Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ρωσία αποφασίζει απόψε για πρώτο πυρηνικό πλήγμα σε δυτικές χώρες που θα παραδώσουν όπλα μακράς εμβέλειας στην Ουκρανία

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ρωσία αποφασίζει απόψε για πρώτο πυρηνικό πλήγμα σε δυτικές χώρες που θα παραδώσουν όπλα μακράς εμβέλειας στην Ουκρανία
ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ρωσία αποφασίζει απόψε για πρώτο πυρηνικό πλήγμα σε δυτικές χώρες που θα παραδώσουν όπλα μακράς εμβέλειας στην Ουκρανία

Το ρωσικό Συμβούλιο Ασφαλείας συνεδριάζει αυτή την στιγμή και αποφασίζει τους νέους κανόνες εμπλοκής της χώρας με πρώτο πυρηνικό πλήγμα ή απάντηση με συμβατικά όπλα στις δυτικές χώρες που θα εγκρίνουν να χρησιμοποιηθούν τα όπλα τους για στρατηγικό πλήγμα εντός του ρωσικού εδάφους.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι «Μετά θα υπάρξει μια ομιλία από τον πρόεδρο. Τα υπόλοιπα, για προφανείς λόγους,  είναι άκρως απόρρητα».

Ήδη η Γερμανία, υπό αυτό το πρίσμα, ανακοίνωσε μέσω του καγκελαρίου Ο.Σολτς ότι «Δεν θα παραδώσει και δεν θα επιτρέψει στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει και τα ήδη υπάρχοντα γερμανικά όπλα για πλήγμα στο εσωτερικό της Ρωσίας».
Ηδη αναδιατάσσονται τα ρωσικά υποβρύχια στον Ατλαντικό και στην Μεσόγειο για εξαπολύση συμβατικών ή πυρηνικών πληγμάτων.

 

Ο ίδιος ο πρόεδρος της ρωσικής Βουλή μίλησε ακόμα και για πλήγμα από το ρωσικό έδαφος στο Στρασβούργο «Εντός τριών λεπτών με πύραυλο SS-18 Satan».

Ο αριθμός των ρωσικών πυρηνικών υποβρυχίων που κάνουν “ελιγμούς” στο Ατλαντικό φτάνει τα έντεκα (11) πυρηνοκίνητα υποβρύχια βαλλιστικών πυραύλων

Συνολικά 58 ρωσικά πυρηνοκίνητα βαλλιστικών πυραύλων (SSBM) και επιθετικά/συμβατικά υποβρύχια σε όλο τον κόσμο θα τεθούν από απόψε το βράδυ σε αυξημένη επιφυλακή

.

ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΒΑΡΕΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ, ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΞΕΧΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ Ο ΝΑΠΟΛΕΟΝ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΡΑΓΙΚΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΛΕΦΘΕΡΩΝΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ 2014 ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ.

Ο ΡΩΣΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΔΗΛΩΣΕ:

(Aνανέωση – ): Το ρωσικό Συμβούλιο Ασφαλείας αποφάσισε πρώτο πυρηνικό πλήγμα στις δυτικές χώρες που θα εγκρίνουν να χρησιμοποιηθούν τα όπλα τους για στρατηγικό πλήγμα εντός του ρωσικού εδάφους από την Ουκρανία, στην αποψινή του συνεδρίαση υπό τον πρόεδρο Β.Πούτιν.

«Η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, εφόσον δεχθεί επίθεση από οποιοδήποτε κράτος αλλά ακόμη και μία συμβατική επίθεση στη Ρωσία υποστηριζόμενη από πυρηνική δύναμη θα μπορούσε να θεωρηθεί από κοινού επίθεση» ανέφερε στην συνεδρίαση ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν.

Ο Ρώσος ηγέτης είπε ότι: «Υποβλήθηκαν προτάσεις για την αλλαγή του πυρηνικού δόγματος και έγιναν δεκτές: Θα κτυπήσουμε αν μας επιτεθούν ακόμα και με συμβατικά όπλα».

«Η Ρωσία ή η Λευκορωσία αν δεχθούν μαζική διασυνοριακή επίθεση από αέρος, με μαζική εκτόξευση πυραύλων, μη επανδρωμένα αεροσκάφη ή υπερηχητικά όπλα, ακόμα και με απλά συμβατικά όπλα θα κτυπήσουν με πυρηνικά» κατέληξε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ