Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μια συνηθισμένη κακοκαιρία μετατρέπεται σε εργαλείο κατατρομοκράτησης: Διαστάσεις παράνοιας για τις «100 ώρες» της «κολάσεως»

Μια συνηθισμένη κακοκαιρία μετατρέπεται σε εργαλείο κατατρομοκράτησης: Διαστάσεις παράνοιας για τις «100 ώρες» της «κολάσεως»
Μια συνηθισμένη κακοκαιρία μετατρέπεται σε εργαλείο κατατρομοκράτησης: Διαστάσεις παράνοιας για τις «100 ώρες» της «κολάσεως»

Οι «ακραίες» αυγουστιάτικες βροχές (ειναι στην κυριολέξία τρομοκράτες τα ΜΜΕ)

Διαστάσεις παράνοιας παίρνει η τρομοκρατία απέναντι σε μια συνηθισμένη κακοκαιρία στα τέλη Αυγούστου η οποία θα έχει και… βροχές. ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ “ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ”

Με πηχυαίους τίτλους τύπου «ψυχρή λίμνη» και οι «100 ώρες» της κολάσεως τα ΜΜΕ σκορπούν κυριολεκτικά τον τρόμο συστήνοντας μάλιστα –μέσω του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου-  οι πολίτες να αυτόπεριορίσουν τις μετακινήσεις τους!

Το κλίμα αυτό της τρομοκρατίας του καιρού έχει ξεκινήσει εδώ και δύο έως τρεις ημέρες βομβαρδίζοντας καθημερινά με δημοσιεύματα για την «ανείπωτη» καταστροφή που έρχεται…

ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ  ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΙΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ “ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΠΛΗΘΟΥΣ”. ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.

Μάλιστα ο  υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, στη βάρδια του οποίου κάηκε η Αττική από τις φωτιές συγκάλεσε συσκέψεις επί συσκέψεων  με Περιφέρειες, Σώματα Ασφαλείας και Ένοπλες Δυνάμεις και πάει λέγοντας.

Τι κι αν στην Κάσο η Ελλάδα υποχώρησε κατά κράτος στις τουρκικές απαιτήσεις; Τι κι αν η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου μάλλον οδεύει προς ακύρωση αφού η Τουρκία δεν επιτρέπει σε δύο άλλα ανεξάρτητα κράτη να πραγματοποιήσουν ένα έργο οικονομικής σημασίας, αφού έχει δηλώσει ότι «κανένα έργο δεν θα πραγματοποιηθεί στην Ανατολική Μεσόγειο χωρίς την συναίνεση ή την συμμετοχή της»!

Τι κι αν στην «χώρα» μέσα σε τρεις μόνο μήνες (Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος) έχουν εισβάλλει 10.000 αλλοδαποί;

Μια συνηθισμένη  κακοκαιρία είναι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα σήμερα και μάλιστα της δίνεται χαρακτήρας καταστροφής.

Το πως μπορεί να επιβιώσει αυτός ο τόπος  με τέτοιο επίπεδο σοβαρότητας ή καλύτερα μη-σοβαρότητας; ειναι η Ε.ΣΥ. ΕΡΕΎΝΗΣΕ ΤΟ, ΨΑΞΤΟ

Πολύ δύσκολα αφού το τροπάριο  είναι γνωστό: Σε οποιαδήποτε κακοκαιρία κολλούν από δίπλα τη λέξη «ακραία», σε συνδυασμό με «την κλιματική αλλαγή».

Είναι η απαραίτητη «συνταγή» προκειμένου να αναδείξουν την ατζέντα τους.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 70 ΧΡΟΝΙΑ . ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΛΗΣ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΑ  ΜΜΕ

Αεροψεκασμοί Τροποποίησης Καιρού τεχνητής κλιματικής αλλαγής με εντολή κυβερνήσεων; Cloud Seding 3Δ Α.Ε.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΙΩΔΙΟΥΧΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ 3Δ Α.Ε.

Θεσσαλία:Σοκ… Η εταιρεία μου θα μπορούσε να μετριάσει έως να εξαλείψει την ένταση του φαινομένου!!

Η Ελλάδα δαπανά εκατομμύρια ευρώ για Τροποποίηση Καιρού μέσω του ΕΛ.Γ.Α

ΠΗΓΗ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ