Χρόνος ανάγνωσης: 8 λεπτά
 Alfred Kinsey:Η παγκόσμια ελίτ βασίζεται σε μεγαλό βαθμό στα βιβλία του για την σύγχρονη σεξουαλική εκπαίδευση των παιδιών
Alfred Kinsey:Η παγκόσμια ελίτ βασίζεται σε μεγαλό βαθμό στα βιβλία του για την σύγχρονη σεξουαλική εκπαίδευση των παιδιών

Alfred Kinsey:Η παγκόσμια ελίτ βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στα βιβλία του για την σύγχρονη σεξουαλική εκπαίδευση των παιδιών-Ποιος ήταν…

Τα έργα του Alfred Kinsey πυροδότησαν μια επανάσταση και χρησιμεύουν ως βάση για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στην Δύση σήμερα. Παρά το ότι, η «ερευνά» του κρίθηκε εσφαλμένη καθώς περιελάμβανε τα «εὑρήματα» ενός παιδεραστή που κακοποίησε συστηματικά πάνω από 300 παιδιά.

Ωστόσο μέχρι σήμερα τιμάται και τα έργα του αποτελούν πηγή έμπνευσης για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Πρόσφατα το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα έκανε ένα άγαλμα πρός τιμή του.

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2022, τό Πανεπιστήμιο της Ἰντιάνα αποκάλυψε ένα χάλκινο γλυπτό σε ανάμνηση του Άλφρεντ Κίνσεϊ στην πανεπιστημιούπολη του Bloomington, το γλυπτό σηματοδοτεί την 75η επέτειο του Ἰνστιτούτου Kinsey, το οποίο διαφημίζεται ως «το κορυφαίο ινστιτούτο σεξουαλικής έρευνας στον κόσμο».

Κατά τη διάρκεια της τελετής αφιερώματος, η Πρόεδρος του Πανεπιστημίου της Ἰντιάνα Πάμελα Γουάϊτεν δήλωσε:

«Σε όλο το έθνος και σε όλο τον κόσμο, τo Ἰνστιτούτο Kinsey είναι η πιο αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για κρίσιμα ζητήματα στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα, τις σχέσεις, τα φύλα και την αναπαραγωγή. Και η φήμη του για την χορήγηση εξαιρετικών υποτροφιών, ενισχύει την υπόληψη του Ἰνστιτούτου Kinsey.

Ο Justin Garcia, εκτελεστικός διευθυντής του Ἰνστιτούτου Kinsey δήλωσε:

«Ο Δρ. Kinsey μας άφησε την εξαιρετική κληρονομιά της ατελείωτης επιστημονικής του περιέργειας, των ακλόνητων δεσμευσεών του στην ακαδημαϊκή ελευθερία και του πάθους του να κατανοήσει τη σεξουαλική ποικιλομορφία της ανθρωπότητας».

Μόνο που αυτά τα λόγια δεν συνάδουν με την ζωή και τον χαρακτήρα αυτού του ανθρώπου, παρακάτω θα δούμε γιατί:

Η «έρευνα» του Kinsey περιελάμβανε την καταμέτρηση του αριθμού των οργασμών που θα μπορούσε να έχει ένα 4χρονο αγόρι σε 24 ώρες. Προφανώς, η απάντηση εἶναι 26. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, απο που λήφθηκαν αυτά τα «δεδομένα», λήφθηκαν απο έναν παιδόφιλο που κακοποίησε συστηματικά πάνω από 300 παιδιά και κοινοποίησε τα ευρήματά του στον Kinsey!

Φυσικά, κανένα από αυτά τα γεγονότα δεν αναφέρθηκε στις παραπάνω “τιμές” του Kinsey αλλα και τώρα αν μπείτε στην Βικιπαίδεια ή σε αφιερώματα των κυρίαρχων ΜΜΕ δεν αναφέρονται πουθενά, όπως και το γεγονός ότι το “έργο” του αμφισβητήθηκε έντονα απο την τότε επιστημονική κοινότητα. Στην πραγματικότητα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης «καθαρίζουν με χλωρίνη» το παρελθόν και τις αμφισβητούμενες μεθόδους του Kinsey εδώ και δεκαετίες.

Σε μια εποχή όπου οι ιστορικές φιγούρες του παρελθόντος επανεξετάζονται για την προσωπική τους ζωή και «ακυρώνονται» για κάθε είδους λόγους, έχουμε παράλληλα τον Kinsey να ανταμοίβεται ως σπουδαίος ερευνητής, που δήθεν έθεσε τις βάσεις για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.

Γιατί συμβαίνει αὐτο; 

Μια σύντομη απάντηση είναι πως ο Κίνσεϊ είναι ο κατάλληλος για ένα μέρος μιας ατζέντας που υποστηρίζεται από την ελίτ και που πρέπει να βρούνε μια αρχή της θεωρίας τους απο το παρελθόν για το σήμερα. Όλα όσα αλλάζουν σήμερα σχετικά με το σεξ, τα μπερδεμένα φύλα και την ομαλοποίηση της παιδεραστίας, μπορούν να αναχθούν στα θεμελιώδη έργα του Kinsey.

Ποιοι χρηματοδότησαν το έργο του;

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1940ο Kinsey έλαβε χρηματοδότηση για την έρευνα του από το Ιδρυμα Ροκφέλερ. Αυτό και μόνο τό γεγονός είναι αρκετό για να κατανοήσουμε τις δυνάμεις πίσω ἀπό το έργο του Kinsey.

Ένα γρήγορο μάθημα ανάγνωσης για τούς Ροκφέλερ: Δεν είναι τίποτα λιγότερο από τη βασιλική οικογένεια της Αμερικής. Ὁ Τζόν Ντ. Ροκφέλερ εξακολουθεί να θεωρείται ο πλουσιότερος Αμερικανός όλων των εποχών και στη σύγχρονη ιστορία.

Τις τελευταίες δεκαετίες, αυτή η ισχυρή δυναστεία χρησιμοποίησε τους τεράστιους πόρους της για να δημιουργήσει το Ίδρυμα Ροκφέλερ που διαμόρφωσε την αμερικανική κοινωνία με τρόπους που δεν μπορούμε καν να καταλάβουμε. Το ίδρυμα όπως είναι γνωστό απο άλλα άρθρα που θα βρείτε στο παρόν ιστότοπο, διείσδυσε σε όλους τους επιστημονικούς κλάδους και δημιούργησε ολόκληρα πεδία μελέτης ρίχνοντας δισεκατομμύρια δολάρια σε έρευνες που εὐθυγραμμίστηκαν με την ατζέντα του.

Ο Alfred Kinsey έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πραγματοποίηση αυτών των στόχων.

Επαναπροσδιορισμός της σεξουαλικότητας

Το 1948, ο Kinsey δημοσίευσε το Sexual Behavior in the Human Male και 5 χρόνια αργότερα, το Sexual Behavior in the Human Female. Τά βιβλία έγιναν γρήγορα best-seller και έκαναν τον Κίνσεϊ διασημο.

Τα δυο βιβλία του Kinsey που έφεραν επανάσταση στον τρόπο διδασκαλίας και αντιλήψεως της σεξουαλικότητος των παιδιών τόσο στην Αμερική όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Σε αυτά, ο Kinsey έγραψε:

«Όλοι οι οργασμοί είναι «διέξοδοι» και ίσοι μεταξύ ενός αντρογύνου, αγοριού και σκύλου, άνδρα και αγοριού, κοριτσιού ή μωρού! Δεν υπάρχει καμία ανωμαλία και καμία κανονικότητα».

Συμπεριλαμβάνοντας «αγόρι και σκύλο» στο παραπάνω απόσπασμα, ο Κίνσεϊ συμπεριέλαβε εκτός την παιδεραστία και την κτηνοβασία ως «φυσιολογική». Και, σύμφωνα με τα «στοιχεία» του, το 50% των ανδρών (κυρίως αγόρια από αγρότες) είχαν κάνει σέξ με ένα ζώο. Ο Kinsey γιαυτό έγραψε:

«Υπάρχουν ιστορίες ανδρών που μεγάλωσαν σε αγρόκτημα κι᾿ έχουν κατακτήσει σημαντικές θέσεις στον επιχειρηματικό, ακαδημαϊκό η πολιτικό κόσμο και ζουν σε κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο για χρόνια με τον διαρκή φόβο ότι θα ἀνακαλυφθεί το πρώϊμο παρελθόν τους. Ένας κλινικός ιατρός μπορεί να διαβεβαιώσει ότι τέτοιες δραστηριότητες αποτελούν βιολογικά και ψυχολογικά μέρος της φυσιολογικής εικόνας των θηλαστικών και ότι τέτοιες επαφές συμβαίνουν σε τόσο υψηλό ποσοστό στον αγροτικό πληθυσμό όπως έχουμε ήδη υποδείξει.

Στην ουσία, ο Kinsey υποστηρίζει πως όλα τα θηλαστικά μπορούν να έχουν σεξουαλικές σχέσεις και ότι αυτό είναι κάτι φυσιολογικό, όπως και η κτηνοβασία είναι «μέρος της κανονικής φύσης των ανθρώπων». Αν αυτό το παραλήρημα του Kinsey, είχε κάποια βάση, θα έπρεπε να βλέπουμε στη φύση μια αγελάδα με ένα άλογο, ή ένα σκύλο με μια γάτα ή ένα χοίρο…

Αλλά γίνεται ακόμα χειρότερο. Ο Kinsey έκανε πολλές προσπάθειες για να απεικονίσει τα παιδιά ως «σεξουαλικά ενεργά». Ο Bancroft διευθυντής του Ινστιτούτου του, δήλωσε ότι ο Kinsey «ενδιαφερόταν ιδιαίτερα για την παρατήρηση ενηλίκων που είχαν σεξουαλικά εμπλακεί με παιδιά». Στην ουσία όλες οι έρευνες του Kinsey έγιναν πάνω σε παιδόφιλους και μέσω αυτών παρουσίασε φυσιολογικές τις σεξουαλικές τους διαστροφές.

Ομαλοποίηση της παιδοφιλίας

Ο Kinsey δήλωσε ότι τα εὑρηματά του ήταν «μια σημαντική τεκμηρίωση της φροϋδικής άποψης για τη σεξουαλικότητα ως συστατικό που υπάρχει στο ανθρώπινο ζώο από την πρώιμη βρεφική ηλικία».

Για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του, έλαβε «δεδομένα» που συγκεντρώθηκαν στον περίφημο Πίνακα 34, που είναι ένα από τα χειρότερα πειράματα που συνέβησαν ποτέ στην ιστορία της επιστήμης.

Βρίσκεται στο βιβλίο Sexual Behavior of the Human Male , ο Πίνακας 34 καταγράφει τις «σεξουαλικές αντιδράσεις» των παιδιών από βρέφη εως εφήβους, όπως καταγράφονται από τούς ενήλικες άνδρες κακοποιούς τουςΑυτοί οι παιδόφιλοι διεξήγαγαν σεξουαλικά πειράματα σε εκατοντάδες παιδιά φερνοντάς τα σε αυτό που οι πειραματιστές αποκαλούσαν «οργασμό» (ουρλιάζοντας, κλαίγοντας, αποκρούοντας τον σεξουαλικό «σύντροφο») και μετρώντας αὐτες τις αντιδράσεις με ένα χρονόμετρο.

Το βιβλίο γράφει:

«Έχουμε αναφέρει τώρα παρατηρήσεις για συγκεκριμένες σεξουαλικές δραστηριότητες όπως η στύση, οι πυελικές ὠθησεις και πολλά άλλα χαρακτηριστικά αληθινού οργασμού σε μια λίστα με 317 πρό-εφηβικά αγόρια που κυμαίνονται μεταξύ βρεφών πέντε μηνών και της εφηβείας».

Ο Πίνακας 34 δεν καταγράφει τίποτα λιγότερο από τη συστηματική κακοποίηση πάνω από 300 παιδια ηλικίας από 5 μηνών εώς 14 ετών. Τα δεδομένα που περιέχει είναι σοκαριστικά. Καταγράφουν ένα μωρό 11 μηνών να έχει 14 οργασμούς σε 38 λεπτά, ως αποτέλεσμα καθαρών βασανιστηρίων

«Το πιο επαίσχυντο ερευνητικό του θέμα ήταν η συνέντευξη το 1944 ενός διεστραμένου παιδόφιλου, ο οποίος είχε ιστορικό σεξουαλικών επαφών με παιδιά αγόρια – κορίτσια, ζώα και μέλη της οικογένειας του, και η οποία έρευνα χρειάστηκε περίπου 17 ώρες για να καταγραφεί». πηγή – Op. Cit. Τζαϊν

Το 1995, ο John Bancroft, σεξολόγος, διευθυντής του Ινστιτούτου Kinsey δήλωσε:

«Το υλικό στους πίνακες προερχόταν από έναν αντρα, έναν εξαιρετικό άνθρωπο με απίστευτο αριθμό σεξουαλικών εμπειριών για τις οποίες κρατούσε πολύ προσεκτικές σημειώσεις».

– Washington Post, Kinsey ReportFast And Loose;

Τώρα θα αναρωτιέσται. Πως μπορεί ένας «εξαιρετικός» άντρας να έχει πρόσβαση σε πάνω από 300 παιδιά (κάποια κυριολεκτικά μωρά) για να πειραματιστεί βιαζοντάς τα; Αυτά τα παιδιά απήχθησαν και εξαναγκάστηκαν σε σεξουαλικά πειράματα πολλά εξ αυτών προέρχονταν απο ορφανοτροφεία που δόθηκαν για πειράματα στο όνομα τις επιστήμης. Είναι άγνωστο τι απέγιναν και πόσα απο αυτά διεσώθησαν.

Ο Πάτ Τρούμαν, πρώην εἰσαγγελέας των ΗΠΑ στο Τομέα Εκμετάλλευσης Παιδιών και Αισχρότητας τού Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, είχε δηλωσει:

«Τα πειράματα που πραγματοποιήθηκαν, περιελάμβαναν πράξεις για τις οποίες κανένα παιδι δεν μπορούσε να δώσει συγκατάθεση και για τις οποίες κανένας γονέας ή κηδεμόνας δεν μπορούσε να δώσει τη συγκατάθεση του εκ μέρους του παιδιού. Ως εκ τούτου, μιλάμε για εγκληματική συμπεριφορά, και εγκληματική σεξουαλική κακοποίηση παιδιών».

Εν ολίγοις, ο Kinsey χρησιμοποίησε αυτά τα «δεδομένα» για να ομαλοποιήσει την παιδεραστία. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Στο Sexual Behavior in the Human Female , προσπάθησε ακόμη να ομαλοποιήσει την αιμομιξία υποστηρίζοντας ότι «τα παιδιά είναι σεξουαλικά και δυνητικώς οργασμικά από τη γεννησή τους, και πως είναι αβλαβή η αιμομιξίασέξ γονιών/παιδιών και μάλιστα συχνά ωφελούνται από αὐτό».

Ναι, είπε ότι τα παιδια που βιάζονται απο τους γονείς τους μπορούν να «ωφεληθούν» από αὐτο.

Για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, ο Kinsey και οι συνεργάτες του πήραν συνεντεύξεις από 4.441 κορίτσια πού κακοποιήθηκαν. Το συμπέρασμα τους: Μόνο ένα από αυτα είχε τραυματική εμπειρία.

«Υπάρχουν, φυσικά, περιπτώσεις ενηλίκων που προκάλεσαν σωματική βλάβη σε παιδιά με τα οποία επιχείρησαν σεξουαλικές επαφέςΑλλά αυτές οι περιπτώσεις είναι μειοψηφία, και το κοινό θα πρέπει να μάθει να διακρίνει τέτοιες σοβαρές επαφές απο άλλες επαφές ενηλίκων που δεν είναι πιθανό να προκαλέσουν αξιόλογη ζημιά στο παιδί – εάν οι γονείς του παιδιού δεν ενοχληθούν.. μεταξύ των 4.441 θηλυκών που έχουμε δεδομένα, μόνο μια ξεκάθαρη περίπτωση σοβαρού τραυματισμού καταγράψαμε και κάποιες περιπτώσεις κολπικής αιμορραγίας που, ωστόσο, δεν φάνηκε να προξενούν αξιοσημείωτη ζημιά».

Το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς είναι ότι τα συμπεράσματα του Kinsey είναι εντελώς απάτη.

Δόλιες μέθοδοι

Στα χρόνια που ακολούθησαν την έκδοση των βιβλίων του, προέκυψαν ορισμένα στοιχεία σχετικά με τις μεθόδους του Kinsey που απαξίωσαν πλήρως τα ευρηματά του. Πρώτον, ἀνακαλύφθηκε ότι, μεταξύ των 17.000 ατόμων που ερωτήθηκαν για την έρευνα του, ήταν ιερόδουλες και τρόφιμοι φυλακών (σεξουαλικοί παραβάτες) στην ἐκπροσώπηση τους.

Ανακαλύφθηκε ἐπισης ότι ο Kinsey πήρε συνεντεύξεις από έναν δυσανάλογο αριθμό ομοφυλόφιλων ανδρών που παραμόρφωσαν εντελώς τα στοιχεία του. Για παράδειγμα, το βιβλίο υποστήριξε ότι «το 37% των ανδρών και το 13% των γυναικών είχαν τουλάχιστον κάποια ομοφυλοφιλική εμπειρία στον ὀργασμό». Αυτοί οι αριθμοί δεν αντιπροσώπευαν την αμερικανική κοινωνία.

Πως συνδέονται τα ίδια γνωστά πρόσωπα που ελέγχουν την επιστήμη και σήμερα!

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950, ο Kinsey συνεργάστηκε με την Mary Calderone (ιατρική διευθύντρια του Planned Parenthood) για να δημιουργήσει το πρόγραμμα σπουδών σεξουαλικής αγωγής που διδάσκεται στα σχολεία σήμερα.

Το Planned Parenthood είναι επίσης ένας οργανισμός που χρηματοδοτήθηκε απο τους Ροκφέλερ, αρχικά προωθώντας την ευγονική σε παιδιά κατώτερων φυλών, με υποχρεωτικές στειρώσεις.

Οι γονείς του Μπιλ Γκέιτς ήταν διευθυντές του “planned parenthood” που ο κύριος σκοπός ήταν οι ανθρώπινες εκτρώσεις. Πολλοί οργανισμοί παλιότερα δήλωναν ανοιχτά την ευγονική τους ταυτότητα, όπως και ο οργανισμός “planned parenthood” κατα την ίδρυση του μιλούσε για την υποχρεωτική στείρωση “των αδύναμων ανθρώπων”, των φτωχών (ειδικά αφροαμερικανών), ανάπηρων, με νοητική υστέρηση και άτομα με επιληψία.

Μέχρι και σήμερα ο Μπιλ Γκέιτς χρηματοδοτεί το planned parenthood και τη Διεθνή Ομοσπονδία Προγραμματισμένης Γονείας (IPPF), μια ομάδα που κάνει εκστρατεία για τη σεξουαλικοποίηση των παιδιών από μικρή ηλικία.

Το IPPF δημιουργήθηκε και αυτό από την αρχική ιδρύτρια του Planned Parenthood, Margaret Sanger, ευγονολόγο και υποστηρικτή της μείωσης του πληθυσμού, από τη δεκαετία του 1950. Αυτή η ομάδα λειτουργεί στη σκιά εδώ και χρόνια, επηρεάζοντας κυβερνήσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Πρέπει να εκπλαγούμε που για άλλη μια φορά συναντάμε το όνομα του Μπιλ Γκέιτς; Όχι φυσικά. Η ίδια ελίτ είναι που βρίσκεται πίσω απο την χειραγώγιση του επιστημονικού κατεστημένου και χειραγωγεί τις μάζες όπως και την εκπαίδευση των παιδιών στα σχολεία.

Η υποστήριξη του Bill Gates για το IPPF δεν θα αποτελούσε μεγάλο πρόβλημα εάν ο οργανισμός δεν ασκούσε σημαντική επιρροή στην παγκόσμια σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, που περιλαμβάνει 120 ανεξάρτητους οργανισμούς σε περισσότερες από 146 χώρες.

Η ελίτ της παγκοσμιοποίησης εργάζεται στα παρασκήνια εδώ και δεκαετίες για να κατασκευάσει την πραγματικότητα που ζούμε αυτή τη στιγμή και ο Μπιλ Γκέιτς δεν είναι το μόνο μέλος της ελίτ που εργάζεται για την κατάργηση της ηλικίας συναίνεσης σε όλο τον κόσμο και την αποποινικοποίηση του σεξ με παιδιά.

Ο Μπιλ Γκέιτς με τον διαβόητο παιδεραστή Epstain

Δεν είναι λίγο περίεργο που αυτοί οι “πρώην” ευγονικοί οργανισμοί, σήμερα το χουν “γυρίσει” στα σεξουαλικά δικαιώματα των παιδιών και στις ταυτότητες των φύλων, όπως και το δικαίωμα των γυναικών σχετικά με τις αμβλώσεις (αυτό το είχαν πάντα).

Αξίζει να αναφέρουμε την δήλωση του σημερινού διευθυντή του Planned Parenthood, Bill Taverner: «Τα παιδιά είναι σεξουαλικά ενεργά από τη γέννησή τους…» αυτή η δήλωση συμβαδίζει απόλυτα με τις “έρευνες” του Alfred Kinsey!

Το Fox News Digital  ανακάλυψε παρόμοιες δηλώσεις από τον Taverner σε ένα έγγραφο, με τίτλο «Βασικές αρχές της διδασκαλίας της σεξουαλικότητας», υποστηρίζοντας ότι «η σεξουαλικότητα είναι μέρος της ζωής σε όλες τις ηλικίες και τα στάδια. Τα μωρά, οι ηλικιωμένοι και όλοι οι ενδιάμεσοι μπορούν να βιώσουν τη σεξουαλικότητα».

Μιλώντας μάλιστα σε μια συνέντευξη το 2012, ο Taverner υποστήριξε ότι η διαδικτυακή πορνογραφία θα μπορούσε να είναι «χρήσιμη» για τους νέους και να προβάλεται και μέσα στα σχολεία – δεν απέχει και πολύ αυτή η δήλωση απο την σημερινή πραγματικότητα:

Πάμε πάλι πίσω στο Kinsey και στις σεξουαλικές του διαστροφές.

Ο Kinsey υποστήριξε ότι οι άνθρωποι είναι εκ φύσεως αμφιφυλόφιλοι, αλλά αναγκάζονται σε ετεροφυλοφιλία και μονογαμία λόγῳ κοινωνικών και θρησκευτικών πιέσεων. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο ίδιος ο Κίνσεϊ ήταν ἀμφιφυλόφιλος (και συμμετείχε σ᾿ ελεύθερο γάμο – Αυτός και η συζυγός του μπορούσαν να κάνουν σεξ με άλλους ανθρώπους. Αλλά και επίσης παιδόφιλος σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες. Ο Κίνσεϊ είχε σεξουαλικές σχέσεις με άνδρες, συμπεριλαμβανομένου του μαθητή του Κλάιντ Μάρτιν – ἐδῶ).

«Ήταν επίσης ηδονοβλεψίας Παρατηρούσε και κινηματογραφούσε άντρες και γυναίκες να κάνουν σεξ σε διάφορους συνδυασμούς.Ο ίδιος έκανε σεξ με μερικά από τα υποκείμενα του και με τους ερευνητές τουτο ίδιο έκανε και η συζυγός του,Κλάρα Mac Μίλλεν. Κάποτε, είχε οργανώσει μια σαδομαζοχιστική συνεδρία με δύο άντρες, οι ερευνητές έπρεπε να παραμερίζουν περιστασιακά όταν η Κλάρα  έμπαινε για να αλλάξει τα αιματοβαμμένα σεντόνια. Πήρε συνεντεύξεις από μικρά παιδιά για το σεξ και ενσωμάτωσε τελικά την έρευνα ενός παιδόφιλου που ομολογούσε την ίδια του την πράξη».

 Irish TimesὍλα ὅσα θέλατε νά μάθετε γιά τήν Kinsey

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο ίδιος ο Kinsey ήταν σεξουαλικός παραβάτης. Γιατί αυτό το άτομο εξακολουθεί να θεωρείται αξιόπιστος επιστήμονας μ᾿ὁποιοδήποτε τρόπο;

Οι ευθύνες είναι δυνασανάλογες: Ο Kinsey στον τείχο τιμής των LGBTQ.

Συμπερασματικά

Υποκινήθηκε από μια προφανή ατζέντα και προέβαλε ως φυσιολογικές τις δικές του διαστροφές. Βασάνιζε σεξουαλικά εκατοντάδες παιδιά. Αυτά τα γεγονότα θα έπρεπε να είναι αρκετά για να απαξιώσουν πλήρως αυτόν τον άνθρωπο καθώς πρόκειται για κοινό εγληματία.

Όμως δεν συμβαίνει αυτό. Η ιστορία του στην ταινία του Χόλιγουντ το 2004, “Kinsey“,τον απενοχοποίησε πλήρως. Το 2019, ο Kinsey ήταν ένας από τους πρώτους πενήντα Αμερικανούς «πρωτοπόρους, διδάξαντες και ήρωες» που εντάχθηκαν στο Ἐθνικό Τείχος της Τιμής LGBTQ. Και, το 2022, το Πανεπιστήμιο της Ἰντιάνα αποκάλυψε ένα αγαλμά για να τιμήσει τη μνήμη του.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο ο Kinsey τιμάται (και δεν ακυρώθηκε) είναι επειδή τα έργα του είναι εὐθυγραμμισμένα με την ατζέντα της ελίτ.

Χρόνος ανάγνωσης: 8 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ