Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Λία Τόμας woke ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ !

Λία Τόμας woke ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ !
Λία Τόμας woke ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ !

Ο NCAA εκθρόνισε όλους τους τίτλους της Λία Τόμας μετά από αμφιλεγόμενη απαγόρευση. Έχει συγκλονίσει τον κόσμο της κολύμβησης, αφήνοντας στο πέρασμά του μια φλεγόμενη συζήτηση ενώ άλλαξε το ανταγωνιστικό τοπίο. Μπαίνει στο φως της δημοσιότητας το ανερχόμενο αστέρι Riley Gaines, παίρνει τους τίτλους που κάποτε κατείχε ο Thomas.

Δηλωνε “νοιώθω γυναικα”, ο δευτεροκλασάτος αυτος κολυμβητής και, έχοντας ολον το woke οχετό να τον υποστηριζει, σάρωσε τα ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ κοριτσόπουλα
στις πισίνες των ΗΠΑ, αναδεικνυόμενος σε “πρωταθλήτρια”.

Εξυπακούεται οτι ξεσηκώθηκαν αντιδράσεις. Οπως αυτή του Κυβερνήτη της Φλοριδα ο οποιος δήλωσε “για μενα πρωταθλήτρια των ΗΠΑ ειναι μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, κι ας τερμάτισε δεύτερη”, ειπραττοντας εναν χείμαρρο ύβρεων (με επικρατέστερες το “φασιστας” και το “γουρούνι”) απο τον ψυχοπαθή εσμο της woke Αντινόησης.

( Το ποιος ειναι φασιστας, στην πραγματικότητα, φαίνεται απο το ότι αυτοί που χρησιμοποιούν ως απειλη τον ορο “φασίστα” ειναι οι ίδιοι που προσπαθουν να επιβ’άλουν το ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ, με το στανιό, μέσω της τρομοκρατησης οσων εχουν αντιρρηση. )

Δεν του εφτανε όμως το γυναικείο πρωταθλημα των ΗΠΑ, του “λεβέντη” του Ηλία Θωμά (προφανής η “γαμψομύτικη καταγωγή του) αλλα ήθελε να μαγαρισει με το περιεχόμενο της κ@λοτρυπίδας του και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, απαιτώντας απο την Ολυμπιακή Επιτροπή να τον συμπεριλάβει στην γυναικεία ομάδα που θα εκπροσωπούσε τις ΗΠΑ.
Κάποιοι δεν αντεξαν τετοια εθνική ξεφτιλα και αρνήθηκαν, με αποτελεσμα να συρθουν στα δικαστήρια από τον “Θωμά τον Λιάκουρα”, κατα κόσμο Λία Τόμας.
Προφανώς θα βρέθηκε “δικαστής με αρχι-δια” και το δικαστήριο αποφάνθηκε οτι ο ενάγων ειναι “ανδρας κολυμβητής” και όχι “γυναικα κολυμβήτρια”, προκαλώντας αφρούς οργής στο λοατκι σκυλολόϊ .
Πάνω σε αυτή την δικαστική αποφαση πάτησαν κάποιοι και είπαν “‘εως εδω, αυτή η μακακία, δεν θα συνεχίσουμε να ξεφτυλιζόμαστε επειδη μας πιέζουν κάποιοι ψυχοπαθείς να σκύβουμε το κεφ’άλι επειδη ειναι “πολλοί και δυνατοι”.

Και κάπως έτσι αποφασίστηκε οτι “η” Λια Τόμας ουδέποτε υπήρξε.

Και όλοι οι τιτλοι που “κατέκτησε” ΤΟΥ αφαιρεθηκαν και αποδοθηκαν στην αληθινή πρωταθλήτρια που αγωνίστηκε έχοντας τις ωοθ’ηκες της.

Ας θεωρήσουμε το γεγονός ως μία σημαντικη νική της Νοησης εν’αντια στην Αντινόηση (και της Φυσης ενάντια στον σατανισμο)….

(Οι πληροφορίες οτι υπήρχαν μεγαλα πορτρετα ΤΟΥ Λια Τομας στις Πρυτανείες του Παν. Πατρών και του Αριστοτελειου Π.Θ. δεν έχουν διασταυρωθεί από διαπιστευμενους Χόακες. Αρα λείπει θεματικό περιεχόμενο, σε αυτες… 🙂απο timeline Dennis Hoidas
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ