Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πλέον η Αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί.-Το 666 είναι όλη η Δημιουργία της Ύπαρξης μας!!!

Πλέον η Αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί-Το 666 είναι όλη η Δημιουργία της Ύπαρξης μας!!!

Πως ο χριστιανισμός έκρυψε την Αλήθεια της ύπαρξης; Πολύ απλά πήραν το 666 που αποδεικνύει πως δημιουργήθηκε όλη ζωή και το ονομάσανε Διάβολος για να σε τρομάζουν ώστε να μην αναζητάς.
Πλέον η Αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί.
Σήμερα βέβαια είναι αδικαιολογητο να μην το έχεις κάνει ένα Google search ή να μην το μελετάς ή και ακόμη να μην ενημερώνεσαι από σοβαρά sites.
Το 666 δεν είναι διαβολικό γιατί μόνο ο εγκέφαλος σου διαβαλλεται.
Το 666 είναι όλη η Δημιουργία της Ύπαρξης μας.
Πάμε στην Ανάλυση.
1. **Μορφές ζωής με βάση τον άνθρακα**:
– **Ο άνθρακας έχει 6 πρωτόνια, 6 νετρόνια και 6 ηλεκτρόνια**:
– Αυτό το γεγονός είναι ακριβές στο ότι το πιο κοινό ισότοπο άνθρακα, το Carbon-12, έχει 6 πρωτόνια, 6 νετρόνια και 6 ηλεκτρόνια. Αυτός ο συνδυασμός αντιπροσωπεύει πράγματι αριθμητικά το 666.
Ενώ κάποιοι μπορεί να το συσχετίσουν με τον “αριθμό του Θηρίου” από θρησκευτικά κείμενα όπως η Βίβλος, είναι επιστημονικά απλώς μια αντανάκλαση της ατομικής δομής του άνθρακα. Ο άνθρακας είναι θεμελιώδης για τη ζωή στη Γη επειδή έχει τη μοναδική ικανότητα να σχηματίζει σταθερούς δεσμούς με πολλά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού του.
1. **Ατομική Δομή του Άνθρακα**:
– **6 Πρωτόνια**: Ορίστε το στοιχείο ως άνθρακα.
– **6 Νετρόνια**: Συνήθως βρίσκονται στο πιο κοινό ισότοπο του άνθρακα, το Carbon-12.
– **6 Ηλεκτρόνια**: Αυτά περιβάλλουν τον πυρήνα του ατόμου άνθρακα και συμμετέχουν σε χημικούς δεσμούς.
2. **Σημασία στη Βιολογία**:
– **Ιδιότητες σύνδεσης άνθρακα**: Τα άτομα άνθρακα έχουν τη μοναδική ικανότητα να σχηματίζουν τέσσερις σταθερούς ομοιοπολικούς δεσμούς με άλλα άτομα, συμπεριλαμβανομένων άλλων ατόμων άνθρακα. Αυτή η ευελιξία επιτρέπει τον σχηματισμό μακριών αλυσίδων άνθρακα και δακτυλίων, που λειτουργούν ως η ραχοκοκαλιά για μεγαλύτερα, πιο πολύπλοκα μόρια.
– **Οργανικά μόρια**: Πολλά βασικά μόρια σε ζωντανούς οργανισμούς βασίζονται γύρω από δομές άνθρακα. Παραδείγματα περιλαμβάνουν υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λιπίδια και νουκλεϊκά οξέα (όπως DNA και RNA).
– **Δομικά στοιχεία της ζωής**: Αυτά τα οργανικά μόρια σχηματίζουν κύτταρα και ιστούς, ένζυμα και ορμόνες, ακόμη και το γενετικό υλικό που υπαγορεύει τις λειτουργίες και την αναπαραγωγή των ζωντανών οργανισμών.
3. **Ρόλος στη ζωή**:
– Η ικανότητα του άνθρακα να συνδέεται με πολλά στοιχεία (υδρογόνο, οξυγόνο, άζωτο κ.λπ.) με διάφορους τρόπους, τον καθιστά μοναδικά κατάλληλο για την κατασκευή των πολύπλοκων, ποικίλων μορίων που είναι απαραίτητα για τις διαφορετικές λειτουργίες της ζωής.
Η Αλήθεια θα λάμψη και θα πέσουν οι κουρτίνες των 1700 χρόνων…. ήδη έχουν πέσει!
Ειδ./Φιλοσοφία Βουδισμού & Ειδικός/Σύμβουλος MBCT-MBSR ● Bodhipala Chris

 

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ