Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Κρήτη:Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η μεταφορά αλλοδαπών στην Ελλάδα...
Κρήτη:Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η μεταφορά αλλοδαπών στην Ελλάδα…

Κρήτη:Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η μεταφορά αλλοδαπών στην Ελλάδα…

Αναλυτικότερα, το λιμενικό ενημερώθηκε από το Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης, για την ύπαρξη ενός σκάφους με 37 μουσουλμάνους αλλοδαπούς όλοι άνδρες και το οποίο βρισκόταν βάσει πάγιας διαδικασίας που ακολουθείται σε ανάλογες περιπτώσεις σε δυσχερή θέση.

Οι μουσουλμάνοι, οι οποίοι ήταν όλοι τους άνδρες, περισυνελλέγησαν από το παραπλέον φορτηγό πλοίο «STELIOS B» σημαίας Μάλτας που έπλεε στην περιοχή.

Στη συνέχεια μετεβιβάστηκαν σε σκάφος του λ.σ. και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Χώρας Σφακίων. Ακολούθησε η μεταφορά τους σε προσωρινό χώρο φιλοξενίας στην Αγυιά Χανίων.

Το λιμεναρχείο Χανίων πραγματοποίησε προανάκριση και συνέλαβε δύο αλλοδαπούς ηλικίας 26 και 22 ετών, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν ως ο κυβερνήτης και ο βοηθός του σκάφους αντίστοιχα για «Παράνομη είσοδο στη χώρα».

Από την ίδια προανάκριση προέκυψε ότι οι υπόλοιποι 35 αλλοδαποί δεν είχαν μπει παράνομα στη χώρα αλλά νόμιμα.

Οι μουσουλμάνοι θα μεταφερθούν στη συνέχεια στην Αττική για μόνιμη εγκατάσταση, υπό τον αυστηρό όμως όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΡΑΠΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ , ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΑΛΕΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΓΗΓΕΝΗΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΒΟΥΛΗΣ.

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ