Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ιαπωνική μελέτη επιβεβαιώνει οργανωμένο έγκλημα κατα της ανθρωπότητας: Βρήκαν νανοτεχνολογία στο εσωτερικό των ενέσεων Covid τεχνητές κατασκευές σε επωασμένα δείγματα mRNA κυρίως από την Pfizer και τη Moderna!!

Ιαπωνική μελέτη επιβεβαιώνει οργανωμένο έγκλημα κατα της ανθρωπότητας: Βρήκαν νανοτεχνολογία στο εσωτερικό των ενέσεων Covid, τεχνητές κατασκευές σε επωασμένα δείγματα mRNA κυρίως από την Pfizer και τη Moderna!!
Ιαπωνική μελέτη επιβεβαιώνει οργανωμένο έγκλημα κατα της ανθρωπότητας: Βρήκαν νανοτεχνολογία στο εσωτερικό των ενέσεων Covid, τεχνητές κατασκευές σε επωασμένα δείγματα mRNA κυρίως από την Pfizer και τη Moderna!!

Ιαπωνική μελέτη επιβεβαιώνει την αυτοσυναρμολογούμενη νανοτεχνολογία στο εσωτερικό των πειραματικών ενέσεων, Στερεομικροσκοπικά ορατά τεχνητές κατασκευές σε επωασμένα δείγματα προϊόντων mRNA κυρίως από την Pfizer και τη Moderna.

Μια ολοκληρωμένη διαχρονική μελέτη. Οι συγγραφείς πιστεύουν ότι αυτά τα μυστηριώδη νανοσωματίδια είναι υπεύθυνα για την έκρηξη των “καρκίνου τούρμπο” και των αυτοάνοσων ασθενειών σε όλο τον κόσμο.

Παρατηρήσιμοι τραυματισμοί σε πραγματικό χρόνο σε κυτταρικό επίπεδο σε λήπτες των «ασφαλών και αποτελεσματικών» ενέσιμων COVID-19 τεκμηριώνονται εδώ για πρώτη φορά με την παρουσίαση μιας ολοκληρωμένης περιγραφής και ανάλυσης των παρατηρούμενων φαινομένων.

Η παγκόσμια χορήγηση αυτών των προϊόντων που απαιτούνται συχνά από τα τέλη του 2020 πυροδότησε μια πληθώρα ανεξάρτητων ερευνητικών μελετών για τις τροποποιημένες γονιδιακές θεραπείες με ενέσιμα RNA, κυρίως αυτές που κατασκευάζονται από την Pfizer και τη Moderna.

Οι αναλύσεις που αναφέρονται εδώ αποτελούνται από ακριβή εργαστηριακή «επιστήμη πάγκου» που στοχεύει να κατανοήσει γιατί οι σοβαροί εξουθενωτικοί, παρατεταμένοι τραυματισμοί (και πολλοί θάνατοι) συνέβησαν όλο και περισσότερο χωρίς καμία μετρήσιμη προστατευτική επίδραση από τα επιθετικά προϊόντα που διατίθενται στο εμπόριο.

Το περιεχόμενο των ενέσιμων προϊόντων COVID-19 εξετάστηκε με στερεομικροσκόπιο σε μεγέθυνση έως και 400Χ. Προσεκτικά διατηρημένα δείγματα καλλιεργήθηκαν σε μια σειρά διαφορετικών μέσων για να παρατηρηθούν άμεσες και μακροπρόθεσμες σχέσεις αιτίου-αποτελέσματος μεταξύ των ενέσιμων και των ζωντανών κυττάρων κάτω από προσεκτικά ελεγχόμενες συνθήκες.

Από μια τέτοια έρευνα, μπορούν να εξαχθούν λογικά συμπεράσματα σχετικά με τους παρατηρούμενους τραυματισμούς παγκοσμίως που έχουν συμβεί από τότε που τα ενέσιμα έγιναν σε δισεκατομμύρια άτομα. Εκτός από την κυτταρική τοξικότητα, τα ευρήματά μας αποκαλύπτουν πολυάριθμες —της τάξης των 3~4 x 106 ανά χιλιοστόλιτρο του ενέσιμου— ορατές τεχνητές αυτοσυναρμολογούμενες οντότητες που κυμαίνονται από περίπου 1 έως 100 μm, ή περισσότερο, πολλών διαφορετικών σχημάτων. Υπήρχαν κινούμενες οντότητες τύπου σκουληκιού, δίσκοι, αλυσίδες, σπείρες, σωλήνες, δομές ορθής γωνίας που περιείχαν άλλες τεχνητές οντότητες μέσα τους και ούτω καθεξής.

Όλα αυτά είναι υπερβολικά πέρα ​​από κάθε αναμενόμενο και αποδεκτό επίπεδο μόλυνσης των ενέσιμων προϊόντων COVID-19 και οι μελέτες επώασης αποκάλυψαν την προοδευτική αυτοσυναρμολόγηση πολλών τεχνητών δομών.

Καθώς ο χρόνος προχωρούσε κατά τη διάρκεια της επώασης, απλές μονοδιάστατες και δισδιάστατες δομές σε διάστημα δύο ή τριών εβδομάδων έγιναν πιο περίπλοκες σε σχήμα και μέγεθος εξελισσόμενοι σε στερεοσκοπικά ορατές οντότητες σε τρισδιάστατες διαστάσεις. Έμοιαζαν με νήματα, κορδέλες και ταινίες άνθρακα νανοσωλήνων, μερικά φαίνονται ως διαφανείς, λεπτές, επίπεδες μεμβράνες και άλλα ως τρισδιάστατες σπείρες και αλυσίδες με χάντρες.

Μερικά από αυτά φαινόταν να εμφανίζονται και στη συνέχεια να εξαφανίζονται με την πάροδο του χρόνου. Οι παρατηρήσεις μας υποδηλώνουν την παρουσία κάποιου είδους νανοτεχνολογίας στα ενέσιμα για τον COVID-19.

Σύνδεσμος: https://mail.ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/102

Δυστυχώς έχουμε πλέον και τεκμηριωμένη μελέτη που υποδηλώνει οργανωμένο έγκληματα κατά της ανθρωπότητας με την υποστήριξη όλων (τουλάχιστον των δυτικών) κυβερνήσεων. Είχαμε προειδοποιήσει το κοινό για τέτοιου είδους ενδείξεις σε αρκετά μας άρθρα.

H καταδίκη του δρ. Λίμπερ: Το γραφένιο, η νανοτεχνολογία σε διασύνδεση με ανθρώπινα κύτταρα και οι παρτίδες με Φάουτσι, Γκέιτς και Κίνα

Το συστημα της λογοκρισίας δεν άφησε το κόσμο να έχει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες: Καλώδια Οπτικών Ινών και Εκρηκτικοί Νανοσωλήνες που Σκοτώνουν τον Ξενιστή (βίντεο)

Δείτε ακόμα: CHARLES LIEBER: ΤΟ ΕΝΕΣΙΜΟ ΝΕΥΡΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ (βίντεο)

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ