Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΠΟΥ: Αποφασίσαμεν και διατάσσομεν “παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης” για την μαϊμου ευλογιά (Mpox)

ΠΟΥ: Αποφασίσαμεν και διατάσσομεν “παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης” για την μαϊμου ευλογιά (Mpox)
ΠΟΥ: Αποφασίσαμεν και διατάσσομεν “παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης” για την μαϊμου ευλογιά (Mpox)

Ο Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και κατηγορούμενος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, Tedros Adhanom Ghebreyesus, δήλωσε έκτακτη συνάντηση για να αξιολογηθεί εάν η κατάσταση του ιού Mpox (δηλαδή της ευλογιάς των πιθήκων), θα πρέπει να προκαλέσει τη διεθνή κήρυξη έκτακτης ανάγκης ή όχι.

Η απόφαση που πήραν ήταν θετική κι έτσι απο χτες όλος ο πλανήτης βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπως έκαναν και με τον Covid.

Ενδιαφέρον έχει πως στην ανακοίνωση του Τεντρος για την κατάσταση έκτακτης, έκανε ήδη λόγο για κάποιους που δε συμμορφώνονται! Αυτό μάλλον παραπέμπει σε προσυννενόηση μεταξύ των κρατών μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

 

Η εντολή στα πρώην κυρίαρχα έθνη είναι να λάβουν μέτρα για να αποτρέψουν αυτό που ο ΠΟΥ ονομάζει «διεθνή έκτακτη ανάγκη υγείας Mpox» μετά από ένα μικρό υποτιθέμενο ξέσπασμα σε απομονωμένες περιοχές της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό.

Ο προσδιορισμός ως «επείγουσα ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος» είναι το υψηλότερο επίπεδο συναγερμού του ΠΟΥ– που μπορεί να επιταχύνει την έρευνα, τη χρηματοδότηση και τα διεθνή μέτρα δημόσιας υγείας για τον περιορισμό μιας ασθένειας. Που σημαίνει πως θα είναι πολλοί οι διαθέσιμοι φορείς, γιατροί και οργανισμοί εκεί έξω, έτοιμοι να λάβουν πολύ χρήμα για να κάνουν την ανάλογη προπαγανδα.

Θυμηθείτε, το Mpox παρουσιαζόταν ως μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια, που το ποσοστό μολυσματικότητας είναι εξαιρετικά χαμηλό.
το Mpox παρουσιαζόταν ως μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια, που το ποσοστό μολυσματικότητας είναι εξαιρετικά χαμηλό.
το Mpox παρουσιαζόταν ως μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια, που το ποσοστό μολυσματικότητας είναι εξαιρετικά χαμηλό.

Ήταν το 2022, όταν ο Tedros πήρε την απόφαση να χαρακτηρίσει το Mpox ως ασθένεια διεθνούς ενδιαφέροντος, παρόλο που η επιτροπή τότε αποφάσισε ότι δεν ήταν ανησυχητικό. Τότε ήταν που ανάγκασαν πολλούς ομοφυλόφιλους να εμβολιαστούν με ένα πειραματικό εμβόλιο που ήταν ήδη έτοιμο.

«Το πραγματικό ποσοστό θνησιμότητας σε υγιή άτομα που προσβάλλονται από Mpox είναι σχεδόν ανύπαρκτο», εξήγησε ο Δρ Robert Malone στο X. «Αυτό είναι περισσότερο μια προτροπή φόβου από τον ΠΟΥ. Μην το πιστέψετε».

Βέβαια, όπως είναι λογικό για να καταφέρουν να παρουσιάσουν την μαϊμου ευλογιά ως κίνδυνο για τον πλανήτη, πρέπει να επικαλεστούν μια νέα παραλλαγή, όπως και έκαναν. Αυτές οι προσπάθειες ήταν γνωστές απο τα πειράματα του Δρ. Φάουτσι να κάνει τον υποτιθέμενο ιό πιο επικίνδυνο, ή έστω επικίνδυνο, όπως επικαλέστηκε και η Daily Mail: Η ομάδα του Δρ Fauci προσπάθησε στα κρυφά να δημιουργήσει μεταλλαγμένο ιό της ευλογιάς των πιθήκων «για να ξεκινήσει νέα πανδημία», αναφέρει έκθεση του Κογκρέσου!

Παρά το ότι η “πανδημία” Covid έφερε στο φως πολλές μαρτυρίες πως πρόκειται για μια καθαρή απάτη που σκοπός ήταν να εμβολιαστεί με τα πειραματικά σκευάσματα η ανθρωπότητα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ συνεχίζει να χρηματοδοτεί τους παγκόσμιους οργανισμούς υγείας, μαζί με το CDC για να κάνουν τους ιούς πιο επικίνδυνους. Κι όμως, η κυβέρνηση των ΗΠΑ συνεχίζει και δημιουργεί ένα θανατηφόρο υβριδικό στέλεχος της ευλογιάς των πιθήκων.

Βέβαια ακόμα κι αυτά τα δημοσιεύματα μπορεί να είναι παραπλανητικά για να προκαλέσουν φόβο.

Τον Μάιο, ο ΠΟΥ αναγκάστηκε να αναστείλει την έναρξη της αμφιλεγόμενης Συνθήκης για την Πανδημία λόγω της αντίστασης εκατομμυρίων πολιτών που ζητούν δικαιοσύνη για τα εγκλήματα που διέπραξε η παγκοσμιοποιητική ελίτ κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ας ελπίσουμε πως η ανθρωπότητα θα συνεχίσει να αγνωνίζεται κατά αυτών των εγκληματιών μέχρι να μπει και ο τελευταίος υπεύθυνος στη φυλακη.

Ακολουθεί αρθρο που επιβεβαιώνει πως η ευλογιά των πιθήκων, είναι όντως μια “μαϊμου ευλογιά”. Μείνετε συντονισμένοι!

 

πηγη

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ