Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Κατηγορείται ανοιχτά για φιλοτραπεζική πολιτική. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι…

Κατηγορείται ανοιχτά για φιλοτραπεζική πολιτική. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι…
Κατηγορείται ανοιχτά για φιλοτραπεζική πολιτική. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι…
Η απόπειρα του νεκροθάφτη να καλλωπίσει την εικόνα του και την εικόνα της κυβέρνησής του στη ΔΕΘ, απέτυχε παταγωδώς.
Σε πρώτο επίπεδο , τα ποσοστά της ΝΔ βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση χωρίς να διαφαίνεται δυνατότητα αναστροφής.

Σε δεύτερο επίπεδο, η κίνηση των 11 βουλευτών να ζητήσουν την προστασία των δανειοληπτών έναντι των τραπεζών, φαίνεται ότι ήταν καταλυτική για τα εσωτερικά της κυβέρνησης, καθώς οι απαντήσεις που πήραν λοιδορήθηκαν, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός να κάνει την πρώτη κίνηση που απλά επιβεβαιώνει την εικόνα κρίσης.

Παραπέμπει τον Μάριο Σαλμά για διαγραφή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, καθώς οι δημόσιες και παρασκηνιακές προσπάθειες ομαλοποίησης της κατάστασης απέτυχαν.

Ο Σαλμάς έχει κάνει σοβαρότατες καταγγελίες για φωτογραφικούς διαγωνισμούς υπέρ συγκεκριμένου επιχειρηματία, άρα υπάρχει νέο σκάνδαλο προς διερεύνηση.

Είναι βέβαιο ότι ο νεκροθάφτης παραπέμποντας τον Σαλμά, προσπαθεί να σταματήσει την αμφισβήτησή του πριν πάρει διαστάσεις και βρεθεί σοβαρά εκτεθειμένος.

Σε κάθε περίπτωση, ο πρωθυπουργός είναι πλέον σε κατάσταση πολιορκίας.

Δυσμενείς δημοσκοπήσεις, αμφισβήτηση και προσωπική και πολιτική, καθώς πλέον κατηγορείται ανοιχτά για φιλοτραπεζική πολιτική.
Ο κόσμος το έχει τούμπανο δηλαδή και αυτοί κρυφό καμάρι…. “
ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 488.000.000 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΣ Η ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΑΤΙΩΙΣΜΟ = ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ;;; ΑΙΤΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ
ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Η Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 3 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ