Τρίτη, 8 Απριλίου, 2025
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΈγκλημα στα Τέμπη:Συγκέντρωση έξω από τη βουλή-Λαοθάλασσα στο Σύνταγμα και επεισόδια!

Έγκλημα στα Τέμπη:Συγκέντρωση έξω από τη βουλή-Λαοθάλασσα στο Σύνταγμα και επεισόδια!

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Έγκλημα στα Τέμπη:Συγκέντρωση έξω από τη βουλή-Λαοθάλασσα στο Σύνταγμα και επεισόδεια!
Έγκλημα στα Τέμπη:Συγκέντρωση έξω από τη βουλή-Λαοθάλασσα στο Σύνταγμα και επεισόδεια!

Έγκλημα στα Τέμπη:Συγκέντρωση έξω από τη βουλή-Λαοθάλασσα στο Σύνταγμα και επεισόδια!

Την στιγμή που στη Βουλή συνεχιζόταν η συζήτηση ενόψει της ψηφοφορίας επί της πρότασης δυσπιστίας, οι συμμετέχοντες στην συγκέντρωση άρχισαν από νωρίς να μαζεύονται γύρω από την κεντρική εξέδρα της εκδήλωσης και έξω από το Κοινοβούλιο και γύρω από το αυτοσχέδιο «ηρώο» με τα ονόματα των 57 νεκρών, που ήταν στεφανωμένο με ανθοδέσμες.

Οι Διαδηλωτές είχαν κατακλύσει το κάτω μέρος της πλατείας, τις οδούς Αμαλίας και Πανεπιστήμιου μαζί με ανθρώπους κάθε ηλικίας, ηλικιωμένους, οικογένειες με μικρά παιδιά, που θέλησαν κι αυτοί να ενώσουν τη φωνή τους και να αποδώσουν φόρο τιμής στα θύματα.
Παράλληλα σε εξέλιξη ήταν  επεισόδια στην Πλατεία Συντάγματος μετά τη μεγάλη συγκέντρωση για το δυστύχημα των Τεμπών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μέχρι στιγμής έχουν γίνει τέσσερις προσαγωγές και τρεις συλλήψεις. Οι διαδηλωτές επέστρεψαν μπροστά στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει και ένας τραυματίας, χωρίς να είναι γνωστό εάν είναι διαδηλωτής ή αστυνομικός.

Με υπόκρουση τραγούδια γραμμένα για την τραγωδία στα Τέμπη και συνθήματα συμπαράστασης στους συγγενείς τους και στον αγώνα τους να αποδοθεί δικαιοσύνη, πολλές χιλιάδες κόσμου διαδηλώνει στην πλατεία Συντάγματος.

#ΣΥΝΤΑΓΜΑ #ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ #ΒΟΥΛΗ #ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ #ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ #ΤΕΜΠΗ

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Κοινοποίησε !

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έρευνα: Τα ελληνικά ΜΜΕ είναι και επισήμως τα πιο αναξιόπιστα του πλανήτη

 

Tο 96% του συνόλου των ΜΜΕ του πλανήτη ανήκει σε 6 εβραϊκές εταιρείες!!!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠ’ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ;

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

 

 

Sourcepronwes
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΕΝΑ

ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ