Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Ν.Μπακογιάννη: «Δεν έπρεπε να είχαμε εμπλακεί στον πόλεμο στην Ουκρανία»Αφότου πρώτα δώσαμε τα μισά πυρομαχικά των ΕΔ!!!
Ν.Μπακογιάννη: «Δεν έπρεπε να είχαμε εμπλακεί στον πόλεμο στην Ουκρανία»Αφότου πρώτα δώσαμε τα μισά πυρομαχικά των ΕΔ!!!

Ν.Μπακογιάννη: «Δεν έπρεπε να είχαμε εμπλακεί στον πόλεμο στην Ουκρανία»…Αφότου πρώτα δώσαμε τα μισά πυρομαχικά των ΕΔ!!!

Σε συγκλονιστική δήλωση προχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη για τον πόλεμο στην Ουκρανία  παραδεχόμενη: «Δεν θα έπρεπε ποτέ να είχαμε εμπλακεί εκεί» ή για να το εξηγήσουμε απλά είπε «παίξαμε και χάσαμε»

Οι δηλώσεις έρχονται καθώς βλέπει την εκλογή Ν.Τραμπ ως την πιο πιθανή με ότι αυτό πλέον συνεπάγεται για την εξωτερική πολιτική του Κ.Μητσοτάκη που είχε επιλέξει να εμπλέξει την χώρα στις πρώτες γραμμές κατά της Ρωσίας και στέλνοντας τεράστιες ποσότητες πυρομαχικών στην ουκρανία.

Αυτά όμως, όπως αντιλαμβάνεται και αναφέρει η Ν.Μπακογιάννη αλλάζουν και το μεγάλο ερώτημα είναι σε ποια θέση θα βρεθεί η χώρα.

Κατά την ομιλία της στο 28ο ετήσιο συνέδριο «Economist Government Roundtable» και την ενότητα «Γιατί οι επερχόμενες προεδρικές εκλογές είναι τόσο κρίσιμες», η αδελφή του πρωθυπουργού και βουλευτής της ΝΔ επεσήμανε ότι το επόμενο εξάμηνο θα είναι κρίσιμο ενώ αναφέρθηκε στον ρόλο της Ελλάδας και την σημασία να υπάρξει σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή.

Έτσι ερωτώμενη εάν ο Τραμπ έχει μια νέα θητεία, τι πιστεύει ότι θα αλλάξει στην Μέση Ανατολή και την Ουκρανία, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα για τον Τραμπ.

«Δεν πιστεύω ότι θα ρέει το χρήμα στην Ουκρανία. Δεν θα έπρεπε ποτέ να είχαμε εμπλακεί εκεί» είπε χαρακτηριστικά.

«Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε αναταραχή, υπάρχει πολύ μεγάλο άγχος για το αποτέλεσμα, πώς θα επηρεάσουν τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τόσο στην Ευρώπη όσο και τον υπόλοιπο κόσμο και πώς θα είναι το ΝΑΤΟ πλέον.

Οι γαλλογερμανικές σχέσεις δεν είναι οι σχέσεις που ξέραμε στο παρελθόν. Η Ευρώπη βρίσκεται ενώπιον μιας σειράς νέων και παλιών προβλημάτων» υπερτόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη και πρόσθεσε:

«Ο ρόλος των ΗΠΑ είναι κρίσιμος τόσο για την Ουκρανία όσο και για την Μέση Ανατολή. Πώς η επόμενη αμερικανική κυβέρνηση, όποια και αν είναι αυτή, θα εργαστεί στο θέμα της Μέσης Ανατολής;».

«Για εμάς η Μέση Ανατολή είναι εξαιρετικά σημαντική» συνέχισε η πρώην υπουργός και ανέφερε: «Παρακολουθούμε την εξέλιξη και είμαστε ιδιαίτερα ανήσυχοι, γιατί όπως γνωρίζετε η Ελλάδα είναι σε μια πολύ ιδιαίτερη θέση.

Είμαστε ειλικρινείς διαμεσολαβητές για την περιοχή, είμαστε μια χώρα η οποία απέδειξε στο παρελθόν ότι μπορούμε να επικοινωνούμε και με τις δύο πλευρές, τόσο με το Ισραήλ όσο και με τους Παλαιστινίους με αποτελεσματικό τρόπο, όμως πολλά εξαρτώνται από τις ΗΠΑ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:«Πραξικόπημα» Αδωνι Γεωργιάδη  σε ΕΟΦ, ΙΦΕΤ, ΕΟΠΥΥ – Τοποθετεί εγκάθετους ΔΑΠίτες εκτός διαδικασιών για να διαλύσει την Υγεία

>>Πρώην πράκτορας του FBI : Αν δεις αυτά τα 8 σημάδια δεν πρέπει να εμπιστευτείς ένα άτομο.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ