Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Τα πάντα είναι φορολογημένα παράλογα χωρίς καμία ανταποδοτικότητα

Είναι αλήθεια ότι έχουμε χιλιάδες άδικους και παράνομους φόρους στην χώρα μας. Βάσει ποιου εμπορικού Ευρωπαϊκού κώδικα είναι δυνατόν τα αυτοκίνητά μας να φτάνουν στην διπλάσια τιμή με φόρους τελωνείου που να ανέρχονται ακόμη και στο 100%; Πώς είναι δυνατόν τα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, με έναν άνομο νόμο να ρυθμίζονται ανάλογα με τα κυβικά, ενώ το καθένα έχει 4 ρόδες. Ακίνητα, ρούχα, τρόφιμα, καύσιμα. Τα πάντα είναι φορολογημένα παράλογα χωρίς καμία ανταποδοτικότητα και αντίθετα με οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία Ευρωπαϊκού κράτους. Πώς επιτρέπεται αυτό; Φτάνει, ως εδώ! Έχουμε διπλάσιους φόρους από την ίδια την αξία του προϊόντος. Αυτά είναι παράλογα ενώ είμαστε στην Ευρώπη. Τελικά είμαστε στην Ευρώπη; Ή μήπως είναι η εσωτερική πολιτική της Ελλάδος; Πότε επιτέλους θα ακουστεί μία φωνή που θα εξαφανίσει κάθε άδικο φόρο εις όφελος και συμφέρον του Έλληνα πολίτη; Η στιγμή είναι τώρα και η φωνή αυτή είναι της Ελλήνων Συνέλευσις. Είναι η ώρα να γίνουμε Ευρώπη.

Μονόδρομος η Ελλήνων Συνέλευσις στις Ευρωεκλογές για την επαναφορά της αλήθειας του δικαίου, της ισότητας, της ισονομίας, της ισοκρατίας και όλων των αξιών, αρχών και νόμων της ίδιας της φυσιολογίας του ανθρώπου. Ψηφίζεις Ελλήνων Συνέλευσις για την αναβίωση του τεράστιου μοναδικού Ελλάνιου πολιτισμού μας και την κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων της Ελληνικότητας.

✅ Στις 9 Ιουνίου Ψηφίζουμε Όλοι ”Ελλήνων Συνέλευσις”

🔹 Για τον ΕΛΕΓΧΟ όλων των συμβάσεων και των συνθηκών διαχρονικά και αποκατάσταση κάθε οικονομικής βλάβης.

🔹 Για την Διεκδίκηση του κληρονομικού και οικονομικού μας πλούτου.

🔹Για την Ασφάλεια.

🔹 Για την Ανάδειξη, Αναγνώριση και Προάσπιση όλων των Πνευματικών Πολιτισμικών και Κληρονομικών δικαιωμάτων της Ελληνικότητας. Ψηφίζουμε ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ και όλα μπαίνουν στην ορθή, αληθινή τους θέση.

✅ Η Στιγμή της Μεταρρύθμισης είναι Τώρα!

🌐 www.eurovouli.gr

🌐 www.artemis-sorras.gr

🌐 www.e-sy.gr

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ