Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δολοφονία Σωκράτη Γκόλια Δεν είναι η μόνη περίπτωση φυσικά… θυμηθείτε… ΚΑΡΑΙΒΑΖ…!!!

Δολοφονία Σωκράτη Γκόλια Δεν είναι η μόνη περίπτωση φυσικά... θυμηθείτε... ΚΑΡΑΙΒΑΖ...!!!
Δολοφονία Σωκράτη Γκόλια Δεν είναι η μόνη περίπτωση φυσικά… θυμηθείτε… ΚΑΡΑΙΒΑΖ…!!!
Ξέρω ότι οι περισσότεροι που βλέπουν τον εικονιζόμενο, δεν γνωρίζουν το ποιός είναι (ήταν), αλλά σίγουρα υπάρχουν και λάτρεις της αποκαλυπτικής και ανεξάρτητης δημοσιογραφίας, της δικής μου γενιάς, που γνωρίζουν πολύ καλά τη διαδρομή του!
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΟΛΙΑΣ το όνομα του και δολοφονήθηκε λίγο έξω από το σπίτι του, στις 19 Ιουλίου του 2010, με 13 σφαίρες στο σώμα του, τρεις εκ των οποίων στο κεφάλι!
Ο Σωκράτης, γεννήθηκε στις 13/2/1973 στη Γερμανία, αλλά από νεαρή ηλικία ζούσε στην Ελλάδα. Στα 19 του χρόνια, έκανε την πρακτική του στον ΑΝΤ1 σαν δημοσιογράφος. Γρήγορα κατάλαβε ότι δεν του ταίριαζε ο ελεγχόμενη δημοσιογραφία. Ο γνωστός στο πανελλήνιο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ανακάλυψε το ταλέντο του και γρήγορα τον έφερε στην εκπομπή του ”κίτρινος τύπος”. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, βρέθηκε στην αρχισυνταξία της. Μέχρι το 2008 ήταν στενοί συνεργάτες. Έπειτα, για άγνωστους λόγους, οι δρόμοι τους χώρισαν. Ο Γκόλιας ανέλαβε γενικός διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Θέμα 9,89. Λίγο μετά τη δολοφονία του, αποκαλύφθηκε ότι ήταν ιδρυτικό στέλεχος του αποκαλυπτικού μπλοκ ”τρωκτικό”, με πάνω από ένα εκατομμύριο ακολούθους!
Η δολοφονία του τάραξε τον πανελλήνιο τύπο και όχι μόνο. Διεθνή ειδησεογραφικά κανάλια, είχαν ως πρώτο θέμα την είδηση, για πολύ καιρό, κάνοντας λόγο για ”δολοφονία του ελεύθερου τύπου”! Στην χώρα μας η υπόθεση του είχε βαλτώσει.
Την ευθύνη ανέλαβε η επαναστατική οργάνωση ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ. Παρόλο που μέλη της οργάνωσης, χρόνια μετά συνελήφθησαν, δεν βρέθηκε ο εκτελεστής του!
Ο μαχητικός δημοσιογράφος και μπλόκερ, είχε συνδέσει το όνομα του, με μια σειρά αποκαλυπτικών θεμάτων που την εποχή εκείνη, τάραζαν συθέμελα το πολιτικό κατεστημένο.

Ο Γκόλιας, 5 μέρες πριν τη μαφιόζικη εκτέλεση του, είχε δημοσιεύσει στο μπλόκ του, για την κλοπή 8 δις ευρώ, από τα ταμεία της Τράπεζας τ. Ελλάδος. Λίγους μήνες πριν, είχε αποκαλύψει το σκοτεινό ρόλο της εταιρείας Civitas στην οποία μέλη ήταν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ που μοίραζαν εκατομμύρια ευρώ στα Μ.Μ.Εξαπάτησης!

Στοιχεία για δοσοληψίες επιχειρηματιών με σώματα ασφαλείας, με ονόματα και φωτογραφίες, ετοιμαζόταν να αποκαλύψει ο Σωκράτης, σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες του αναρτήσεις στο μπλοκ του! Ο δικηγόρος του, είχε δηλώσει πως εκείνοι που πλήρωσαν για την εκτέλεση του, είχαν ”πληρώσει πολλά”. Ο Καρατζαφέρης τότε, μίλησε για δολοφονία εκφοβισμού.
Μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής που ζούσε, δήλωσαν πως το τελευταίο διάστημα, μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού έκαναν βόλτες έξω από το σπίτι του, περίεργες ώρες.

Για την ιστορία, το μοιραίο εκείνο πρωινό που σταμάτησε να χτυπά η καρδιά του, άγνωστος χτύπησε το κουδούνι του και του είπε ότι κάποιος προσπαθούσε να κλέψει το αυτοκίνητο του. Ανυποψίαστος κατέβηκε με τις πιτζάμες στο δρόμο… ήταν τα τελευταία του βήματα…!!!

Μαζί με τον άδικο χαμό του μαχητικού δημοσιογράφου Σωκράτη Γκόλια, χάθηκε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ελευθερίας του τύπου στη χώρα μας. Μαζί του, χάθηκε ο διάθεση πολλών μαχητικών και αποκαλυπτικών δημοσιογράφων, οι οποίοι και ”σίγησαν”, αμέσως μετά τη δολοφονία του και για πολλά χρόνια! Ταυτόχρονα ”χάθηκαν” στοιχεία που έκαιγαν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν ελέγχθηκαν ΠΟΤΕ, ως στοιχεία, το κινητό του και το λάπτοπ του. Έτσι… μέχρι και σήμερα, όλοι μιλούν για εντολή δολοφονίας, χωρίς ωστόσο αυτό να αποδειχθεί!
Δεν είναι η μόνη περίπτωση φυσικά… θυμηθείτε… ΚΑΡΑΙΒΑΖ…!!!
Υ.Γ. πάντα θα υπάρχει ένας διαθέσιμος Σωκράτης που θα παλεύει με το κατεστημένο, αλλά δυστυχώς, θα υπάρχουν και ΠΑΝΤΑ, μερικές σφαίρες διαθέσιμες και ικανές να τον σιωπήσουν!
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ