Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Χαμός με αυτά που είπε ο Μανώλης Λιδάκης για τον Άδωνι
Χαμός με αυτά που είπε ο Μανώλης Λιδάκης για τον Άδωνι

Χαμός με αυτά που είπε ο Μανώλης Λιδάκης για τον Άδωνι…..

«Πυρά» Λιδάκη κατά Γεωργιάδη: «Το σύστημα υγείας του οποίου ηγείται είναι άθλιο»
Την οργή του για την κατάσταση που επικρατεί στο ΕΣΥ εξέφρασε ο γνωστός τραγουδιστής Μανώλης Λιδάκης, εκτοξεύοντας βαριές κατηγορίες κατά του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Μέσα από το ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται, ο Μανώλης Λιδάκης σε ανάρτησή του στο facebook, αφού εξήρε την αυταπάρνηση και το σθένος των νοσηλευτών, επισημαίνοντας τις δυσκολίες και τις ανθυγιεινές συνθήκες που αντιμετωπίζουν, ζήτησε την παραίτηση του υπουργού Υγείας για τις επικρατούσες συνθήκες στο νοσοκομείο.

 

«Αγαπημένοι φίλοι κ συνάνθρωποι σας γράφω μέσα από ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου Κρήτης. Θα σας πω ότι …το σύστημα υγείας του οποίου ηγείται ο μπόμπος είναι άθλιο, πανάθλιο κ όχι μόνο. Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα. Θαυμαζω τους νοσηλευτές για το σθένος κ την αυταπάρνηση που δείχνουν κ λίγα λέω. Είδα νοσηλεύτρια στα πρόθυρα λιποθυμίας. Ελάτε κύριε Μπόμπο Γεωργιάδη να θαυμάσετε σκηνές απείρου κάλλους, αν έχετε λίγη τσίπα ανθρωπιάς ειστε συγχρόνως κ γελοίος κ αξιολύπητος. Εμείς εδώ μέσα που πονάμε απαιτουμε να παραιτηθείτε».

>>ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΡΑΠΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ , ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΝΑΝΟΜΕΣ ΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ.
Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ