Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
Ποια θα είναι η «επόμενη πανδημία» και πότε προβλέπεται να την διαθέσουν στο κοινό!
Ποια θα είναι η «επόμενη πανδημία» και πότε προβλέπεται να την διαθέσουν στο κοινό!

Ποια θα είναι η «επόμενη πανδημία» και πότε προβλέπεται να την διαθέσουν στο κοινό!

Από τη στιγμή που ξεκίνησε ο Covid άρχισε να γίνεται λόγος για το ποια θα είναι η νέα πανδημία. Πρώτα έγινε πολύ λόγος για την ευλογιά των πιθήκων, πράγματι είχαν γίνει όλες οι προετοιμασίες, αλλά ο κόσμος ήταν ήδη πολύ κουρασμένος απο το Covid και αποφάσισαν να το πάρουν πίσω (αφού πρόλαβαν να εμβολιάσουν μερικούς ομοφυλόφυλους) αυτούς, που υποτίθεται αγαπάνε…

Φυσικά με τον όρο «πανδημία», εννοούμε στην πραγματικότητα μια ακόμα «ψυχολογική επιχείρηση», γιατί τίποτα δεν ήταν αληθινό από την τελευταία πανδημία. Δεδομένων των αλμάτων προς τα εμπρός της τεχνολογία AI, θα μπορούσε να είναι πολύ λιγότερο αληθινή την επόμενη φορά.

Δεν γνωρίζουμε καμία από τις λεπτομέρειες ακόμα, αλλά υπάρχει αρκετή ασαφή κάλυψη για να κάνουμε εικασίες.

Αυτή τη στιγμή μιλούν κυρίως για «ασθένεια Χ» – έναν όρο που προκάλεσε λίγο πανικό σε ορισμένες ενότητες όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή – αλλά ακόμα φαίνεται να μην έχουν βρει ποια θα είναι αυτή, ή έστω δεν τους βγαίνει, παρά τις “φιλότιμες” προσπάθειες που κάνουν με την φρίπη των πτηνών.

Σε τελική ανάλυση, δεν χρειάζονται ένα πραγματικό όνομα ακόμα, περισσότερο από ό,τι χρειάζονται μια πραγματική ασθένεια, ή απλώς η ιδέα μιας ασθένειας που θα καταφέρει να κερδίσει τα κεφάλια των ανθρώπων ενώ οικοδομούν τους νέους νομοθετικούς κανόνες της τυραννίας τους που βασίζεται στην υγεία.

Τούτου λεχθέντος, αν δε τους βγει καμιά προσπάθεια, πιθανότατα θα θέλουν ή θα χρειαστεί να δημιουργήσουν μια πραγματική ασθένεια κάποια στιγμή. Αυτό πραγματικά θα ήταν ένα τρομερό σενάριο.

Ο κύριος υποψήφιος είναι ακόμα η γρίπη των πτηνών, η οποία αναφέρεται συχνά στις ειδήσεις εδώ και δύο χρόνια και πρόσφατα πήρε μεγάλη άνοδο στην κάλυψη, όταν αποφάσισαν πως μεταδίδεται τα θηλαστικά στους ανθρώπους.

Τα Ηνωμένα Έθνη αναφέρουν ότι οι «ειδικοί της πανδημίας» «ανησυχούν για την εξάπλωση της γρίπης των πτηνών στους ανθρώπους» . Ο Τζέρεμι Φάραρ του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) προειδοποίησε ότι «[η] απειλή της εξάπλωσης της γρίπης των πτηνών στους ανθρώπους προκαλεί μεγάλη ανησυχία». Προκαλώντας εντυπωσιακούς τίτλους όπως αυτός από την Daily Star:

«Η γρίπη των πτηνών από άνθρωπο σε άνθρωπο που προκαλεί «μεγάλη ανησυχία» στον ΠΟΥ».

Η γρίπη των πτηνών είναι μια βολική επιλογή γιατί τους δίνει τη δυνατότητα να πιέσουν όχι μόνο για την τυραννία στην υγεία αλλά και την τροφική αλυσίδα ταυτόχρονα. Μπορούν να ισχυριστούν ότι τα γαλακτοκομικά, το βόειο κρέας, το κοτόπουλο και τα αυγά έχουν γίνει «επικίνδυνα» ως δικαιολογία για να τα μεριμνήσουν ή τουλάχιστον να τα εξαλείψουν ανεβάζοντας τις τιμές.

Στη συνέχεια θα προωθήσουν την ιδέα ότι ο βιγκανισμός και/το κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο «είναι η καλύτερη επιλογή». Κάτι που ισχυρίζονται τουλάχιστον από το 2021 .

Η Daily Mail ανέφερε πρόσφατα :

Το στέλεχος H5N1 της γρίπης των πτηνών βρέθηκε στο ΓΑΛΑ για πρώτη φορά σε «πολύ υψηλές συγκεντρώσεις», προειδοποιεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Το μειονέκτημα ωστόσο της γρίπης των πτηνών είναι ότι δεν συμβαδίζει με την κλιματική αλλαγή, οπότε ίσως να πάνε σε κάτι άλλο.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

Πιθανώς μέχρι το φθινόπωρο του 2025, για δύο λόγους:

  1. Χρειάζονται να είναι η εποχή της γρίπης, ώστε να μπορούν να συμπεριλάβουν τους κανονικούς εποχικούς θανάτους στην αφήγηση της «πανδημίας».
  2. Θα θέλουν να περιμένουν μέχρι να τελειώσει η «μεγάλη εκλογική χρονιά», ώστε να υπάρξουν νέες κυβερνήσεις.

Αυτό το δεύτερο σημείο δεν είναι απλώς μια προαίσθηση, αλλά βασίζεται στο άρθρο του Sky που ανέφερα παραπάνω. Ρωτάει «θα ξαναγίνει το lockdown;» , και ένας «ειδικός» απαντά [η έμφαση προστέθηκε]: Με τέτοιες κυβερνήσεις που αλλάζουν ανα τον κόσμο, λίγο δύσκολο.

Πρώτα λοιπόν εκλογές –με ό,τι ανοησίες συνεπάγεται– και μετά ίσως η «επόμενη πανδημία».

Φαίνεται ότι θα υπάρχουν τρία επαναλαμβανόμενα θέματα.

1. Εμβόλια όχι lockdown Θα δοθεί έμφαση στην εξασφάλιση εμβολίων και όχι στα lockdown. Τα lockdown θα γίνουν απειλή.

«ΠΡΕΠΕΙ να επιβάλουμε εμβόλια, γιατί η οικονομία δεν μπορεί να αντέξει άλλο lockdown».

“Πάρτε το εμβόλιο, αν δεν θέλετε να έχετε άλλο lockdown”

Είναι τα πιο πιθανά που θα ακούσουμε.

Την επόμενη φορά, ξέρουν πως, πρέπει να είναι πιο γρήγοροι . Το είπε ο Μπιλ Γκέιτς στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου το 2022. Πρέπει να απομακρύνουν την ασθένεια από τους θανάτους και να κάνουν εμβόλια πριν καν οι άνθρωποι συνειδητοποιήσουν τι συνέβη.

Εξ ου και το σχέδιο «εμβόλια 100 ημερών». Όπως γράφει ο πάντα αξιόπιστα υστερικός Devi Shridar για τον Guardian :

Η «Αποστολή 100 ημερών» είναι το πνευματικό τέκνο της CEPI, των Gates και της ΜΚΟ που υποστηρίζεται από τον ΠΟΥ . Ο κύριος στόχος του είναι να καταστήσει δυνατή την παραγωγή νέων εμβολίων για άγνωστα στο παρελθόν παθογόνα σε 100 ημέρες.

Στις ΗΠΑ, ο στόχος είναι 130 ημέρες από την ανακάλυψη του παθογόνου έως την κάλυψη του εμβολίου σε εθνικό επίπεδο.

2. Αυτη τη φορά θα πάρουν σοβαρά μέτρα για την ελεύθερη ομιλία γιατί είδαν πως είναι επικίνδυνη. Η αφήγηση το 2020 απο τα ΜΜΕ μπορεί να έκανε την δουλειά της για την ατζέντα της τυραννίας για την υγεία, αλλά τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης την πλήγωσαν πραγματικά. Το αυτοσχέδιο δίκτυο αντιφρονούντων εμπειρογνωμόνων, ανεξάρτητων ερευνητών και κινημάτων μέσων κοινωνικής δικτύωσης που διαδίδουν την «παραπληροφόρηση» ξέφευγε πάντα από ό,τι δυνάμεις είχαν για να το ελέγξουν.

Ο κίνδυνος της «παραπληροφόρησης» στην πιο πρόσφατη σύνοδο κορυφής του DAVOS φέτος, χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους «τρεις μεγαλύτερους κινδύνους» που αντιμετωπίζει ο πλανήτης.

Την περασμένη εβδομάδα, μια κοινοβουλευτική επιτροπή του Ηνωμένου Βασιλείου δημοσίευσε «συστάσεις» με τίτλο:

Η κυβέρνηση πρέπει να εξαντλήσει κάθε προσπάθεια για τη βελτίωση των επικοινωνιών και την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης

Τελικά όποια μορφή κι αν έχει η «επόμενη πανδημία», πιθανότατα θα αποφύγουν τα μονολιθικά μηνύματα του 2020, όπου η συνολική παγκόσμια συμμόρφωση με ένα «μήνυμα» ήταν ένα από τα πραγματικά ενδεικτικά σημάδια εξαπάτησης. Την επόμενη φορά προετοιμαστείτε για χώρες όπως η Ινδία, η Κίνα και η Ρωσία να σφυρηλατήσουν τη δική τους στρατηγική πανδημίας – εστιάζοντας σε κάποια νέα θεραπεία ή τεχνολογία που η Δύση αρνείται να υποστηρίξει. Θα χρησιμοποιήσουν διάφορα τεχνάσματα για να πείσουν τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις αλλα είναι μια διαίσθηση πως θα έρθουν περισσότερο προετοιμασμένοι.

Συμπεράσματα για την «επόμενη πανδημία»;

Δεν θα ξεκινήσει παρά μόνο μετά τις μεγάλες εκλογές του τρέχοντος έτους, επειδή θέλουν νέα πολιτικά πρόσωπα να μη έχουν σχέση με τον Covid
Πιθανότατα θα είναι η γρίπη των πτηνών ή κάποια άλλη αναπνευστική νόσος, η οποία θα ξεκινήσει το χειμώνα για να καταπολεμήσει ξανά την πραγματική γρίπη.. δηλαδή την εποχική.
Η επιλεγμένη ασθένεια θα ενταχθεί σε μία ή περισσότερες προϋπάρχουσες ατζέντες – είτε θα επηρεάσει τα τρόφιμα είτε θα προέρχεται από κάποια σύνδεση της «κλιματικής αλλαγής» ή και τα δύο
Θα κινηθούν γρηγορότερα, παράγοντας «εμβόλια» σε 100 ημέρες για να εμποδίσουν τους ανθρώπους να κατανοήσουν την εξαπάτηση όπως έκαναν με τον Covid
Θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τα lockdown, αλλά θα τα χρησιμοποιήσουν ως απειλή για να επιβάλουν πιο αυστηρά τις εντολές εμβολίων
Θα καταπολεμήσουν περισσότερο την «παραπληροφόρηση» πριν ξεκινήσουν να αποδομούν τη νέα αφήγηση.
Ακόμα κι αν είναι λάθος οι λεπτομέρειες, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σχεδιάζουν να αναπτύξουν μια νέα πανδημία κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον. Μια συνέχεια του Covid που μαθαίνει από λάθη του παρελθόντος.

Ενώ, κατά κάποιο τρόπο, πιθανότατα θα είναι χειρότερο από ό,τι ήταν ο Covid – τα καλά νέα είναι ότι αυτή τη φορά πρέπι να είμαστε έτοιμοι για αυτό.

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ