Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Covid, ευλογιά των πιθήκων και Δυτικός Νείλος: Ποιος ιός θα επικρατήσει στην κούρσα τρομοκρατίας του κοινού;

Covid, ευλογιά των πιθήκων και Δυτικός Νείλος: Ποιος ιός θα επικρατήσει στην κούρσα τρομοκρατίας του κοινού;
Covid, ευλογιά των πιθήκων και Δυτικός Νείλος: Ποιος ιός θα επικρατήσει στην κούρσα τρομοκρατίας του κοινού; photo unsplash

Η ημέρα των εκλογών είναι σε μόλις λίγους μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε για άλλη μια φορά η ώρα για τις κυβερνητικές αρχές και τα μέσα ενημέρωσης να ξεκινήσουν την εκστρατεία εκφοβισμού τους, ανέστησαν μέχρι και τον ιό του Δυτικού Νείλου.

Τα τέλη Αυγούστου και οι αρχές Σεπτεμβρίου είναι συνήθως η κατάλληλη περίοδος να δημιουργήσεις στο κοινό το φόβο κάποιου ιού, καθώς τα κρούσματα της γρίπης αυξάνονται αλλα και οι πληθυσμοί των κουνουπιών αρχίζουν να εκρήγνυνται στις πιο υγρές περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης όπου οι αρχές της πόλης έχουν ήδη αρχίσει να «ψεκάζουν» τους δρόμους με χημικά. Ένας λόγος παραπάνω τώρα που πλησιάζουν και οι εκλογές των ΗΠΑ και στην ατζέντα των δημοκρατικών οι ιοί αποτελούν ισχυρό χαρτί στο σαλεμένο κοινό τους.

Χάρη στην «πανδημία» του κορωνοϊού, ορισμένες πόλεις και κωμοπόλεις ξεκινούν ακόμη και «εθελοντικά» μέτρα αποφυγής των “ιών” που πλασάρονται στην αγορά μέσα απο τα ΜΜΕ ως ένας τρόπος να προσπαθήσουν να μετριάσουν την αόρατη απειλή του ιού του Δυτικού Νείλου.

Η πόλη του Πλύμουθ στη Μασαχουσέτη, για παράδειγμα, έβγαλε ειδοποίηση ότι βρίσκεται σε υψηλό κίνδυνο για την εξάπλωση ασθενειών που μεταδίδονται από τα κουνούπια, όπως ο Δυτικός Νείλος. Ως εκ τούτου, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες καλούνται να μείνουν σπίτι όταν πέσει το σκοτάδι για να παραμείνουν ασφαλείς.

Στο μεταξύ στη Μασαχουσέτη δεν είχαν ούτε ένα κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου, αλλα αυτά είναι λεπτομέρειες για τα ζόμπι!

Πόσους ιούς θα σπρώξουν πριν τις εκλογές;

Με την ευλογιά των πιθήκων (mpox) να παίζει στα πρωτοσέλιδα, φαίνεται ότι η κούρσα είναι σε εξέλιξη για να δούμε ποιος ιός τρομοκρατεί περισσότερο τον κόσμο ώστε να είναι αυτός που θα ανατρέψει τις κανονικές διαδικασίες της ψηφοφορίας και θα δευκολύνει τους κλέφτες να αλλάξουν το νόμο της εκλογικής διαδικασίας.

Τα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να μιλούν για τα τελευταία «στελέχη» του COVID, με τον FDA να έχει μόλις εγκρίνει ένα ακόμη «εμβόλιο» για τον Covid. Όσον αφορά τον ιό του Δυτικού Νείλου, ο ισχυρισμός είναι ότι 33 πολιτείες απειλούνται πλέον me την εξάπλωσή του.

Υπάρχει στην πραγματικότητα ένας τέταρτος ιός για τον οποίο μιλούν τα μέσα ενημέρωσης, ο οποίος λέγεται επίσης ότι αποτελεί απειλή: η ανατολική εγκεφαλίτιδα των ιπποειδών ή EEE. Μερικές πόλεις στη Μασαχουσέτη έχουν επιβάλει «εθελοντικά» lockdown για να αντιμετωπίσουν αυτή την υποτιθέμενη «απειλή».

Ένας άλλος ανέφερε το γεγονός ότι ο δισεκατομμυριούχος ευγονιστής Μπιλ Γκέιτς απελευθέρωσε γενετικά τροποποιημένα (ΓΤΟ) κουνούπια στο φυσικό περιβάλλον πολλές φορές κατά τη διάρκεια των ετών. Θα μπορούσε αυτός ο νέος φόβος για τον ιό του Δυτικού Νείλου να είναι προϊόν όλων αυτών;

https://x.com/Campbell2976/status/1828144209326653762?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1828144209326653762%7Ctwgr%5Eea2db9dc45caa76c538d8b2e4c597d40e27f12ae%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fanazitiseis.gr%2Fcovid-evlogia-ton-pithikon-kai-dytikos-neilos-poios-ios-tha-epikratisei-stin-koursa-tromokratias-tou-koinou%2F

Προς το παρόν τουλάχιστον δεν υπάρχει καμμιά ένδειξη για μαζική απειλή του ιού του Δυτικού Νείλου αλλα όπως και να χει ένας ακόμα ιός, είναι ένας ακόμα λόγος να τρομακρατήσουμε το κοινό. Γιατί να πάει χαμένο;

Αυτά συμβαίνουν την ίδια ώρα που o ιδρυτής του Facebook Zuckerberg, παραδέχεται δημόσια πως τα Ελληνικά Χόαξες και άλλες μηχανες λογοκρισίας της αλήθειας, λειτουργούσαν υπο τις απειλές και τις αφόρητες πιέσεις από την κυβέρνηση Μπάιντεν και το FBI, προκειμένου η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης να ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ: Δημοσιεύσεις σχετικά με τον COVID-19, ακόμα και αυτές που αφορούσαν τη σάτιρα (μιμίδια).

Δημοσιεύσεις σχετικά με τα συμφέροντα της φαμίλιας Μπάιντεν στην Ουκρανία, σχετικά με την ενεργειακή εταιρεία Burisma. Η γνωστή ιστορία με το δημοσίευμα της New York Post, σχετικά με τον φορητό υπολογιστή που ανήκε στον γιο του προέδρου Joe Biden, Hunter.

Ολα αυτά χαρακτηρίστηκαν απο τα κυρίαρχα ΜΜΕ που επίσης δέχονται τις ίδιες εντολές “ρωσική προπαγάνδα” και η χρονική περίοδος ήταν σαν την σημερινή, λίγο πριν της αμερικανικές εκλογές του 2020.

Όλα αυτά τα στοιχεία που λογοκρίθηκαν, ποτέ δεν αποδείχθηκαν ψευδή, αλλά πλήρως αληθή μέσα απο επίσημες επιστημονικές έρευνες που η αντίπερα όχθη ακόμη αδυνατεί να παρουσιάσει και βασίζεται στις απόψεις των καλοπληρωμένων τηλεγιατρών.

Το σοκαριστικό για όλους μας, είναι πως ενώ έχουμε επίσημες παραδοχές και συγνώμες για λογοκρισία σημαντικών πραγματικών ειδήσεων, που αν ο κόσμος είχε πρόσβαση σε αυτές, ίσως να μην αρρώσταινε και πέθαινε απο τοξικά εμβόλια. Τα ζόμπι ακόμη μια φορά θα προτιμήσουν να ασχοληθούν με τις εντολές των κομμάτων, τους αδιαφορώντας ακόμα και για τους ίδιους τους δολοφόνους τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

 

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ