Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Λαμία:Απόπειρα αρπαγής δύο παιδιών από κουκουλοφόρους...
Λαμία:Απόπειρα αρπαγής δύο παιδιών από κουκουλοφόρους…

Λαμία:Απόπειρα αρπαγής δύο παιδιών από κουκουλοφόρους…

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στην τοπική κοινωνία του Μώλου, καθώς δύο κουκουλοφόροι, προσπάθησαν να απαγάγουν δύο ανήλικα κοριτσάκια 7 και 9 ετών.

Το συμβάν διαδραματίστηκε στις 19:30 το απόγευμα της Κυριακής (17/6), 10 μέτρα από τα τελευταία σπίτια του χωριού, όπου έπαιζαν αμέριμνα αρκετά παιδιά.

Οι άγνωστοι που φορούσαν Full Face κουκούλες βγήκαν μέσα από τις ελιές και πλησίασαν τα δύο κοριτσάκια λέγοντας «ελάτε εδώ»

Σύμφωνα με όσα περιέγραψαν τα παιδιά, ο ένας φορούσε σορτς και είχε μαχαίρι στη ζώνη του, ενώ τα μέρη που δεν ήταν καλυμμένα με ρούχα, όπως τα πόδια του ενός και τα χέρια και των δύο, παρέπεμπαν σε μελαμψά άτομα, τα οποία δε μιλούσαν καλά ελληνικά.

Τα δύο παιδιά έτρεξαν αμέσως προς τα σπίτια, ενώ μερικά μέτρα πιο μακριά ήταν άλλα δύο παιδιά και τα παρακίνησαν κι εκείνα να μπουν μέσα στο σπίτι.

Οι γονείς των παιδιών ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και στο σημείο έφτασε περιπολικό του ΑΤ Καμένων Βούρλων χωρίς ωστόσο να εντοπίσει κάποιο άτομο.

Μία ακόμη μαρτυρία ανέφερε ύποπτο όχημα την ίδια περίπου ώρα, πλησίον του δημοτικού σχολείου, στο οποίο επέβαιναν 4-5 άτομα Ρομά. Όμως η παρουσία των συγκεκριμένων είναι πιο πιθανό να συνδέεται με επικείμενο «χτύπημα» σε κάποιο σπίτι παρά με κάτι τόσο σοβαρό όσο είναι η αρπαγή παιδιών.

Επιπλέον, το τελευταίο 48ωρο έγιναν αλλεπάλληλες προσπάθειες στην περιοχή για εξαπάτηση με το γνωστό κόλπο του τηλεφώνου με τροχαίο συγγενικού προσώπου, που επίσης δεν είναι δυνατό να διασταυρωθεί αν έχει σχέση με τους άγνωστους δράστες.

«Περάσαμε από τον προβληματισμό στον τρόμο. Όλο το χειμώνα μόλις νύχτωνε δεν ξέραμε ποιο σπίτι είχε σειρά για να χτυπήσουν οι γνωστοί – άγνωστοι. Τώρα με το συγκεκριμένο περιστατικό ανησυχούμε και για τα ίδια μας τα παιδιά», λέει η μητέρα ενός από τα κορίτσια που ήρθαν τετ α τετ με τους μασκοφόρους.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ