Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Οργή πολιτών! – Έχουν καεί πάνω από 100.000 στρέμματα σε λίγες ώρες στην πρωτεύουσα της χώρας! Αλλά στις εκλογές απέχουν

Οργή πολιτών! – Έχουν καεί πάνω από 100.000 στρέμματα σε λίγες ώρες στην πρωτεύουσα της χώρας!
Οργή πολιτών! – Έχουν καεί πάνω από 100.000 στρέμματα σε λίγες ώρες στην πρωτεύουσα της χώρας!

Βίντεο: Οργή πολιτών! – Η ολική αποδιοργάνωση; του κρατικού μηχανισμού έφερε την καταστροφή

Οργή προσωπικά κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, από τους πολίτες για την καταστροφή που βιώνει η Αττική.

Να θυμίσουμε ότι προχθες το βράδυ το μέτωπο ήταν ένα και χτες λόγω ανικανότητας; (δεν φυσούσε πάνω από 4 μποφόρ) και ολικής αποδιοργάνωσης του κρατικού μηχανισμού έφτασαν τα 3 (!) σε ακτίνα 30 χλμ.

Η εικόνα-ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε είναι από κάμερα ασφαλείας σπιτιού στην Σταμάτα, στις 04.03 τα ξημερώματα, ενώ η φωτιά ξεφεύγει από κάθε έλεγχο:

από κάμερα ασφαλείας σπιτιού στην Σταμάτα, στις 04.03 τα ξημερώματα, ενώ η φωτιά ξεφεύγει από κάθε έλεγχο
από κάμερα ασφαλείας σπιτιού στην Σταμάτα, στις 04.03 τα ξημερώματα, ενώ η φωτιά ξεφεύγει από κάθε έλεγχο

Ήδη έχουν καεί 100.000 στρέμματα στην πρωτεύουσα της χώρας μέσα σε λίγες ώρες.

Nεαρή γυναίκα, κρατώντας ένα κλαδί στο χέρι, μιλά οργισμένη στην κάμερα την ώρα που οι φλόγες ζώνουν την γειτονιά της:

Όλοι κλαίνε και οδύρονται αλλά ΔΕΝ φτάνουν στην κάλπη δεν φαίνεται να βάζουν μυαλό: ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 60% ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Πηγαινουν για καφέ η για μπάνιο, ΔΕΝ επιλέγουν την Ε.ΣΥ. που έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για ‘ολους και για ‘ολα, με χρηματοδοτήσεις δικού μας πλούτου, χωρις δανεισμούς υποδούλωσης, αλλα με ελενγχους:

 

Στην παρακάτω δορυφορική φωτογραφία φαίνεται η έκταση του πύρινου μετώπου που αφέθηκε να καταστρέψει την Αττική:

δορυφορική φωτογραφία φαίνεται η έκταση του πύρινου μετώπου που αφέθηκε να καταστρέψει την Αττική
δορυφορική φωτογραφία φαίνεται η έκταση του πύρινου μετώπου που αφέθηκε να καταστρέψει την Αττική

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια γι αυτό που βιώνουν οι κάτοικοι της Αττικής: Καταστροφή μεγαλύτερη από εχθρικό βομβαρδισμό! Με τα πνευμόνια μικρών και μεγάλων να έχουν εισπνεύσει χιλιάδες τόνους στάχτης!

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα δόθηκε εντολή μέσω του 112 για την εκκένωση του Διονύσου και της περιοχής Kαλέντζι στο Μαραθώνα, ενώ εκκενώθηκε και το νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ».

Πολλές είναι οι ενεργές εστίες, κυρίως στην ευρύτερη περιοχή του όρους της Πεντέλης και της λίμνης του Μαραθώνα. τυχαιο;;;

Tα πάντα κάηκαν από το Βαρνάβα μέχρι το Γραμματικό, από το Καπανδρίτι μέχρι τη Λίμνη του Μαραθώνα, από τον Άγιο Στέφανο, τη Σταμάτα, τη Δροσιά και τον Διόνυσο μέχρι την Πεντέλη, από τη Νέα Μάκρη, τη Ραπεντώσα και την Καλλιτεχνούπολη στο Πάτημα Χαλανδρίου και στο Πάτημα Βριλησσίων και η νύχτα μόλις ξεκίνησε!
Η φωτιά ξεκίνησε γύρω στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή του Βαρνάβα ως μια μικρή εστία που δεν κατάφεραν να την σβήσουν.

Περίπου 12 ώρες μετά, στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/08), είχε εξαπλωθεί σε μεγάλο τμήμα της βορειοανατολικής Αττικής, μεταξύ των περιοχών Βαρνάβα, Γραμματικό, Μαραθώνα, Νέα Μάκρη, φτάνοντας ως τους πρόποδες της Πεντέλης!

Πάνω από 100 σπίτια έχουν υποστεί ολοσχερή καταστροφή και πάνω από 1500 έχουν ζημιές. (Εχει χρηματοδοτήσεις η Ε.ΣΥ. πιστοποιημένες στο κατατεθημένο στον Αρειο Πάγο προγραμμα της , αλλά οι πολίτες δεν την προτίμουν στις εκλογές, ξεχνούν, πανε για καφέ η για μπάνιο, απέχουν πάνω από το 60% του εκλογικού ´σωματος. Φαινεται να προτιμούν να καίγονται η να πνίγονται , από τις πλήμμύρες που θα προκαλέσουν  τα  πάνω από 100.000 στρ’εματα καμένης γης ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΛΆΣΤΗΣΗ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΕΊ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΡΟΧΕΣ…

Εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια στην Αττική έχουν δεχθεί χιλιάδες τόνους στάχτης ή τους έχουν εισπνεύσει οι πολίτες!
2.000.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΘΕΡΜΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΦΟΡΙΑ
2.000.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΘΕΡΜΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΦΟΡΙΑ

ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΜΕΝΗΣ ΓΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΤΗ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΕ ΠΑΡΚΑ. ΜΕ 2.000.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ “ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ” ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΚΑΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΡΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ. ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΚΑΙ Η ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΦΟΥΝ CO2 ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΔΙΑΚΑΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΙΩΣΟΥΝ

Το κυβερνητικο καθεστως εχει παρει τα ααραιτητα μετρα οπως μπορειτε να δειτε στους κάτωθι συνδέσμους:

Έδιωξαν 5.000 δασοπυροσβέστες Έκαναν αρχηγό πυροσβεστικής τον κατηγορούμενο για το Μάτι Σ.Κολοκούρη

Μελέτη του Χάρβαρντ από το 2018 διαπίστωσε ότι οι ανεμογεννήτριες προκαλούν περισσότερη θέρμανση

 

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ