Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
«Ο Μητσοτάκης έδωσε εντολή στον Α/ΓΕΕΘΑ να μην εμπλακούν οι ΕΔ στην Κάσο»!!βόμβα από την Κυριακάτικη ΕΣΤΙΑ
«Ο Μητσοτάκης έδωσε εντολή στον Α/ΓΕΕΘΑ να μην εμπλακούν οι ΕΔ στην Κάσο»!!βόμβα από την Κυριακάτικη ΕΣΤΙΑ

«Ο Μητσοτάκης έδωσε εντολή στον Α/ΓΕΕΘΑ να μην εμπλακούν οι ΕΔ στην Κάσο»!!βόμβα από την Κυριακάτικη ΕΣΤΙΑ

«Σκούρα τα πράγματα» για την κυβέρνηση αλλά και για τον Α/ΓΕΕΘΑ Δημήτρη Χούπη που φέρεται να έχει δεχτεί εντολή από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να μην εμπλακούν οι Ένοπλες Δυνάμεις στην Κάσο, όπου οι Τούρκοι έκαναν επίδειξη δύναμης.
Την αποκάλυψη κάνει ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης στην ΕΣΤΙΑ.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της κυριακάτικης έκδοσης της εφημερίδας ο Μητσοτάκης είπε στον Α/ΓΕΕΘΑ πως το θέμα της Κάσου δεν είναι στρατιωτικό, αλλά διπλωματικό και το χειρίζεται η υφυπουργός Εξωτερικών Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου!!!

Το συνήθως σιωπηλό ΓΕΕΘΑ έσπευσε να χαρακτηρίσει «ευφάνταστο» το δημοσίευμα χρησιμοποιώντας και την γνωστή επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη συνταγή, σύμφωνα με την οποία όποιος κάνει κριτική «δεν υπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα»!
Βέβαια όλα αυτά όχι με τη γνωστή μέθοδο της….άτυπης ενημέρωσης!!!
Σύμφωνα με αυτή την άτυπη ενημέρωση;

«Δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας εμπλέκει τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ σε συνομιλία με τον Πρωθυπουργό για θέματα Εθνικής Άμυνας.

Είναι προφανές ότι τέτοιου είδους «ευφάνταστα» δημοσιεύματα δεν υπηρετούν τα εθνικά συμφέροντα».

Ο Μανώλης Κοττάκης είχε «φωτογραφήσει» την αποκάλυψη μιλώντας στην τηλεόραση της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ:

Είτε αρέσει ,είτε όχι οι διαψεύσεις της κυβέρνησης και του ΓΕΕΘΑ δεν πείθουν! Όσα συμβαίνουν στο Αιγαίο διαψεύδουν τις διαψεύσεις τους. Επαναλαμβάνουμε ότι είναι υποχρέωση των κομμάτων της αντιπολίτευσης να αξιοποιήσουν όλα τα κοινοβουλευτικά μέσα που διαθέτουν και να φέρουν τον πρωθυπουργό στη Βουλή προκειμένου να δεσμευτεί δημόσια για τις «κόκκινες γραμμές» της χώρας.

 

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση πάνε μαζί διότι όλα τα κόμματα είναι συνεργοί με κοινές θέσεις και συμπεριφορές σε όλα τα θέματα σχεδόν, εκτός από την Ελλήνων Συνέλευσις που έχει λύσεις για όλα θέματα κατατεθειμένες στον Άρειο Πάγο, όμως ο κόσμος απέχει σε ποσοστό 60% και πλέον, δεν  βλέπει ότι η Ελλήνων Συνέλευση είναι ο ίδιος ο εαυτός του μαζί με όλους τους Έλληνες (την πλειοψηφία) σε ένα σώμα, με τα ίδια πράγματα που θέλουν όλοι οι άνθρωποι. Αν θέλεις τη χώρα σου ξανά κυρίαρχο κράτος τότε καλώς ήρθες λέει ο πρόεδρός της Α.Σ.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ