Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Αν ο πολίτης νοσεί τότε νοσεί το κράτος

Ένα τεράστιο κομμάτι στο οποίο πάσχει η Ελλάδα είναι η υγεία. Έχουμε δει διάττοντες αστέρες να μπαίνουν Υπουργοί Υγείας τα τελευταία 14 χρόνια και να διαλύουν το σύστημα αυτό το οποίο έχουν ορίσει οι ίδιοι για την περίθαλψη των πολιτών.

Η υγεία και το σύστημα υγείας είναι απαραίτητο στοιχείο του πολίτη να πληρώνει μία εισφορά για να μπορεί να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ή είναι υποχρέωση του κράτους να την παρέχει δωρεάν;

Γιατί αν ο πολίτης νοσεί , νοσεί το κράτος, νοσούν όλες οι δομές και δεν μπορώ ούτε να παράξω, ούτε να δημιουργήσω, μα ούτε και να αναπαραχθώ.

Σήμερα βλέπουμε μετά από μία υγειονομική κρίση όπως την λένε που ήταν τεχνηέντως δομημένη ήταν μία «πολιτική» που επεβλήθη τόσο στην Ε.Ε. μέσω ιδιωτικών φαρμακευτικών εταιρειών όσο και σε κάθε κράτος μέλος έχοντας αφήσει πολύ μεγάλο αποτύπωμα στην οικονομία.

Το μεγαλύτερο αποτύπωμα που έχει αφήσει και το μεγαλύτερο άδικο που έχει παράξει αυτή η «πολιτική» είναι το άδικο που φέρουμε στο αίμα μας όλοι. Αυτό είναι το μεγαλύτερο άδικο. Σήμερα βλέπουμε όλες αυτές τις Ανώνυμες Εταιρείες όπου ο πολίτης σήκωσε πόδια και τις κατήγγειλε μία μία να αποσύρουν τα σκευάσματά τους.

Δεν την θέλω αυτή την Ευρώπη. Θέλω την Ευρώπη της ένωσης όπως ακριβώς ορίζει ο τίτλος. Πως θα ενωθείς όταν τα κόμματα από εδώ εντάσσονται στα Ευρωπαϊκά κόμματα;

Η Ελλήνων Συνέλευσις μίλησε για πρώτη φορά για την πτέρυγα των Ελλήνων στην Ευρώπη. Ούτε δεξιά ούτε αριστερά, πουθενά αλλού , παρά μόνο στην βάση της φυσιολογίας μας ως Έλληνες γιατί αυτό είμαστε.

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ