Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σ.Λαβρόφ: «H Ρωσία αγωνίζεται κατά μιας παγκόσμιας υπερεθνικής διοίκησης που εξουσιάζει ακόμα και τις ΗΠΑ»!

Σ.Λαβρόφ: «H Ρωσία αγωνίζεται κατά μιας παγκόσμιας υπερεθνικής διοίκησης που εξουσιάζει ακόμα και τις ΗΠΑ
Σ.Λαβρόφ: «H Ρωσία αγωνίζεται κατά μιας παγκόσμιας υπερεθνικής διοίκησης που εξουσιάζει ακόμα και τις ΗΠΑ

Όσα ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον Αιγύπτιο ομόλογό του

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε πώς «η Ρωσία αγωνίζεται κατά μιας παγκόσμιας υπερεθνικής διοίκησης που εξουσιάζει ακόμα και τις ΗΠΑ».

Παράλληλα, σχολιάζοντας τον αμερικανικό ολοκληρωτισμό, ανέφερε ότι ο Βρετανός συγγραφέας και δημοσιογράφος Τζορτζ Όργουελ «δεν φανταζόταν το βάθος του ολοκληρωτισμού που βλέπουμε τώρα».
Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Badr Ahmed Abdel Ati, ο Ρώσος υπουργός είπε ότι παρά τη γόνιμη φαντασία και την ιστορική διορατικότητα του Όργουελ, δεν μπορούσε να φανταστεί πώς θα έμοιαζε ένα ολοκληρωτικό κράτος.
Ο Λαβρόφ είπε: «Ο Όργουελ περιέγραψε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά ενός τέτοιου κράτους, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο βάθος του ολοκληρωτισμού που βλέπουμε τώρα στο πλαίσιο του λεγόμενου συστήματος που βασίζεται σε κανόνες».
«Απλώς χρειάζονται δημοκρατία για να δώσουν οδηγίες σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο για το πώς να οργανώσουν τη ζωή τους και μόλις τους πεις: Ας συζητήσουμε και τον εκδημοκρατισμό των διεθνών σχέσεων, η συζήτηση σταματά εκεί».
Είναι η πρώτη φορά που ένας ανώτατος πολιτικός παράγοντας μιας μεγάλης δύναμης αναφέρεται τόσο ξεκάθαρα σε μία μη εκλεγμένοι και μη επιλεγμένη παγκόσμια κυβέρνηση.
Αυτό που υποστήριξε ο Ρώσος YΠΕΞ, είναι η ύπαρξη μίας παγκόσμιας ελίτ η οποία έχει διαβρώσει τους θεσμούς τουλάχιστον των δυτικών κρατών και έχει επιβάλει ένα είδος ενιαίας εξουσίας με τελικό στόχο την ίδρυση ενός παγκόσμιου ολοκληρωτικού κράτους.

Στα πλαίσια αυτά η παγκόσμια αυτή ελίτ δεν επιτρέπει και δεν επιθυμεί την άνοδο ανεξάρτητων ηγετών όπως ο Ν.Τραμπ ο οποίος ήδη έχει δεχθεί δύο απόπειρες δολοφονίας.

Ο Ρώσος ΥΠΕΞ αυτό είχε στο μυαλό του όταν προχώρησε στις δηλώσεις αυτές.

 

 

πηγη

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ