
Κοκοτσάκης: Η ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ
O πραγματογνώμονας Βασίλης Κοκοτσάκης αποδεικνύει με έγγραφα πως ο ελεγκτής που επιθεώρησε το φορτίο της Εμπορικής στον εμπορικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, έκανε ταξίδι στον χρόνο αφού η επιθεώρηση τελείωσε 35 λεπτά πριν φτάσει το τρένο στο σταθμό! Τέτοιοι ρεζίληδες είναι. Ούτε ένα ψέμα σωστό δεν μπορούν να καταθέσουν!
Η ανάρτησή του:
«Η ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ
Μετά τα βίντεο με το ταξίδι στον χρόνο , φαίνεται ότι έχουμε ταξίδι στον χρόνο και για την επιθεώρηση από άποψη φορτίου στον εμπορικό Σταθμό Θεσσαλονίκης.
Ο Ελεγκτής (επισκέπτης κατά την σιδηροδρομική ορολογία) στην ένορκη κατάθεση του λέει ότι επιθεώρησε την εμπορική αμαξοστοιχία το μοιραίο βράδυ , από 19.40 ώρα μεχρι 20.30
Από το επίσημο ΄’έγγραφο κίνησης του ΟΣΕ αλλά και την σχετική κατάσταση του εμπορικού σταθμού , προκύπτει ότι η αμαξοστοιχία 63503 αφίχθη στον σταθμό πολύ ώρα αργότερα.(21.05)
Ποια αμαξοστοιχία επιθεώρησε και κατέθεσε ότι το φορτίο βρέθηκε σύμφωνα με τις φορτωτικές , αφού την ώρα εκείνη το τρένο δεν είχε φθάσει ακόμη;
Και μην ισχυριστούν ότι έκαναν λάθος με το προηγούμενο , διότι το προηγούμενο ήταν την 16.10 ώρα μέχρι 16.20.»
ΑΠΟ Areti Athanasiou


Κοινοποίησε !
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Έρευνα: Τα ελληνικά ΜΜΕ είναι και επισήμως τα πιο αναξιόπιστα του πλανήτη
Tο 96% του συνόλου των ΜΜΕ του πλανήτη ανήκει σε 6 εβραϊκές εταιρείες!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠ’ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ;