Η αιτία του καρκίνου ανακαλύφθηκε από τον Otto Heinrich Warburg το 1923
Η αιτία του καρκίνου ανακαλύφθηκε από τον Otto Heinrich Warburg το 1923. , η προστασία από αυτή τη θανατηφόρα ασθένεια είναι πολύ απλή
Πολύ μικρός αριθμός ανθρώπων στον κόσμο το γνωρίζει αυτό, γιατί αυτή η αλήθεια δυστυχώς κρύβεται από το κοινό.
Το έτος 1931. Γερμανός επιστήμονας Otto Heinrich Warburg (1883. -1970. ) πήρε το βραβείο Νόμπελ για την εύρεση της βασικής αιτίας του καρκίνου. Ο Δρ Warburg ανακάλυψε ότι ο καρκίνος είναι αποτέλεσμα ενός αντιφυσιολογικού τρόπου ζωής.
Με αντιφυσιολογική δίαιτα (κυρίως όξινη τροφή) και σωματική αδράνεια ο οργανισμός δημιουργεί ένα όξινο περιβάλλον ανεπαρκώς εφοδιασμένο με οξυγόνο.
Η κυτταρική οξύτητα πιέζει το οξυγόνο και η έλλειψη οξυγόνου στα κύτταρα δημιουργεί ένα όξινο περιβάλλον.
Ο Δρ Warburg είπε: “Η έλλειψη οξυγόνου και οξύτητας είναι οι δύο όψεις του ίδιου μεταλλίου: αν η μία έχει την μία, έχει την άλλη”.
Εάν έχετε υπερβολική οξύτητα, αυτόματα θα σας λείπει οξυγόνο από τον οργανισμό σας, εάν σας λείπει οξυγόνο θα έχετε έναν όξινο οργανισμό. Ένα οξύ περιβάλλον είναι ένα περιβάλλον χωρίς οξυγόνο.
«Αν αφαιρέσετε το 35% του οξυγόνου του από ένα υγιές κύτταρο, μπορείτε να το μετατρέψετε σε καρκινικό κύτταρο σε μόλις δύο ημέρες», υποστήριξε ο δρ. Warburg.
“Όλα τα φυσιολογικά κύτταρα έχουν απόλυτη ανάγκη για οξυγόνο, αλλά τα κύτταρα του όγκου μπορούν να ζήσουν και χωρίς αυτό. Αυτός είναι ένας κανόνας χωρίς εξαιρέσεις”.
Οι ιστοί του όγκου είναι όξινοι, ενώ οι υγιείς είναι αλκαλικοί
Στο έργο του «Μεταβολισμός όγκου», ο δρ. Το Warburg έχει δείξει ότι όλες οι καρκινικές μορφές πληρούν δύο θεμελιώδεις προϋποθέσεις: την οξύτητα του αίματος και την υποξία (έλλειψη οξυγόνου).
Διαπίστωσε ότι τα κύτταρα του όγκου είναι αναερόβια (δεν αναπνέουν οξυγόνο) και ότι δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν παρουσία υψηλών συγκεντρώσεων οξυγόνου.
Τα κύτταρα του όγκου μπορούν να επιβιώσουν μόνο με γλυκόζη και σε περιβάλλον χωρίς οξυγόνο.
Ως εκ τούτου, ο καρκίνος δεν είναι παρά ένας μηχανισμός άμυνας, τον οποίο χρησιμοποιούν τα κύτταρά μας για να επιβιώσουν σε ένα όξινο περιβάλλον χωρίς την παρουσία οξυγόνου.
Τα υγιή κύτταρα ζουν σε ένα αλκαλικό περιβάλλον γεμάτο οξυγόνο, που τους επιτρέπει να λειτουργούν κανονικά. Τα όγκικα κύτταρα ζουν σε ένα όξινο περιβάλλον με χαμηλό οξυγόνο.
Η οξύτητα και η αλκαλικότητα του οργανισμού εξαρτάται από την τροφή
Μετά την ολοκλήρωση της πεπτικής διαδικασίας, η τροφή ανάλογα με το θρεπτικό της προφίλ δημιουργεί συνθήκες οξύτητας ή αλκαλικότητας στον οργανισμό.
Με απλά λόγια, η αλκαλικότητα του οργανισμού εξαρτάται από το τι τρώμε.
Η όξινη ή αλκαλική κατάσταση μετράται σε κλίμακα PH από 0 έως 14, όπου το 7 είναι ουδέτερη ζώνη. 0 έως 7 είναι ξινό και 7 έως 14 αλκαλικό.
Τα κύτταρά μας, για να λειτουργήσουν επιτυχώς, πρέπει να έχουν ελαφρώς αλκαλικό pH ελαφρώς πάνω από 7.
Σε ένα υγιές άτομο, το pH του αίματος είναι μεταξύ 7,40 και 7,45.
Το αίμα αυτορυθμίζεται συνεχώς για να μην πέφτει σε μεταβολική οξύτητα.
Ωστόσο, μερικές τροφές οξύνουν το αίμα και μολύνουν τον οργανισμό.
Οι τροφές που οξύνουν τον οργανισμό:
Εξευγενισμένη ζάχαρη και όλα τα παράγωγά της. Είναι το χειρότερο όλων, γιατί δεν υπάρχουν πρωτεΐνες, λίπη, βιταμίνες ή μέταλλα, μόνο εξευγενισμένοι υδατάνθρακες, που βλάπτουν το πάγκρεας. Το pH του είναι 2.1 (πολύ όξινο).
Κρέας ( όλων των ειδών)
Προϊόντα ζωικής προέλευσης – γάλα και τυριά, κρέμα γάλακτος, γιαούρτι κ.λπ.
Ραφινιράνα σολ
Εξευγενισμένο αλεύρι και όλα τα παράγωγά του όπως ζυμαρικά, κέικ, μπισκότα κ.λπ.
Ψωμί
Μαργαρίνη
Καφεΐνη
Αλκοχόλη
Ντουχάν
Όλα τα βιομηχανικά επεξεργασμένα και κονσερβοποιημένα τρόφιμα, που περιέχουν συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, γεύσεις, σταθεροποιητές κ.λπ.
Αντιβιοτικά και γενικά όλα τα φάρμακα
Τροφές που αλκαλίζουν:
Όλα ωμά λαχανικά. Κάποιος ξινίζει στη γεύση, αλλά στο σώμα αλλάζει και γίνεται αλκαλικό.
Φρούτα. Για παράδειγμα, ένα λεμόνι μέσα στο σώμα έχει πολύ υψηλό επίπεδο αλκαλικότητας. (Μην ξεγελιέστε από την πολύ ξινή γεύση του).
Αμύγδαλο. Είναι πολύ αλκαλικά.
Κόκκοι ολικής άλεσης: ο μόνος αλκαλοποιητικός κόκκος είναι το κεχρί. Όλα τα υπόλοιπα δημητριακά είναι ελαφρώς όξινα, αλλά η ιδανική διατροφή χρειάζεται ένα συγκεκριμένο ποσοστό οξύτητας, οπότε είναι καλό να τρώμε μερικά δημητριακά. Όλα τα δημητριακά πρέπει να τρώγονται μαγειρεμένα.
Το μέλι έχει πολύ υψηλή αλκαλικότητα.
Χλωροφύλλη. Τα πράσινα φυτά περιέχουν χλωροφύλλη που είναι πολύ αλκαλική.
Νερό. Είναι σημαντικό για την παραγωγή οξυγόνου. Να είστε πάντα καλά ενυδατωμένοι, να πίνετε νερό σε μικρές γουλιές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Γυμνάζομαι. Οι ασκήσεις βοηθούν στη διατήρηση της αλκαλικότητας του οργανισμού γιατί δίνουν οξυγόνο σε όλο το σώμα. Ο καθιστικός τρόπος ζωής καταστρέφει τη ζωή.
Η χημειοθεραπεία δεν θεραπεύει αλλά επιδεινώνει την οξύτητα του οργανισμού
Η χημειοθεραπεία οξύνει τον οργανισμό σε βαθμό που πρέπει να φτάσει στα αλκαλικά αποθέματα του οργανισμού, προκειμένου να εξουδετερώσει την οξύτητα θυσιάζοντας μέταλλα (ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο) ενσωματωμένα σε οστά, δόντια, άκρα, νύχια και μαλλιά.
Για το λόγο αυτό παρατηρούμε αλλαγές στα άτομα που λαμβάνουν χημειοθεραπεία, μεταξύ άλλων και απώλεια μαλλιών.
Άλλα φάρμακα επιδεινώνουν και την οξύτητα του οργανισμού, οπότε καλό είναι να τα αποφεύγουμε όσο το δυνατόν περισσότερο.
Η σωστή αναλογία pH
Όπως τονίστηκε, είναι εντελώς αδύνατο ο καρκίνος να εμφανιστεί σε άτομο που τρώει υγιεινά, πίνει άφθονο καθαρό νερό και ασκήσεις.
Για να τρώτε σωστά, εξασφαλίστε στον εαυτό σας 60% αλκαλική διατροφή και αποφύγετε κυρίως όξινα προϊόντα όπως σόδα, γλυκά, fast food.
Μην κάνετε κατάχρηση αλατιού .
Αν είσαι άρρωστος, είναι ιδανικό για τη διατροφή σου να είναι 80% αλκαλική.
Εάν έχετε καρκίνο, η συμβουλή είναι να αλκαλοποιήσετε το σώμα σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό μπορείς να το πετύχεις με διατροφή, άσκηση, αποφυγή άγχους και επιπλέον πρόσληψη χλωροφύλλης.
Γνώμες εμπειρογνωμόνων
«Όλοι οι λεγόμενοι φυσικοί θάνατοι δεν είναι παρά το τελικό σημείο του κορεσμού του σώματος με οξύτητα», δήλωσε ο George W. Crile, από το Κλίβελαντ, ένας από τους πιο γνωστούς χειρουργούς στον κόσμο.
«Τα αμέτρητα ονόματα των ασθενειών δεν είναι σημαντικά, αλλά το γεγονός ότι όλες προκύπτουν από τη βασική αιτία: υπερβολική οξύτητα στον οργανισμό. “- Δρ Theodore A. Baroody, το βιβλίο “Alkalize or Die” (“Alcalize or Die”):
«Η αυξημένη οξύτητα του οργανισμού είναι η αιτία όλων των εκφυλιστικών ασθενειών. Εάν εμφανιστεί διαταραχή ισορροπίας και ο οργανισμός αρχίσει να αποθηκεύει οξύτητα και τοξίνες σε μεγαλύτερο βαθμό από ό,τι μπορεί να απεκκρίνει, τότε εμφανίζονται ασθένειες” –
Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
Κοινοποίησε !!!
Διαδίκτυο, κάνε τη δουλειά σου.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: