Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
ΗΠΑ:Για «εξαπάτηση σχετικά με τα εμβόλια Covid-19» μηνύει την Pfizer ο γενικός εισαγγελέας του Κάνσας
ΗΠΑ:Για «εξαπάτηση σχετικά με τα εμβόλια Covid-19» μηνύει την Pfizer ο γενικός εισαγγελέας του Κάνσας

ΗΠΑ:Για «εξαπάτηση σχετικά με τα εμβόλια Covid-19» μηνύει την Pfizer ο γενικός εισαγγελέας του Κάνσας!(Βιντεο)

Ο γενικός εισαγγελέας του Κάνσας των ΗΠΑ, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, μηνύει την Pfizer για «εξαπάτηση σχετικά με τα εμβόλια Covid-19».

Η δήλωση υποστηρίζει ότι η Pfizer παραπλάνησε το Κάνσας σχετικά με τους κινδύνους που σχετίζονται με τα εμβόλια, όπως η εγκυμοσύνη και η μυοκαρδίτιδα και ότι η Pfizer είπε ότι τα εμβόλια προστατεύουν από τις παραλλαγές του Covid-19, παρόλο που τα δεδομένα έδειξαν διαφορετικά αποτελέσματα.

Επιπλέον, η Pfizer είπε ότι τα εμβόλιά της εμποδίζουν τη μετάδοση του Covid-19, αλλά η εταιρεία παραδέχτηκε αργότερα ότι δεν διεξήγαγε ποτέ επαρκή έρευνα για να υποστηρίξει αυτό τον ισχυρισμό, ανέφερε η δήλωση.

Το δελτίο Τύπου ισχυρίζεται επίσης ότι «η Pfizer συντονίστηκε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να λογοκρίνει την ομιλία που επικρίνει τα εμβόλια Covid-19 και αρνήθηκε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα ανάπτυξης εμβολίων της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, Operation Warp Speed, για να αποφύγει την κυβερνητική επίβλεψη».

Η Kansas AG Kris Kobach επεσήμανε ενδεικτικά: «Η Pfizer έκανε πολλές παραπλανητικές δηλώσεις για να αποπροσανατολίσει το κοινό σχετικά με το εμβόλιό της σε μια εποχή που οι Αμερικανοί χρειάζονταν την αλήθεια».

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ