανικές πόλεις για τους παράνομους μετανάστες φαίνεται να επιταχύνεται, με τους Ιρακινούς και Αφγανούς να σημειώνουν αύξηση 67% και 55% αντίστοιχα.

Αντίθετα, οι πολιτογραφήσεις Τούρκων μειώθηκαν κατά 25%, με την Τουρκία να παραμένει ωστόσο μια από τις κύριες πηγές παρανόμων μεταναστών.

Η ενσωμάτωση αυτών των πληθυσμών στη γερμανική κοινωνία ενδέχεται να αλλάξει δραματικά τη δημογραφική και πολιτιστική σύνθεση της χώρας.

Η Γερμανία φαίνεται να συνεχίζει να ανοίγει τις πόρτες της σε πληθυσμούς που δεν έχουν καμία ιστορική ή πολιτιστική σύνδεση με την Ευρώπη, προωθώντας ύποπτη δημογραφική πολιτική κατά των Ευρωπαίων πολιτών.

Ειδικά οι Ουκρανοί σημείωσαν αύξηση μόλις 6%, αντιπροσωπεύοντας το 3% του συνόλου των πολιτογραφήσεων, ενώ οι υπόλοιποι προέρχονται από εντελώς διαφορετικά πολιτισμικά περιβάλλοντα​.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ>>Η Ελλήνων Συνέλευσις θα αποκαταστήσει κάθε βλάβη

>>Κυπελούχος Ευρώπης ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League!!

>>Η πολιτική απορρέει μέσα από τον ίδιο τον πολίτη

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ