Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Τροχαία:Κλήσεις μέσω SMS στο κινητό – Παρελθόν το σβήσιμο κλήσεων
Τροχαία:Κλήσεις μέσω SMS στο κινητό – Παρελθόν το σβήσιμο κλήσεων

Τροχαία:Κλήσεις μέσω SMS στο κινητό – Παρελθόν το σβήσιμο κλήσεων

Σε λειτουργία έχει τεθεί το σύστημα των ψηφιακών κλήσεων που καθιστά πλέον αδύνατη την αποφυγή των συνεπειών για τροχαίες παραβάσεις ή το σβήσιμο των κλήσεων. Ο λόγος για το σύστημα της Ηλεκτρονικής Πράξης Βεβαίωσης Παράβασης το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά στο Δήμο Αθηναίων και Θεσσαλονίκης προς το παρόν.

Η λειτουργία είναι αυτή τη στιγμή σε πιλοτικό στάδιο και είναι απαραίτητη για να συλλεχθούν πολύτιμα στοιχεία πριν εφαρμοστεί σε όλη την επικράτεια. Η τροχαία στο δρόμο θα χρησιμοποιεί κινητές συσκευές για να βεβαιώσουν την παράβαση. Όταν ολοκληρωθούν οι ενέργειες, η βεβαίωση θα αποστέλλεται στη θυρίδα του πολίτη μαζί με SMS και email

Κανείς δεν θα μπορεί να παρέμβει για να ακυρωθεί η κλήση, ενώ για το Δήμο Αθηναίων θα παράγεται και κωδικός RF. Το σύστημα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, κάτι στο οποίο θα συμβάλλει και ο νέος ΚΟΚ.

Διαβάστε:Ρομά εκβιάζουν οδηγούς στην Αταλάντη –«Αισθάνομαι βαθιά προσβεβλημένος και ταπεινωμένος ως πολίτης αυτής της χώρας»

>>Δείτε ποια είναι τα συμπτώματα όταν το ουρικό οξύ αρχίζει να αυξάνεται

>>Μαρίνος Μητραλέξης: Ο Έλληνας «καμικάζι» που έγραψε ιστορία με τον εμβολισμό και την κατάρριψη εχθρικού αεροπλάνου.

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ