Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ούτε ένα όνομα εμπρηστή δεν έχει δεί η δημοσιότητα, ούτε μία καταδίκη ανάλογη τού εγκλήματος

Ούτε ένα όνομα εμπρηστή δεν έχει δεί η δημοσιότητα, ούτε μία καταδίκη ανάλογη τού εγκλήματος 
Ούτε ένα όνομα εμπρηστή δεν έχει δεί η δημοσιότητα, ούτε μία καταδίκηΟύτε ένα όνομα εμπρηστή δεν έχει δεί η δημοσιότητα, ούτε μία καταδίκη ανάλογη τού εγκλήματος  ανάλογη τού εγκλήματος

Είναι ειρωνεία να γλυτώνεις το σπίτι σου από την χθεσινή φωτιά επειδή η πρό διμήνου φωτιά δεν άφησε “υλικό” για να εξαπλωθεί πρός το σπίτι.

Φταίει ο άνεμος, φταίει η φωτιά, φταίει το ανάγλυφο της γής, φταίει η ξηρασία, φταίει η ανομβρία, φταίει η θεία μου η Τασία, φταίει ο θεός, φταίνε όλοι πλην των αρμοδίων και υπευθύνων.

Για να κόψεις ένα δέντρο που κινδυνεύει να σού ρίξει το σπίτι ή να πάρεις φωτιά χρειάζεται να κάνεις αίτηση στο δασαρχείο και μετά από καιρό και δικαιολογητικά που “απαιτούνται”, αν είσαι τυχερός μπορεί και να πάρεις το Οκ.
Το κατ’ ευφημισμό δασαρχείο δεν φροντίζει να κάνει ζώνες πυροπροστασίας, κάτι που ο κοινός νούς το βρίσκει το πιο λογικό και δεν αναδασώνει με βραδύκαυστα δένδρα όπως πχ η Χαρουπιά, Οξιά, Καρυδιά, Φλαμουριά, Πλάτανος, Κυπαρίσσι, Φτελιά, Φουντουκιά, Ιτιά αλλά σε πείσμα της παράνοιας, πάλι με εύφλεκτα πεύκα.
Οι κατοχικές κυβερνήσεις εδώ και 50 χρόνια τουλάχιστον, δεν ιδρύουν σώμα δασοπυροσβεστών αλλά μόνο πυροσβεστών που καλούνται να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, αλλά ούτε και να εξοπλιστούμε με σύγχρονα εναέρια μέσα για άμεσα αποτελέσματα γιατί τα λεφτά πάνε σέ άχρηστα παλαιά πολεμικά συστήματα και μίζες.
Ούτε ένα όνομα εμπρηστή δεν έχει δεί η δημοσιότητα, ούτε μία καταδίκη ανάλογη τού εγκλήματος που θα είναι εντός λίγων ετών η εξάλειψη των υδάτινων πόρων λόγω της ανυπαρξίας ριζών των δέντρων να κρατήσουν τα νερά της βροχής που χύνονται στη θάλασσα.
Τελευταία ακόμη και σε περιοχές ΝΑΤΟΥΡΑ που κάηκαν, ¨αναδασώθηκαν” με …ανεμογεννήτριες. Τις προσκυνημένες, προδοτικές και μερικώς εκβιαζόμενες κυβερνήσεις θα τις στήσουμε σε στίβες ξύλα και θα τούς βάλουμε φωτιά. Φωτιά και τσεκούρι στούς προσκυνημένους !

Από Agamemnon Danos

σ.σ. ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η Ε.ΣΥ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ , ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ Η ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ Η ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ …. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΜΕΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΑΦΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ

ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΜΕΝΗΣ ΓΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΤΗ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΕ ΠΑΡΚΑ

Το κυβερνητικο καθεστως εχει παρει τα ααραιτητα μετρα οπως μπορειτε να δειτε στους κάτωθι συνδέσμους:

Έδιωξαν 5.000 δασοπυροσβέστες Έκαναν αρχηγό πυροσβεστικής τον κατηγορούμενο για το Μάτι Σ.Κολοκούρη

 

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ