Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Οργισμένη η Μαρία Καρυστιανού: Η διεφθαρμένη Ούρσουλα Φον ντερ Λάιν “ξεπληρώνωντας γραμμάτια” βάζει πλάτη στη συγκάλυψη των Τεμπών!

Οργισμένη η Μαρία Καρυστιανού: Η διεφθαρμένη Ούρσουλα Φον ντερ Λάιν “ξεπληρώνωντας γραμμάτια” βάζει πλάτη στη συγκάλυψη των Τεμπών!
Οργισμένη η Μαρία Καρυστιανού: Η διεφθαρμένη Ούρσουλα Φον ντερ Λάιν “ξεπληρώνωντας γραμμάτια” βάζει πλάτη στη συγκάλυψη των Τεμπών!

Η Μαρία Καρυστιανού, σύμβολο πολλών Ελλήνων κατά της διαφθοράς της χώρας μας που δυστυχώς έχει διαβρώσει μεγάλο μέρος της δομής της κοινωνίας, έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στο Χ δηλώνοντας πως παρά τις προσπαθειές τους για συγκάλυψη μέχρι την τελευταία στιγμή, τους έχουν στριμώξει για τα καλά!

Μετά το φονικότερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ευρώπη, μετά το μεγαλύτερο σκάνδαλο συγκάλυψης αναλαμβάνουν οι ΙΔΙΟΙ οι ΕΝΟΧΟΙ το σχετικό χαρτοφυλάκιο μεταφορών. Χωρίς να έχει αποδειχτεί εμπράκτως ούτε η ικανότητα ούτε η εντιμότητα ούτε και η γνώση που θα αποτελέσει την αρχή για την έρευνα και τη μελέτη , αναλαμβάνουν με το γνωστό δόλιο τρόπο το χαρτοφυλάκιο μεταφορών.

Αστειότητες…. Τους έχουμε στριμώξει για τα καλά ! Εσπευσμένα και βίαια αρπάζουν να ελέγξουν ο,τιδήποτε ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι προλαβαίνουν. Έχουμε εξοικειωθεί με την κάθε κίνηση του εγκληματία . Πριν από τον ίδιο γνωρίζουμε πια τι θα σκεφτεί. Αυτό που εξαρχής μας φαινόταν αδιανόητο είναι πλέον η κανονικότητα που ξεκάθαρα πια αντιλαμβανόμαστε.. Συνεχίζουμε απτόητοι μέχρι να αποκαλυφθούν όλα! Ως το δίκαιο τέλος!

 

Η ανάρτηση της έκλεισε αναφερόμενη σε ένα ρεπορταζ του Periodista με τίτλο: Η Εστία αποκαλύπτει: Και η διεφθαρμένη Ούρσουλα στο σχέδιο συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών!

Το ότι η πρόεδρος της κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν είναι διεφθαρμένη ως το κόκκαλο το γνωρίζουμε απο άλλες υποθέσεις, όπως το Pfizer Gate, όπου η Φον ντερ Λάιν ισχυρίζεται πως έτσι απλά… έχασε τα μηνύματα που αντάλλαζε με τον κτηνίατρο Μπουρλά για τις αδιαφανείς συμφωνίες με υπερβολικά τεράστιες ποσότητες εμβολίων της Pfizer, και με χρέος για τους ευρωπαίους πολίτες άνω των 4 δις εκατ. ευρώ, που το μεγαλύτερο μέρος πετάχτηκε στα σκουπίδια! Μάλιστα τελευταία ο κτηνίατρος αρνούνταν να καταθέσει στην επιτροπή της ΕΕ παρά τα καλέσματα ως κατηγορούμενος.

‘Ενα ακόμη περιστατικό που πέρασε στα ψιλά είναι πως ο Μητσοτάκης προφανώς για να σώσει το τομάρι του με τόσα σκάνδαλα και για να έχει γερές πλάτες στην Ε.Ε. Χάρισε από τα λεφτά μας 32 εκατ. ευρώ στον σύζυγο της υπόδικης για τις κρυφές συμβάσεις εμβολίων με την Pfizer – Φον ντερ Λάιεν! Αυτό φαίνεται πως τώρα που έχει στριμωχτεί αρκετά ο ίδιος και η συμμορία του η καλή του φίλη, Φον ντερ Λάιεν προσπαθεί να τον σώσει!

Σύμφωνα λοιπόν με την Εστία της Κυριακής: Γνωρίζοντας ότι η κυρία Ελίζα Βόζεμπεργκ εξελέγη πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο και ότι ο νέος Επίτροπος θα διαχειρίζεται τον τομέα Μεταφορών, δεν θα ηχήσουν εύκολα νέα ευρωπαικά «καμπανάκια» για τον τομέα των σιδηροδρόμων στην Ελλάδα.

Κοινώς, δύσκολα θα δούμε ξανά στις Βρυξέλλες αντιδράσεις για το έγκλημα στα Τέμπη ή καταδικαστικά ψηφίσματα της χώρας, ανάμεσα σε άλλα και για τις ολιγωρίες που υπήρξαν για να φθάσουμε στην σιδηροδρομική τραγωδία.

Πρόκειται για μία εξέλιξη που, εάν επαληθευθεί, θα λειτουργήσει ως βούτυρο στο ψωμί της Κυβέρνησης, η οποία επιθυμεί διακαώς η υπόθεση «Τέμπη» να αρχειοθετηθεί στην βάση του μοντέλου αρχειοθέτησης της υπόθεσης «υποκλοπές».

Η Συμμορία του Μητσοτακη ειναι η πιο διεφθαρμένη, ανθελληνική, εγκληματική κυβερνηση απο την ΙΔΡΥΣΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ…Ο Ελληνικός λαός οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να αφήσει πίσω τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ που τον συντηρούν στην εξουσία, και να διεκδικήσει την τιμωρία του για ολα τα εγκληματα που διεπραξαν – Είναι πατριωτικό μας καθήκον!

 

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ