Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Στενάζουν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου κάτω από το βάρος των λαθραίων μεταναστών που φτάνουν καθημερινά στις ακτές
Στενάζουν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου κάτω από το βάρος των λαθραίων μεταναστών που φτάνουν καθημερινά στις ακτές

Στενάζουν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου κάτω από το βάρος των λαθραίων μεταναστών 

Λαθρομετανάστες εισβάλουν  ανενόχλητοι στα νησιά του ανατ. Αιγαίου και στη συνέχεια αποβιβάζονται χωρίς να γίνουν αντιληπτή από τις «αρχές» οι οποίες περιορίζονται στη γνωστή μεταφορά στα περίφημα κέντρα «ταυτοποίησης».

Την ίδια ώρα στη νησιά επικρατεί πλήρης ανομία, όπως στην Κω όπου λαθραίοι μετανάστες μαχαιρώνονται μεταξύ τους μέρα μεσημέρι και οι κάτοικοι φοβούνται να κυκλοφορήσουν και την ημέρα.

Από τις αρχές του έτους πάνω από 24.000 αλλοδαποί μουσουλμάνοι έχουν μπει παράνομα στη χώρα και ο αριθμός αυτός αφορά μόνο όσους έχουν εντοπίσει -μετά από αρκετή προσπάθεια- οι «αρχές». Ο πραγματικός αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος.

Σύμφωνα με το λ.σ. τις πρωινές ώρες εχθές (20/7), στελέχη του σταθμού της Τήλου με τη συνδρομή προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ, εντόπισαν στην περιοχή Λιβάδια, τριάντα ένα (31) αλλοδαπούς οι οποίοι είχαν ήδη αποβιβαστεί στο νησί, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Οι αλλοδαποί, ως είθισται, υπέδειξαν έναν 34χρονο αλλοδαπό ως τον διακινητή τους, ο οποίος και συνελήφθη, για… «παράνομη» είσοδο στη χώρα ενώ οι υπόλοιποι αλλοδαποί δεν μπήκαν παράνομα καθώς αντιμετωπίστηκαν ως… «πρόσφυγες».

Σε άλλο περιστατικό τις βραδινές ώρες της 20ης Ιουλίου ένα περιπολικό σκάφος λ.σ. που βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία μεταφοράς λαρθομεταναστών, εντόπισε ένα ύποπτο ταχύπλοο (Τ/Χ) σκάφος, χωρίς φώτα ναυσιπλοΐας, να κινείται με πορεία προς τις βόρειες ακτές της Χίου, στη θαλάσσια περιοχή “ΣΤΡΟΒΙΛΙ”.

Το σκάφος προέβη σε χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων, στα οποία ο χειριστής του Τ/Χ σκάφους δεν συμμορφώθηκε, συνεχίζοντας την πορεία του προς τις βόρειες ακτές της Χίου.

Ακολούθησε καταδίωξη με τον χειριστή του Τ/Χ σκάφους να προβαίνει σε επικίνδυνους ελιγμούς.

Προ του κινδύνου οι αλλοδαποί να μην έρθουν στην Ελλάδα, το πλήρωμα του σκάφους ακινητοποίησε το Τ/Χ και προέβη στην περισυλλογή δεκαπέντε (15) μουσουλμάνων αλλοδαπών.

Οι αλλοδαποί από το λιμάνι των Καρδαμύλων μεταφέρθηκαν στο Κέντρο «Καταγραφής» και «Ταυτοποίησης» Χίου συνοδεία στελεχών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου.

Από το λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί «προανάκριση» συνελήφθη 45χρονος αλλοδαπός χειριστής του Τ/Χ ως διακινητής των υπολοίπων για παράβαση του άρθρου 25 του Ν. 5038/2023 “Διακίνηση υπηκόων τρίτων χωρών” και του άρθρου 83 του Ν. 3386/2005 «Παράνομη είσοδος στη χώρα», (!) ενώ οι υπόλοιποι 14 δεν μπήκαν παράνομα.

Όλοι τους θα μεταφερθούν στην Αττική για μόνιμη εγκατάσταση.

Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στα παράλια στην Κω οι λαθρομετανάστες μαχαιρώνονται μεταξύ τους. Μετά την αιματηρή συμπλοκή Μαροκινού «πρόσφυγα»(!) με Πακιστανό «πρόσφυγα»(!), ένα ακόμα επεισόδιο, ήρθε για να αναστατώσει και πάλι τους κατοίκους.

Σε νέο επεισόδιο ανάμεσα σε λαθρομετανάστες στον Αγ. Γεώργιο Πυλίου, μετά από έντονη διαμάχη, ο ένας άρπαξε ένα κομμάτι γυαλί που είχε στα χέρια του και μαχαίρωσε πισώπλατα ένα άλλο, ο οποίος μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

Ο δράστης, συνελήφθη, λίγα μέτρα πιο πέρα που είχε πάει για να κρυφτεί.

Όπως αναφέρεται κανείς εκ των εμπλεκομένων δεν πρόκειται να απελαθεί και για κανένα λόγο.

Οι κάτοικοι, έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα όριά τους, αφού βλέπουν τέτοια αιματηρά επεισόδια να γίνονται όλο και συχνότερα, με αποτέλεσμα να φοβούνται να κυκλοφορήσουν ακόμα και την ημέρα.

Η κατάσταση αναμένεται να γίνει ακόμη χειρότερη στο προσεχές μέλλον.

>>Οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι ….

>>ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ. Ε.ΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ.

>>Μουζάκι: Η Εθνική Παμπαίδων κατέκτησε το Βαλκανικό πρωτάθλημα στο Βόλεϊ!!!

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ