Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Medicaid:-Τα κρούσματα καρκίνου εκτοξεύτηκαν κατά 250% μετά την κυκλοφορία του εμβολίου Covid!
Medicaid:-Τα κρούσματα καρκίνου εκτοξεύτηκαν κατά 250% μετά την κυκλοφορία του εμβολίου Covid!

Medicaid:Τα κρούσματα καρκίνου εκτοξεύτηκαν κατά 250% μετά την κυκλοφορία του εμβολίου Covid!

Σύμφωνα με στοιχεία του Medicaid τα κρούσματα καρκίνου εκτινάσσονται στα ύψη στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, τα οποία δείχνουν ότι υπάρχουν 2,5 φορές περισσότερες περιπτώσεις καρκίνων τώρα απο την κυκλοφορία του εμβολίου Covid και μετά.

Για να χουμε μια εικόνα πόσο τεράστιο είναι αυτό το νούμερο (γιατί χάσαμε την μπαλλα), κάποτε λέγαμε πως έστω και ένα 20% να αυξηθούν οι καρκίνοι απο το εμβόλιο, μιλάμε για έγκλημα – Αλλα απο ότι φαίνεται η απάθεια του κόσμου είναι πολύ μεγαλύτερη απ όσο μπορούσε κάποιος να φανταστεί τότε!

Φυσικά μιλάμε για έκρηξη των περιπτώσεων καρκίνου turbo ένα νέο είδος καρκίνων που έκανε την εμφάνιση του μετά τα εμβόλια, τα οποία τώρα αποκαλύπτουν μια στατιστικά σημαντική αύξηση των περιπτώσεων καρκίνου στην πολιτεία Νέας Υόρκης σε σχέση με την βασική γραμμή του 2019.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι ο ρυθμός αύξησης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τύπο του καρκίνου. Για παράδειγμα, οι περιπτώσεις δευτερογενούς κακοήθους νεοπλάσματος του εγκεφάλου εξερράγησαν περισσότερο από 900% σε σχέση με την αρχική τιμή.

Αυτό σημαίνει ότι η Big Pharma και το ιατρικό ίδρυμα δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δικαιολογία ότι όλο αυτό οφείλεται στο ότι οι άνθρωποι δεν υποβλήθηκαν σε έλεγχο για καρκίνο κατά τη διάρκεια των περιορισμών για τον Covid.

Εάν συνέβαινε αυτό, οι αυξήσεις θα ήταν περίπου οι ίδιες για όλους τους τύπους καρκίνου, όχι σε διαφορετικές περιπτώσεις καρκίνων.

Το ιατρικό κατεστημένο πειραματίστηκε εν γνώσει του στο κοινό με τα εμβόλια mRNA.

Ο Δρ Έρικ Ρούμπιν, επίκουρος καθηγητής ανοσολογίας και μολυσματικών ασθενειών στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και αρχισυντάκτης του New England Journal of Medicine είπε «Δεν θα μάθουμε ποτέ πόσο ασφαλές είναι το εμβόλιο μέχρι να αρχίσουμε να το δίνουμε».

Λοιπόν, τώρα ξέρουμε.

Πότε η ιατρική κοινότητα και τα κύρια μέσα ενημέρωσης θα αρχίσουν να λένε την αλήθεια για το πόσο θανατηφόρα είναι τα εμβόλια για τον COVID;

Εμείς πάντως θα συνεχίσουμε μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη!

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ