Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Βίντεο: Εκατοντάδες Βρετανοί Γάλλοι Πολωνοί και άλλοι Δυτικοί πολεμούν κατά των Ρώσων στο Κουρσκ!

Βίντεο: Εκατοντάδες Βρετανοί, Γάλλοι, Πολωνοί και άλλοι Δυτικοί πολεμούν κατά των Ρώσων στο Κουρσκ!
Βίντεο: Εκατοντάδες Βρετανοί, Γάλλοι, Πολωνοί και άλλοι Δυτικοί πολεμούν κατά των Ρώσων στο Κουρσκ!

Γίνεται ολοένα και πιθανότερη η επιλογή της χρήσης τακτικών πυρηνικών όπλων από την Ρωσία

Εκατοντάδες Βρετανοί, Γάλλοι, Πολωνοί και Εσθονοί «μισθοφόροι» ταυτοποιήθηκαν από τις ρωσικές αρχές να πολεμούν κατά των ρωσικών δυνάμεων στην ρωσική περιφέρεια του Κουρσκ και πλέον στη Μόσχα μιλούν ανοιχτά για εισβολή της Δύσης μέσα στη Ρωσία!

Ήδη έχουν δημοσιευθεί τα πρώτα βίντεο που δείχνουν μαχητές να συνεννοούνται μεταξύ τους στα αγγλικά και να πολεμούν κατά των ρωσικών δυνάμεων.

Η κατάσταση κλιμακώνεται και εάν συνεχιστεί αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες εντός ρωσικού εδάφους, τότε η Ρωσία θα αναγκαστεί να κάνει χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων κατά των Ουκρανών και να θέσει τις στρατηγικές τις δυνάμεις σε ετοιμότητα ακόμα και για μία πυρηνική αντιπαράθεση με τις ΗΠΑ.

Αυτή τη στιγμή στην ζώνη επιχειρήσεων στο Κουρσκ, έχει υπολογιστεί ότι πολεμούν 120 από τη Γαλλία, 180 μαχητές από την Πολωνία ένας άγνωστος αλλά μεγάλος αριθμός μαχητών από την Βρετανία και την Εσθονία.

Η Μόσχα αναφέρει ότι οι 6.500 μαχητές ουκρανικής δύναμης εισβολής, εκπαιδεύτηκαν πρόσφατα στη Βρετανία και έφτασαν από εκεί μέσω Πολωνίας στις 30 Ιουλίου!

Ο εχθρός προετοιμαζόταν για μια τέτοια επιχείρηση εδώ και πολλούς μήνες. Όλοι οι τύποι όπλων του ΝΑΤΟ βρίσκονται ήδη στο έδαφος του Κουρσκ.

Η επιδρομή των ουκρανικών δυνάμεων στην περιοχή Κουρσκ της Ρωσίας αποτελεί μέρος ενός μακροχρόνιου στρατηγικού σχεδίου, σύμφωνα με δηλώσεις του πρώην υπουργού Άμυνας της Ουκρανίας, Αντρίι Ζαχοροντνιούκ, και δυτικών εμπειρογνωμώνων, ενώ είναι ξεκάθαρο πως είχε την έγκριση των δυτικών συμμάχων της Ουκρανίας πριν την έναρξή της.

Στην Ρωσία αναφέρουν πως πλέον δεν υπάρχουν άλλες «κόκκινες» γραμμές. Επί της ουσίας η Ρωσία βρίσκεται σε κανονικό και άμεσο πόλεμο με τις ΗΠΑ και τις υπόλοιπες χώρες της Δύσης.

https://twitter.com/YourmediaAgency/status/1822225792895525259/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1822225792895525259%7Ctwgr%5E29f94ba8f327692f8b4b8508d16f7f7daeb99990%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Famyna-asfaleia%2Fvinteo-ekatontades-vretanoi-galloi-polonoi-kai-alloi-dytikoi-polemoun-kata-ton-roson-sto-koursk%2F

https://twitter.com/Zlatti_71/status/1822199986735480903/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1822199986735480903%7Ctwgr%5E29f94ba8f327692f8b4b8508d16f7f7daeb99990%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Famyna-asfaleia%2Fvinteo-ekatontades-vretanoi-galloi-polonoi-kai-alloi-dytikoi-polemoun-kata-ton-roson-sto-koursk%2F

Σε ό,τι αφορά τις μάχες στο Κουρσκ, οι ρωσικές δυνάμεις απελευθερώσεων πριν λίγο το μεσημέρι τον οικισμό της Μαρτινόβκα.

Ο πρότερος έλεγχος των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο χωριό τους επέτρεψε να στήσουν ενέδρες στον αυτοκινητόδρομο 38K – 004, γεγονός που εμπόδισε την εκκένωση των υπολοίπων κατοίκους στη Σούντζα και την αποστολή προμηθειών στην πόλη.

Η κατάσταση στις συνοριακές περιοχές της περιοχής Κουρσκ παραμένει τεταμένη: Χθες το βράδυ, ουκρανικοί σχηματισμοί επιχείρησαν να επεκτείνουν τη ζώνη ελέγχου τους και επιχείρησαν νέες επιθέσεις.

Ταυτόχρονα, συνέχισαν να μεταφέρουν πρόσθετες δυνάμεις στο κατεχόμενο τμήμα της περιοχής

Στην Σούντζα, οι μονάδες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων εξακολουθούν να κρατούν τα δυτικά προάστια της, ενώ το κέντρο της βρίσκεται στη «γκρίζα ζώνη».

Τα ανατολικά προάστια της πόλης βρίσκονται υπό τον έλεγχο των ρωσικών στρατευμάτων.

Στο νότιο μέτωπο της ρωσικής περιφέρειας, οι ουκρανικοί σχηματισμοί προσπάθησαν και πάλι να καταλάβουν το Πλέχοβο:

Το πρωί, ο εχθρός έφτασε στις δυτικές παρυφές του οικισμού, αλλά υποχώρησε στη δεξιά όχθη του ποταμού Ψελ, υπό τα πήρα του ρωσικού Πυροβολικού.

Στην περιοχή του Κορένεβο, ουκρανικοί σχηματισμοί επιχείρησαν επίθεση μέσα στη νύχτα, προσπαθώντας να επεκτείνουν τη ζώνη ελέγχου.

Αρχικά, ο εχθρός προώθησε περίπου δέκα τεθωρακισμένα οχήματα αλλά εντοπίστηκαν γρήγορα και διασκορπίστηκαν με συγκεντρωτικά πυρά Πυροβολικού.

Αργότερα, οι ουκρανικές μονάδες άρχισαν να κινούνται προς το Λγκοβ, από την ελεγχόμενη από την Ουκρανία Μαλάγια Λόκνια αποτελούμενες από 15 τεθωρακισμένα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων πέντε αρμάτων μάχης και δύο ΤΟΜΑ M2A2 Bradley.

Νοτιοανατολικά του χωριού Καουτσούκ, η ομάδα τεθωρακισμένων δέχθηκε πυρά πυροβολικού και σταμάτησε την προέλασή της, υποχωρώντας στις αρχικές της θέσεις.

Χθες το βράδυ, καθιερώθηκε ένα καθεστώς αντιτρομοκρατικής επιχείρησης σε Κουρσκ, Μπριάσκ και Μπέλγκοροντ.

Όλα αυτά γίνονται σε περίπτωση πιθανής ενεργοποίησης των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων σε άλλες περιοχές, καθώς και για να λυθούν τα χέρια όλων των δυνάμεων ασφαλείας ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν ακραία μέτρα.

Ωστόσο, εκκλήσεις για κήρυξη καθεστώτος αντιτρομοκρατικής επιχείρησης στη ρωσική συνοριακή περιοχή ακούστηκαν πολύ πριν από την επίθεση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Κουρσκ, αλλά τότε δεν τολμούσαν οι Ρώσοι να το κάνουν γιατί δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν μία τέτοια ενέργεια.

 

 

 

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ