Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Μαρουσάκης: «Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε – Φέτος θα πιάσουμε τους 50 βαθμούς Κελσίου»!
Μαρουσάκης: «Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε – Φέτος θα πιάσουμε τους 50 βαθμούς Κελσίου»!

Μαρουσάκης: «Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε – Φέτος θα φτάσουμε τους 50 βαθμούς Κελσίου»!

Αντιμέτωπη με θερμοκρασίες που αναμένεται να αγγίξουν ακόμα και τους 50 βαθμούς θα έρθει αντιμέτωπη η χώρα μας σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις των μετεωρολόγων.

«Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και είμαι βέβαιος ότι τους 50 βαθμούς που δεν πιάσαμε πέρυσι (στον αέρα κι όχι στα τσιμέντα και τις λαμαρίνες), σίγουρα φέτος θα τους πιάσουμε. Καλό απόγευμα σε όλες και όλους!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης στα social media για τις θερμοκρασιες – ρεκόρ.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, «εντόπισε» την υψηλότερη για σήμερα (05.06.2024) θερμοκρασία που καταγράφηκε στην Ελλάδα, με πρωταγωνίστρια την Ωλένη στην Ηλεία.

Ο υδράργυρος στο χωριό – που βρίσκεται σε υψόμετρο 231 μέτρων-, άγγιξε τους 43.2 βαθμούς.

«Ψάχνοντας λοιπόν σήμερα κι εγώ για ρεκόρ, έπεσα πάνω σε αυτόν τον χάρτη όπου για ποια 40αρια και 42αρια μιλάμε? Δεν προσέξατε καλά μάλλον, γιατί υπάρχει και το 43.2°!», έγραψε σχετικά.

ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας εύστοχος τίτλος σχετικά με το δίκτυο των μετεωρολογικών σταθμών που λειτουργεί σήμερα στη χώρα μας.
Ψάχνοντας λοιπόν σήμερα κι εγώ για ρεκόρ, έπεσα πάνω σε αυτόν τον χάρτη όπου για ποια 40αρια και 42αρια μιλάμε? Δεν προσέξατε καλά μάλλον, γιατί υπάρχει και το 43.2°!
Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και είμαι βέβαιος ότι τους 50 βαθμούς που δεν πιάσαμε πέρυσι (στον αέρα κι όχι στα τσιμέντα και τις λαμαρίνες), σίγουρα φέτος θα τους πιάσουμε.
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ