Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δολοφόνε φώναζε το πλήθος στον υπουργό Υγείας Α.Γεωργιάδη για τα πανάκριβα φάρμακα & την εγκατάλειψη της υγείας

Δολοφόνε φώναζε το πλήθος στον υπουργό Υγείας Α.Γεωργιάδη για τα πανάκριβα φάρμακα & την εγκατάλειψη της υγείας
Δολοφόνε φώναζε το πλήθος στον υπουργό Υγείας Α.Γεωργιάδη για τα πανάκριβα φάρμακα & την εγκατάλειψη της υγείας

Η πραγματικότητα φαίνεται πως διαψεύδει τα δήθεν υποστηρικτικά μηνύματα που λέει ότι δέχεται ο υπουργός Υγείας

Ξέσπασαν οι πολίτες κατά του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη σε πρόσφατη εμφάνιση που έκανε καθώς φαίνεται να είναι εξοργισμένοι με την εγκατάλειψη της υγείας και τα πανάκριβα φάρμακα.

Η πραγματικότητα φαίνεται πως διαψεύδει τα δήθεν υποστηρικτικά μηνύματα που λέει ότι δέχεται ο υπουργός Υγείας.
Οι πολίτες ακούγονται να γιουχάρουν τον Άδωνι Γεωργιάδη, την ώρα που εκείνος προσπαθεί να περάσει από το πλήθος, και να του φωνάζουν «δολοφόνε» και «πόσα παίρνεις».
Μια γυναίκα τον πλησιάζει και απηυδισμένη του εξηγεί την κατάσταση που αντιμετωπίζει με τα πανάκριβα φάρμακά της.
Ο υπουργός Υγείας στη συνέχεια αγνοώντας τη φαίνεται να φορά γρήγορα γρήγορα ένα κράνος και να αποχωρεί όπως όπως ως συνεπιβάτης με ένα μηχανάκι.

Σύμφωνα με τον Α.Γεωργιάδη, οι αυξήσεις στα φάρμακα αφορούν «διάφορα φθηνά φάρμακα» και «κατά κανόνα πρόκειται για προσαρμογές τιμών στο μέσο όρο των 2 χαμηλότερων τιμών της Ευρωζώνης, για φάρμακα που είχαν καθηλωθεί οι τιμές τους την τελευταία 10ετία, λόγω μειώσεων που εφαρμόστηκαν στην περίοδο της κρίσης».

ΕΙΝΑΙ Ι ΙΔΙΟΣ Άδωνις Γεωργιάδης που το 2013 ειχε κάνει ΨΕΥΔΗ μηνυτήρια αναφορά κατά του  Αρτέμη Σώρρα γΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ , απο την οποία ο Σώρρας ΑΘΩΟΘΗΚΕ  ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 28/6/2013γιατί απεδείχθει στο δικαστήριο ότι τυγχάνει διαχειριστής των 600 δις δολαρίων τα οποία και έβαλε στους κρατικούς προϋπολογισμούς που εμφανίζονται ως δάνειο. Αυτεπάγγελτα τότε έγινε κατηγορούμενος ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ΨΕΥΔΗ μηνυτήρια αναφορά ΚΑΙ ΜΕΤΑΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΟΥΝ ΤΗΣ “ΑΣΥΛΙΑ”ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΌΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ.

Μετα από αυτήν την ΨΕΥΔΗ μηνυτήρια αναφορά το ανθελληνικό καθεστώς τον  έκανε υπουργο Υγείας και τότε.   ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ.. ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ “ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ”;;

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ