Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Εικονική κατάρριψη 2 ρωσικών μαχητικών Su-35 στη Μ.Θάλασσα από Eurofighter
Εικονική κατάρριψη 2 ρωσικών μαχητικών Su-35 στη Μ.Θάλασσα από Eurofighter

Εικονική κατάρριψη 2 ρωσικών μαχητικών Su-35 στη Μ.Θάλασσα από Eurofighter.

Ένα επεισόδιο που θα μπορούσε να οδηγήσει στην κατάρριψη 2 ρωσικών μαχητικών Su-35 από τέσσερα βρετανικά Εurofighter, εκτυλίχθηκε στην Μαύρη Θάλασσα, τις ώρες που η Μόσχα ετοιμαζόταν να καταρρίψει UAV του NATO, τα οποία στοχοποιούσαν τις ημέρες εκείνες την Κριμαία και είχαν προκαλέσει την σφαγή στην παραλία της Σεβαστούπολης με τον θάνατο των αμάχων (ανάμεσα τους και παιδιών).

Τα δύο ρωσικά μαχητικά φαίνεται πως προδόθηκαν από το επίγειο σύστημα προειδοποίησης της Κριμαίας,

Tα οποία προφανώς «τυφλωμένα» από τα ηλεκτρονικά μέσα υποστήριξης (ESM), ενός αεροσκάφους RC-135, δεν «είδαν», δύο από τα τέσσερα βρετανικά μαχητικά που ακολουθούσαν το σκάφος επιτήρησης και ηλεκτρονικού πολέμου και τα οποία εκτέλεσαν εικονικές βολές, από απόσταση 10 μιλίων.

Χαρακτηριστικό του αιφνιδιασμού των δύο ρωσικών μαχητικών είναι ότι αποχώρησαν αμέσως μετά χωρίς καν να επιχειρήσουν να εμπλακούν με τα Eurofighter και να ανταποδώσουν.

Σε πραγματικές συνθήκες μάχης εκτιμάται ότι τα δύο ρωσικά μαχητικά θα είχαν καταρριφθεί.

Ποια είναι η «αχίλλειος πτέρνα» του ρωσικού τρόπου «μάχεσθαι» στον αέρα;

Η στενή συνεργασία με τα επίγεια ραντάρ αεράμυνας τα οποία καθοδηγούν τα μαχητικά αν και το Su-35 έχει τους κατάλληλους αισθητήρες για να προχωρήσει σε «ανεξάρτητη» αποστολή.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ oι Βρετανοί μαζί με τους Αμερικανούς έστειλαν επιδεικτικά ένα αεροσκάφος RC-135 στην περιοχή της Σεβαστούπολης.

Δύο Eurofighter Typhoon το συνόδευαν, με τους αναμεταδότες τους αναμμένους.

Κάποια στιγμή και τα δύο μαχητικά προσποιήθηκαν ότι απομακρύνθηκαν από το αεροσκάφος AWACS, το οποίο παρέχει ανίχνευση και καθοδήγηση με ραντάρ μεγάλης εμβέλειας, και τα ρωσικά μαχητικά πλησίασαν το RC-135W, το οποίο παρέμεινε μόνο του.

Αποδείχθηκε όμως ότι πίσω από το AWACS υπήρχε ζευγάρι Eurofighter, τα οποία πετούσαν με τους αναμεταδότες κλειστούς.

Αυτό το ζεύγος είναι αυτό το οποίο προχώρησε και στις εικονικές βολές.

Λόγω της αριθμητικής υπεροχής και του γεγονότος ότι οι Ρώσοι αιφνιδιάστηκαν πλήρως καθώς δεν ήξεραν ποια ήταν η θέση των βρετανικών μαχητικών αναγκάστηκαν να αποσυρθούν έχοντας υποστεί στην πραγματικότητα μία μεγάλη ήττα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:«Πραξικόπημα» Αδωνι Γεωργιάδη  σε ΕΟΦ, ΙΦΕΤ, ΕΟΠΥΥ – Τοποθετεί εγκάθετους ΔΑΠίτες εκτός διαδικασιών για να διαλύσει την Υγεία

>>Πρώην πράκτορας του FBI : Αν δεις αυτά τα 8 σημάδια δεν πρέπει να εμπιστευτείς ένα άτομο.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ