Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Νόμιμη ευθανασία για εκατομμύρια ηλικιωμένους εξετάζει η κυβέρνηση της Βρετανίας…

Νόμιμη ευθανασία για εκατομμύρια ηλικιωμένους εξετάζει η κυβέρνηση της Βρετανίας…
Νόμιμη ευθανασία για εκατομμύρια ηλικιωμένους εξετάζει η κυβέρνηση της Βρετανίας…

Νόμιμη ευθανασία για εκατομμύρια ηλικιωμένους εξετάζει η κυβέρνηση της Βρετανίας… Η βρετανική κυβέρνηση εξετάζει προτάσεις για τη νόμιμη ευθανασία εκατομμυρίων ηλικιωμένων πολιτών ως μέρος ενός σχεδίου του WEF για να σώσει τον πλανήτη από τον «παγκόσμιο βρασμό». Αναλώσιμοι για άλλη μια φορά φαίνεται να είναι στα μυαλά κάποιων άρρωστων και επικίνδυνων ανθρώπων οι ηλικιωμένοι…

Και αυτό να είστε σίγουροι ότι δεν συμβαίνει μόνο στην Βρετανία… Αρχίζει αυτή η ιδέα και εξαπλώνεται σε όλα τα κράτη της Δύσης , όσα τουλάχιστον έχουν κυβερνήσεις πλήρως εναρμονισμένες με το καθεστώς του WEF… Ένα καθεστώς εξολοκλήρου απέναντι στον άνθρωπο….

Ο Βρετανός πολιτικός και επίσης τσιράκι του Σβαμπ Lester Queripel, προέτρεψε λοιπόν την κυβέρνηση να εφαρμόσει τους νόμους του WEF για την ευθανασία, οι οποίοι, όπως υποστηρίζει, θα εξοικονομήσουν χρήματα από τους φορολογούμενους και θα κάνουν τη Βρετανία πιο φιλική προς το περιβάλλον.

Όπως έχει αναφέρει προηγουμένως το The People’s Voice , αρκετά δυτικά έθνη έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν την ατζέντα του WEF για να ερημώσουν τα έθνη τους.

Ο Queripel  είπε  στην Επιτροπή Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας ότι το Ηνωμένο Βασίλειο υποφέρει από οικονομικά προβλήματα, τα οποία θα έλυνε η ευθανασία.

Σύμφωνα με τον πολιτικό, η «νόμιμη ευθανασία» θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξοικονόμηση χρημάτων της κυβέρνησης.

Ο Neon Nettle αναφέρει: Ισχυριζόμενος ότι πρέπει να εξοικονομούν 1 εκατομμύριο £ (1,22 εκατομμύρια $) ετησίως σε δαπάνες, υποστήριξε ότι « θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν σημαντικές εξοικονομήσεις εάν εισαχθεί  εδώ στο νησί η υποβοηθούμενη θάνατος».

Ο Queripel ρώτησε περαιτέρω την επιτροπή πόσοι άνθρωποι είχαν κρατηθεί στη ζωή τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ θα μπορούσαν να είχαν πεθάνει.

Συνέχισε ρωτώντας πόσο κόστισαν στους φορολογούμενους η φαρμακευτική αγωγή, το προσωπικό και η θεραπεία. Ωστόσο, η πρότασή του καταδικάστηκε έντονα. Το συμβούλιο είπε ότι υποστηρίζει την υποβοηθούμενη αυτοκτονία. Ωστόσο, είπαν ότι το να μιλάμε γι’ αυτό από οικονομική άποψη ήταν δυσάρεστο.

«Από τη σκοπιά του HSC, η εξέταση του υποβοηθούμενου θανάτου θα πρέπει να βασίζεται στις βασικές αρχές της υγείας, της αξιοπρέπειας και της διαχείρισης του πόνου», δήλωσε ο Πρόεδρος του HSC Al Brouard.

«Η HSC θεωρεί ότι η συζήτηση ενός τόσο σημαντικού και συγκινητικού θέματος μέσα από ένα οικονομικό ή οικονομικό πρίσμα είναι ακατάλληλη.

«Η επιτροπή δεν υποστηρίζει την ορολογία που χρησιμοποιείται σε αυτήν την ερώτηση.

«Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους να έχουν έναν αξιοπρεπή θάνατο, χωρίς ταλαιπωρία και ταλαιπωρία που μπορούν να αποφευχθούν, και δεν υπολογίζει ούτε αξιολογεί την εμπειρία των ασθενών με αυτόν τον τρόπο».

Άλλοι υποστηρικτές της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας  παραπονέθηκαν  ότι τα λόγια του Κουέριπελ βλάπτουν το κίνημα υποβοηθούμενης αυτοκτονίας.

Ωστόσο, ο Queripel δεν μετανιώνει για τα λόγια του.

«Συνεχίζουν να λένε ότι πρέπει να κάνουν οικονομίες, γι’ αυτό θέτω μια απλή ερώτηση», είπε.

«Λένε ότι πρέπει να δούμε τα πάντα, οπότε αυτό είναι το επόμενο λογικό βήμα.

“Πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να συνεχίσουν να ζουν και νομίζω ότι πρέπει να βάλουμε μια εικόνα σε αυτό.”

Το 2018, το Γκέρνσεϊ  απέρριψε  τη νομιμοποίηση της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας. Εν τω μεταξύ, ένα άλλο Channel Island, το Jersey, κινείται προς τη νομιμοποίηση έως το 2025.

«Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος, και προφανώς η HSC δεν έχει καμία διάθεση να κάνει αυτή τη δουλειά», παραπονέθηκε ο Queripel.

«Η Τζέρσεϊ [είναι] μπροστά μας, όπως και πολλά άλλα μέρη.

«Αυτό είναι ένα ζήτημα που δεν θα φύγει».

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ…ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ…ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΑΚΟΜΗ;;;;

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ