Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Τον δρόμο της πρόωρης «κάλπης» αποφασίζει να επιλέξει ο Κ.Μητσοτάκης; – Μοναδικός αντίπαλος το «Κόμμα των Τεμπών»
Τον δρόμο της πρόωρης «κάλπης» αποφασίζει να επιλέξει ο Κ.Μητσοτάκης; – Μοναδικός αντίπαλος το «Κόμμα των Τεμπών»

Τον δρόμο της πρόωρης «κάλπης» αποφασίζει να επιλέξει ο Κ.Μητσοτάκης; – Μοναδικός αντίπαλος το «Κόμμα των Τεμπών»

Συζητά ακόμα και για συγκυβέρνηση  – Ποιοι είναι οι «υποψήφιοι»

Τον δρόμο της πρόωρης κάλπης αποφασίζει να επιλέξει ο Κ.Μητσοτάκης καθώς αυτή την στιγμή ο μοναδικός πραγματικός του αντίπαλος είναι το «Κόμμα των Τεμπών».

Αυτή την φορά δεν υπάρχει πολιτική πίεση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υπάρχει όμως κοινωνική πίεση, η οποία αυξάνεται καθημερινά προς έκπληξη του ίδιου και των συνεργατών του.

Το «Κόμμα των Τεμπών» επισήμως μπορεί να μην υπάρχει αλλά αποτελείται από ανθρώπους που δεν είναι οργανωμένοι σε πολιτικά κόμματα και είναι αποφασισμένοι να τα αλλάξουν όλα όπως δήλωσε άλλωστε η ίδια η Μαρία Καρυστιανού, η οποία άλλωστε έχει πλέον ποσοστά δημοφιλίας στις δημοσκοπήσεις που αγγίζουν επίπεδα πρωθυπουργίας.

Για αυτό το λόγο, ο Κ.Μητσοτάκης συζητά ακόμα και για συγκυβέρνηση και θεωρεί ότι υπάρχουν «υποψήφιοι», είτε το ΠΑΣΟΚ, είτε η «Ελληνική Λύση».

Το ενδεχόμενο της πρόωρης «κάλπης» προκύπτει από τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, οι οποίες δείχνουν ότι ένα ποσοστό πολύ πάνω από το 50% των πολιτών επιθυμούν άμεσα εκλογές.

Ποσοστά τα οποία εμφανίζονται από «φιλικές» μέχρι σήμερα, προς την κυβέρνηση, εταιρείες δημοσκοπήσεων οι οποίες πάντα στα αποτελέσματά τους τον παρουσίαζαν ως αδιαφιλονίκητο και διαρκές «φαβορί» για να κερδίζει εθνικές εκλογές όποτε και αν γίνουν.

Εάν δεν επιθυμούσε η πολιτική ηγεσία της χώρας την προοπτική πρόωρων εκλογών δεν θα υπήρχε και ουσιαστικός λόγος να τεθεί το συγκεκριμένο ερώτημα στις δημοσκοπήσεις γιατί στην πραγματικότητα είναι πολιτικά αποδεκτό γι’αυτήν στην παρούσα συγκυρία να δημοσιευτούν οι απαντήσεις του εκλογικού σώματος.

Πιθανότατα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα κερδίσει την αυτοδυναμία αλλά θεωρεί το ενδεχόμενο της συγκυβέρνησης όχι μόνο ως υπαρκτό αλλά είναι αναπόφευκτο.

Στην κυβέρνηση φοβούνται την Μαρία Καρυστιανού την οποία την παρακολουθούν προσεκτικά, γιατί μπορεί εύκολα να καταθέσει μία υποψηφιότητα μαζί με άλλα 100 άτομα σε όλη την Ελλάδα.

Μία αντίπαλος η οποία πολύ δύσκολα θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί όχι μόνο λόγω της δημοφιλίας της.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει μία νέα τετραετία για να κλείσει μία σειρά από ζητήματα με πρώτο απ’ όλα τα ελληνοτουρκικά. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΥ – ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ… ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ

Για όποιον απορεί για την τοποθέτηση του Νίκου Τσάφου ως υφυπουργού Ενέργειας και ζητεί μάλιστα την παραίτησή του από τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη, για την διατύπωση αντεθνικών θέσεων απέναντι στην Τουρκία, να τον ενημερώσουμε ότι ο Ν.Τσάφος, υπήρχε λόγος που έγινε υφυπουργός Ενέργειας από τον Κ.Μητσοτάκη:

Θα είναι βασικός «παίκτης» σε αυτό που στήνεται μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας και λέγεται διαμοιρασμός των ελληνικών δικαιωμάτων στα ενεργειακά κοιτάσματα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο (δεν υπάρχει προς διαπραγμάτευση κανένα τουρκικό «δικαίωμα»)!

Το 2020 μετά την κρίση με το Oruc Reis, όπου de facto παραχωρήθηκε η ελληνική υφαλοκρηπίδα στην Τουρκία με τον Γ.Γεραπετρίτη να δηλώνει «Ελληνικός χώρος είναι μόνο μέχρι τα 6 ν.μ.» ο Τσάφος δημοσίευσε έναν χάρτη που δείχνει πως αντιλαμβάνεται την τουρκική ΑΟΖ (πόσο έλειψαν εκείνες τις στιγμές του 2020 ένας Κ.Καραμανλής, ένας Α/ΓΕΕΘΑ Δ.Γράψας ακόμα κι ένας Θ.Μολυβιάτης, αν και δεν ήταν ΥΠΕΞ το 2008, όταν ειπώθηκε στους Τούρκους του ερευνητικού «Μαλένε Οστερβολντ» ή«Ή φεύγετε ή σας βυθίζουμε» 85 μίλια νότια του Καστελόριζου)!

Ιδού ο χάρτης που δημοσίευε αναγνωρίζοντας την τουρκική ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου:

Ιδού ο χάρτης που δημοσίευε αναγνωρίζοντας την τουρκική ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου:
Ιδού ο χάρτης που δημοσίευε αναγνωρίζοντας την τουρκική ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου:

Δείχνει ως τουρκικές θαλάσσιες περιοχές την μισή ελληνική και την μισή κυπριακή ΑΟΖ!

Και απλά χαρακτηρίζει ως «νέα διεκδίκηση» τον επιχειρούμενο στραγγαλισμό και αρπαγή των ελληνικών θαλάσσιων περιοχών ανατολικά Ρόδου, Καρπάθου και Κρήτης!

Για το σύμπλεγμα του Καστελόριζου δεν το συζητάμε! Το έχει προεντάξει στην τουρκική επικράτεια όπως φαίνεται στο άρθρο του, εδώ:

 

Για το σύμπλεγμα του Καστελόριζου δεν το συζητάμε! Το έχει προεντάξει στην τουρκική επικράτεια όπως φαίνεται στο άρθρο του, εδώ
Για το σύμπλεγμα του Καστελόριζου δεν το συζητάμε! Το έχει προεντάξει στην τουρκική επικράτεια όπως φαίνεται στο άρθρο του, εδώ
Θέλει επίσης ο Κ.Μητσοτάκης να διαγράψει όλα τα «στραβά» της κυβέρνησης του που έχουν συμβεί μέχρι τώρα και είναι πολλά και το κυριότερο ο κόσμος πλέον τα βλέπει.
Σε ό,τι αφορά μία μελλοντική πιθανή συγκυβέρνηση, ο Κ.Μητσοτάκης έχει την δυνατότητα να επιλέξει και μία χαοτική διαδικασία συνεχόμενων εκλογών μέχρι να πετύχει την ποθητή οριακή αυτοδυναμία.
Αν διεξάγονταν τώρα εκλογές, στις πρώτες τουλάχιστον δεν αναμένεται να ξεπεράσει σε ποσοστά η Νέα Δημοκρατία το 27%, ενώ χρειάζεται για την επίτευξη αυτοδυναμίας ένα ποσοστό της τάξης του 32%.
Είναι πολύ πιθανό ακόμα και να προχωρήσει σε διεξαγωγή μέχρι και τρίτων εκλογών, δηλαδή από τον Ιούνιο μέχρι και τον Οκτώβριο!

 

 

 

 

 

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Κοινοποίησε !

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έρευνα: Τα ελληνικά ΜΜΕ είναι και επισήμως τα πιο αναξιόπιστα του πλανήτη

 

Tο 96% του συνόλου των ΜΜΕ του πλανήτη ανήκει σε 6 εβραϊκές εταιρείες!!!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠ’ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ;

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ