Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Μελανσόν: Η γενοκτονική βαρβαρότητα του Νετανιάχου δεν έχει τέλος. Μακρόν Σολτς Μπάιντεν θα είναι η ΝΤΡΟΠΗ της ανθρωπότητας για γενεές γενεών. Μπορούν να σταματήσουν το Νετανιάχου και δεν το κάνουν!

άλλο ένα έγκλημα θηριωδία πολέμου από τον πιο ηθικό στρατό του κόσμου από το φως του Νετανιάχου από τον πολιτισμό έναντι στη βαρβαρότητα!
άλλο ένα έγκλημα θηριωδία πολέμου από τον πιο ηθικό στρατό του κόσμου από το φως του Νετανιάχου από τον πολιτισμό έναντι στη βαρβαρότητα!

Ο ηγέτης της Γαλλικής αριστεράς Μελανσόν για το μεκελειό στο σχολείο στη Γάζα με εκατόμβη θυμάτων: Η γενοκτονική βαρβαρότητα του Νετανιάχου δεν έχει τέλος. Ηγέτες όπως ο Μακρόν, ο Σολτς, ο Μπάιντεν θα είναι η ΝΤΡΟΠΗ της ανθρωπότητας για γενεές γενεών. Μπορούν να σταματήσουν το Νετανιάχου και δεν το κάνουν! Το πιθανότερο δεν τους επιτρέπει το “διευθυντήριο” των επικυρίαρχων…

Αυτούσια η δήλωση:

”Η γενοκτονική βαρβαρότητα του Νετανιάχου δεν έχει τέλος. Το προχθεσινοβραδινό μακελειό στη Γάζα θα παραμείνει το σύμβολο του αποτρόπαιου εγκλήματος που οι δυνάμεις ενθάρρυναν επιτρέποντάς του να συμβεί. Ηγέτες όπως ο Μακρόν, ο Σολτς, ο Μπάιντεν, τα κόμματά τους και τα μέσα ενημέρωσης που τους υποστηρίζουν θα φέρουν αυτή τη ντροπή ενώπιον σε γενιές. Έχουν τα μέσα να σταματήσουν αμέσως τον πόλεμο. Αλλά βοηθούν τον Νετανιάχου να το συνεχίσει.

Eπίσης η ειδική εισηγήτρια του ΟΗΕ κατηγορεί το Ισραήλ για «γενοκτονία των Παλαιστινίων». (RFI).

dimpenews.com

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ