Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Οι ρωσικές αρχές συνέλαβαν και απέλασαν 417 παράνομους αλλοδαπούς στο Κρασνογιάρσκ (βίντεο)

Οι ρωσικές αρχές συνέλαβαν και απέλασαν 417 παράνομους αλλοδαπούς στο Κρασνογιάρσκ (βίντεο)
Οι ρωσικές αρχές συνέλαβαν και απέλασαν 417 παράνομους αλλοδαπούς στο Κρασνογιάρσκ (βίντεο)

Η ΕΕ και οι ΗΠΑ παρακολουθούν και ΔΕΝ μαθαίνουν, τον σωστό τρόπο που πρέπει αντιμετωπίζεται η παράνομη μετανάστευση

Οι ρωσικές αρχές συνέλαβαν και απέλασαν 417 παράνομους αλλοδαπούς, μετά από έφοδο σε μια αγορά φρούτων στο Κρασνογιάρσκ.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ΗΠΑ παρακολουθούν και μαθαίνουν, τον σωστό τρόπο που πρέπει αντιμετωπίζεται η παράνομη μετανάστευση.
Το βίντεο που δημοσιεύθηκε στο «Χ»:

ΑΧ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΙΣΕΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΩΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ, ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΘΕΑΤΡΟ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. Ε.ΣΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ, ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ. ΠΡΙΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ.

ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΙΕΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ “ΠΡΟΣΦΥΓΓΕΣ” ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΣΧΎΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΗ ΧΩΡΑ ΑΝ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟ η ΔΙΩΞΕΙΣ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ” ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΚΟ ΤΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ “ΛΑΡΘΟ” ΔΛΔ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΣΗ ΚΑΚΟΒΟΥΛΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ. ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ.

 

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ