Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Βίντεο: Ληστής στο Μενίδι αφαιρεί μπαταρία από σταθμευμένο όχημα

Βίντεο: Ληστής στο Μενίδι αφαιρεί μπαταρία από σταθμευμένο όχημα
Βίντεο: Ληστής στο Μενίδι αφαιρεί μπαταρία από σταθμευμένο όχημα

Η ψυχραιμία του δράστη δεν κίνησε υποψίες στα υπόλοιπα διερχόμενα αυτοκίνητα

Κάμερα κατέγραψε ληστή να αφαιρεί από ένα σταθμευμένο όχημα την μπαταρία του, στο Μενίδι.
Ο δράστης ανενόχλητος κατευθύνεται προς το όχημα, παρατηρώντας αν έχει γίνει αντιληπτός από κάποιον περαστικό. Στη συνέχεια με χειρουργικές κινήσεις ανοίγει το καπό του αυτοκινήτου και αφαιρεί από αυτό την μπαταρία.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο από εκπομπή στον ΣΚΑΪ, όλα γίνονται πρωινή ώρα και η ψυχραιμία του δράστη δεν κινεί υποψίες από τα υπόλοιπα διερχόμενα αυτοκίνητα, καθώς φαίνεται σαν να πραγματοποιεί κάποια εργασία στο όχημα της ιδιοκτησίας του.
Μόλις κάνει τη δουλειά του αποχωρεί από το σημείο ανενόχλητος.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.  ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΓΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΕ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ, ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΑΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΤΕΛ. ΣΥΝ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ . ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕ ΤΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ Η ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 10-100.000€ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΡΟΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ.

ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Η ΚΑΙ ΖΩΗΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΟΥΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΦΟΡΩΝ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΕΝΩ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ , ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΟΥΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΟΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ. ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ. ΕΚΤΟΣ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΛΕΠΤΟΜΕΝΕΙΣ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ