Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Νανορομπότ βρέθηκαν να αναπτύσσονται στο σπέρμα “εμβολιασμένων” χρόνια μετά την πειραματική ένεση Pfizer & Moderna! (βίντεο)

Νανορομπότ βρέθηκαν να αναπτύσσονται στο σπέρμα “εμβολιασμένων” χρόνια μετά την πειραματική ένεση Pfizer & Moderna! (βίντεο)
Νανορομπότ βρέθηκαν να αναπτύσσονται στο σπέρμα “εμβολιασμένων” χρόνια μετά την πειραματική ένεση Pfizer & Moderna! (βίντεο)

Οι πληροφορίες προέρχονται από τον γιατρό Χρήστο Παπαδημητρίου

Μια νοτιοκορεατική ερευνητική ομάδα που ανέλυσε δείγματα σπέρματος από έναν υγιή άνδρα που έλαβε 3 δόσεις της πειραματικής ένεσης της Pfizer το 2022, και ανακάλυψε νανορομπότ που ζούσαν στο σπέρμα του.

Η Δρ Young Mi Lee και η ομάδα της εντόπισαν 17 ξεχωριστές «αυτοσυναρμολογούμενες οντότητες» μέσα στο δείγμα σπέρματος, που απομονώθηκε σε φυσιολογικό ορό και αναλύθηκε σε μια εθνικά πιστοποιημένη κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Δείτε το βιντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα:

Αυτό σημαίνει ότι τα νανορομπότ επέζησαν και αναπτύχθηκαν για περισσότερα από 2 χρόνια μέσα στο σώμα του, χωρίς να προκαλέσουν αξιοσημείωτες παρενέργειες.

Η Δρ Λι παρατήρησε ότι τα νανορομπότ αναπτύχθηκαν καλύτερα στο σπέρμα παρά στο αίμα, δείχνοντας ότι η μυστηριώδης τεχνολογία προτιμά τα αναπαραγωγικά όργανα, όπως οι όρχεις και οι ωοθήκες. (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΑΡΧΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ)

Χρειάζεται περισσότερη έρευνα, αλλά ο Δρ Λι πιστεύει ότι τα νανορομπότ μπορεί να έχουν την ίδια επίδραση στην υπογονιμότητα με τα μικροπλαστικά που βρέθηκαν στους όρχεις. (ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΙΑΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΕΣ ΜΕΒΡΑΝΕΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ)

Επιγραμματικά πήραν υγρό από τά φιαλίδια τών <<πειραματικών ενέσεων>> και προσέθεσαν αίμα ,πλάσμα και σπέρμα από φολιασμένους και αφολίαστους.

Η παρατήρηση έγινε μέ στερεομικροσκόπιο .

Οι βλάβες στό σπέρμα ήταν άμεσες και πιό καταστροφικές από ό,τι στό αίμα. Εμφανίστηκαν και αυτοσυναρμολογούμενα τρισδιάστατα μορφώματα όταν επώασαν σκέτο υγρό τών <<πειραματικών ενέσεων κοβιντ.>>.

Προτείνουν ότι αυτά θά μπορούσαν νά μεταδοθούν μέσα σέ εξωσώματα από σάλιο, ιδρώτα, σπέρμα , ούρα, κόπρανα καί άλλες εκκρίσεις. Επώασαν τό υγρό τών πειραματικών ενέσεων σέ απεσταγμένο νερό ή φυσιολογικό ορρό έως και δύο χρόνια και παρακολουθούσαν ενδεχόμενη εμφάνιση σωματιδίων.

Πράγματι είδαν ανεξήγητα μορφώματα νανομεγέθους πού αποκτούσαν πιό πολύπλοκη αυτοσυναρμολογούμενη μορφή μέ τήν πάροδο τού χρόνου. Η As-traZ-ene-ca και η Nov-ava-x δεν ανέπτυξαν γεωμετρικές τρισδιάστατες αυτοσυναρμολογούμενες δομές στον πυθμένα του πιάτου σε αντίθεση με τα πειραματικά ενέσιμα m R N A της Pfi-zer και της Mode-rna.

Καταπληκτικές δομές αυτοσυναρμολόγησης μεγάλης ποικιλομορφίας έγιναν ορατές από την πέμπτη περίπου εβδομάδα επώασης. Επηρεάζονταν από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (συχνότητες).

Συμπέρασματα:

Οι ανωμαλίες που περιγράφουμε υποδηλώνουν μια σαφή αντιστοιχία με την επικοινωνιακή υποδομή που εμφανίζεται τώρα υπό κατασκευή στο καλά χρηματοδοτούμενο από καιρό Διαδίκτυο των Σωμάτων, το IoB (Celik et al., 2022), ένα είδος συνθετικού παγκόσμιου κεντρικού νευρικού συστήματος – οι λεπτομέρειες του οποίου συζητούνται επίσης ευρέως και απεικονίζονται στο επιστημονικό σώμα.

Τα βιοϋβριδικά μαγνητικά ρομπότ, ειδικότερα, αντιπροσωπεύουν ένα σημαντική ανησυχία για τους ερευνητές που προσπαθούν να κατανοήσουν την ανταπόκριση αυτών των «βιολογικών» σε πηγές ενέργειας>>.

Γιά όποιον θέλει κάτι παραπάνω θά αναφέρω μικρά αυτούσια τμήματα από τό πρωτότυπο κείμενο. Γιά πλήρη γνώση επισυνάπτω παραπομπή.

Σέ αυτήν υπάρχουν φωτογραφίες.

<<Οι παρατηρούμενες σε πραγματικό χρόνο βλάβες σε κυτταρικό επίπεδο στους λήπτες των «ασφαλών και αποτελεσματικών» πειραματικών ενέσιμων κοβιντ 19 τεκμηριώνονται εδώ για πρώτη φορά με την παρουσίαση μιας ολοκληρωμένης περιγραφής και ανάλυσης των παρατηρούμενων φαινομένων.

Η παγκόσμια χορήγηση αυτών των συχνά υποχρεωτικών προϊόντων από τα τέλη του 2020 προκάλεσε πληθώρα ανεξάρτητων ερευνητικών μελετών για τις τροποποιημένες ενέσιμες γονιδιακές “θεραπείες” με R N A, κυρίως αυτές που παρασκευάζονται από την Pfizer και τη Moderna.

Οι αναλύσεις που αναφέρονται εδώ αποτελούν ακριβή εργαστηριακή «επιστήμη πάγκου» με στόχο την κατανόηση τού γιατί εμφανίστηκαν ολοένα και περισσότερο σοβαροί εξουθενωτικοί, παρατεταμένοι τραυματισμοί (και πολλοί θάνατοι) χωρίς καμία προστατευτική επίδραση από τα μέ επιθετική πολιτική , κυκλοφορούντα στην αγορά προϊόντα.

Το περιεχόμενο των πειραματικών ενέσιμων προϊόντων κοβιντ εξετάστηκε υπό στερεομικροσκόπιο σε μεγέθυνση έως και 400Χ.

Προσεκτικά διατηρημένα δείγματα αίματος και σπέρματος καλλιεργήθηκαν σε μια σειρά από διαφορετικά μέσα για να παρατηρηθούν άμεσες και μακροπρόθεσμες σχέσεις αιτίου-αποτελέσματος μεταξύ των ενέσιμων και των ζωντανών κυττάρων υπό προσεκτικά ελεγχόμενες συνθήκες.

Από μια τέτοια έρευνα μπορούν να εξαχθούν εύλογα συμπεράσματα σχετικά με τις παρατηρούμενες βλάβες παγκοσμίως που συνέβησαν από τότε που τα ενέσιμα υποχρεώθηκαν σε δισεκατομμύρια άτομα.

Εκτός από την κυτταρική τοξικότητα, τα ευρήματά μας αποκαλύπτουν πολυάριθμες -της τάξης των 3~4 x 106 ανά χιλιοστόλιτρο του ενέσιμου- ορατές τεχνητές αυτοσυναρμολογούμενες οντότητες που κυμαίνονται από περίπου 1 έως 100 μm ή και περισσότερο, πολλών διαφορετικών σχημάτων.

Υπήρχαν κινούμενες οντότητες που έμοιαζαν με σκουλήκια, δίσκοι, αλυσίδες, σπείρες, σωλήνες, ορθογώνιες δομές που περιείχαν άλλες τεχνητές οντότητες στο εσωτερικό τους, και ούτω καθεξής.

Όλα αυτά υπερβαίνουν κατά πολύ τα αναμενόμενα και αποδεκτά επίπεδα μόλυνσης των πειραματικών ενέσιμων υλικών κοβιντ 19 και οι μελέτες επώασης αποκάλυψαν την προοδευτική αυτοσυναρμολόγηση πολλών τεχνητών δομών.

Καθώς προχωρούσε ο χρόνος κατά την επώαση, οι απλές μονοδιάστατες και δισδιάστατες δομές σε διάστημα δύο ή τριών εβδομάδων γίνονταν πιο πολύπλοκες σε σχήμα και μέγεθος και εξελίσσονταν σε στερεοσκοπικά ορατές οντότητες σε τρεις διαστάσεις.

Έμοιαζαν με νήματα, κορδέλες και ταινίες νανοσωλήνων άνθρακα, μερικές εμφανίζονταν ως διαφανείς, λεπτές, επίπεδες μεμβράνες και άλλες ως τρισδιάστατες σπείρες και αλυσίδες με χάντρες.

Κάποια από αυτά φαινόταν να εμφανίζονται και στη συνέχεια να εξαφανίζονται με την πάροδο του χρόνου.

Οι παρατηρήσεις μας υποδηλώνουν την παρουσία κάποιου είδους νανοτεχνολογίας στα πειραματικά ενέσιμα κοβιντ.>>

<Συνοπτικά, τα πειραματικά ενέσιμα κοβιντ έχουν άμεσες κυτταροτοξικές επιδράσεις στα ζωντανά κύτταρα, ιδίως στα κύτταρα του αίματος – ερυθρά αιμοσφαίρια, λευκά αιμοσφαίρια και αιμοπετάλια – και στα σπερματοζωάρια.

Εκτός από αυτά τα παρατηρούμενες αλληλεπιδράσεις, πρόσθετες επιβλαβείς επιδράσεις στα ζωντανά κύτταρα και τα συστήματα του σώματος είναι είναι σχεδόν βέβαιο ότι συμβαίνουν επίσης.>>

Συνδεσμοι:

https://www.ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/102

https://www.ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/102/291https://www.ijvtpr.com/ind…/IJVTPR/article/view/102/291…

https://www.ijvtpr.com/ind…/IJVTPR/article/view/102/291…

Σχετικό: Ιαπωνική μελέτη επιβεβαιώνει οργανωμένο έγκλημα κατα της ανθρωπότητας: Βρήκαν νανοτεχνολογία στο εσωτερικό των ενέσεων Covid, τεχνητές κατασκευές σε επωασμένα δείγματα mRNA κυρίως από την Pfizer και τη Moderna!!

σ.σ. και να το δούμε  με λογική το σπέρμα παράγεται από τους αδένες των όρχεων, άρα δλδ με το mRNA πείραξαν – χειραγώγησαν τους όρχεις να “παράγουν” νάνο ρομπότ…. τι άλλο  έργα τα έχουν προγραμματίσει να κάνουν ??? τι τερατωδίες ??? υπάρχει επαναφορά?? ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

 

 

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ