Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πώς η τραπεζική φυλή Rothschild χρησιμοποιεί τον τεράστιο πλούτο της για να επηρεάσει τα παγκόσμια γεγονότα και να ελέγξει τις κυβερνήσεις

Πώς η τραπεζική φυλή Rothschild χρησιμοποιεί τον τεράστιο πλούτο της για να επηρεάσει τα παγκόσμια γεγονότα και να ελέγξει τις κυβερνήσεις
Πώς η τραπεζική φυλή Rothschild χρησιμοποιεί τον τεράστιο πλούτο της για να επηρεάσει τα παγκόσμια γεγονότα και να ελέγξει τις κυβερνήσεις

Πόσο ισχυρή είναι η τραπεζική οικογένεια Rothschild; Πώς συγκέντρωσαν την περιουσία τους; Πόσο πλούσιοι είναι; Ελέγχουν κρυφά τον κόσμο; Το Sputnik εξερευνά.

Η ντροπαλή τραπεζική εταιρεία Rothschild & Co εμφανίστηκε στις ειδήσεις πρόσφατα όταν αποκαλύφθηκε ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αναδιάρθρωση του ουκρανικού χρέους άνω των 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένης της διοργάνωσης συναντήσεων πρόσωπο με πρόσωπο μεταξύ αξιωματούχων του Κιέβου και vulture funds όπως το Black Rock και Amundi.

Οι Rothschild είναι γνωστό ότι διαδραμάτισαν ενεργό ρόλο στη συλλογή του πλούτου της Ουκρανίας τουλάχιστον από το 2014 και το πραξικόπημα του Euromaidan.

Αλλά στο παγκόσμιο σύστημα των πραγμάτων, παρά το πλούσιο μαύρο έδαφος και τον τεράστιο πλούτο των πόρων , η Ουκρανία μπορεί να είναι απλώς ένα παράπλευρο έργο για την τραπεζική οικογένεια, ο ρόλος της οποίας στη δημιουργία της σύγχρονης διεθνούς χρηματοπιστωτικής τάξης χρονολογείται από τον 18ο αιώνα, όταν στη Γερμανία Ο τραπεζίτης Mayer Amschel Rothschild και οι πέντε γιοι του δημιούργησαν μια παγκόσμια τραπεζική αυτοκρατορία με γραφεία στη Φρανκφούρτη, το Λονδίνο, το Παρίσι, τη Βιέννη και τη Νάπολη.

Σε τι είναι γνωστή η τραπεζική φυλή Rothschild;

Αναδυόμενοι στην ακμή των ευρωπαϊκών αποικιακών αυτοκρατοριών, οι Ρότσιλντ εξαργύρωσαν τον τεράστιο πλούτο που έρεε στην ήπειρο για να δημιουργήσουν εμπορικές και ιδιωτικές τράπεζες, διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, επιχειρηματικά κεφάλαια, ασφάλειες, εμπορεύματα, κρατικά χρέη, μέσα ενημέρωσης, μεταφορές, ακίνητα, φαρμακευτικά προϊόντα, εξόρυξης και ενέργειας.

Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

Καθιερώνοντας στενούς δεσμούς με το βρετανικό στέμμα, ο Μάγιερ και οι γιοι του έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη χρηματοδότηση και τη λειτουργία αποικιακών μεγάλων έργων της εποχής, από την εμπορική αρτηρία της Διώρυγας του Σουέζ έως την Εταιρεία Ανατολικής Ινδίας τη βρετανική αυτοκρατορική μεγαλοεταιρία που κυβέρνησε ανελέητα την Ινδία ως ιδιωτική εταιρεία σε μεγάλο μέρος του 18ου και 19ου αιώνα, απομυζώντας αμύθητο πλούτο.

Η οικογένεια αποδείχθηκε ιδιαίτερα δραστήρια στη διεθνή πολιτική του ταραχώδους 19ου και 20ου αιώνα, στοιχηματίζοντας στη Βρετανία εναντίον της Γαλλίας κατά τους Ναπολεόντειους Πολέμους χρηματοδοτώντας Έσσιους μισθοφόρους στρατιώτες και δανείζοντας χρήματα στο Στέμμα και χρησιμοποιώντας εμπιστευτικές γνώσεις για τις κυβερνητικές συζητήσεις και ένα εξελιγμένο σύστημα επικοινωνίας να πάρει οικονομικές αποφάσεις που θα εξυγίαναν τις τύχες της.

Πόσο πλούσιοι είναι οι Ρότσιλντ;

Ένα μεγάλο ερωτηματικό γύρω από την οικογένεια Rothschild περιστρέφεται γύρω από την καθαρή τους θέση, με δημοσίως διαθέσιμες αποτιμήσεις που κυμαίνονται από ασήμαντο 1 δισεκατομμύριο δολάρια έως 400 δισεκατομμύρια δολάρια και ακόμη και 1,2 τρισεκατομμύρια δολάρια – κάτι που θα έβαζε την οικογένεια πολύ πάνω από τις συχνά δημοσιευμένες λίστες ποπ χρηματοοικονομικών μέσων των « οι πλουσιότεροι του κόσμου», που συνήθως περιλαμβάνουν ονόματα όπως οι Waltons, οι Arnaults, οι Kochs, ο Elon Musk και ο Bill Gates .

Η δυσκολία στον καθορισμό ενός ακριβούς αριθμού πηγάζει από την απίστευτη μυστικότητα της οικογένειας, σε συνδυασμό με τη θολή φύση του χρηματοοικονομικού κεφαλαίου. Οι Ρότσιλντ «σκοτείνιασαν», οικονομικά, στις αρχές του 20ού αιώνα, όταν η εισαγωγή εθνικών φορολογικών συστημάτων σε όλη την Ευρώπη οδήγησε τις οικογενειακές τράπεζες να χωριστούν επίσημα για να δημιουργήσουν «ανεξάρτητα» χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Για παράδειγμα, ενώ η αναφορά για τη δημόσια επιχειρηματική αυτοκρατορία της οικογένειας επικεντρώνεται συχνά στην Rothschild & Co με έδρα το Παρίσι, το Λονδίνο και τη Σιγκαπούρη, άλλα τμήματα, όπως ο όμιλος Edmond de Rothschild με έδρα τη Γενεύη, αναφέρονται λιγότερο συχνά και σπάνια αναφέρονται αν ποτέ αναφερθεί μαζί.

Πόσο ισχυροί είναι οι Ρότσιλντ;

Ο κόσμος των υψηλών οικονομικών είναι ένα απίστευτα μικρό μέρος, με τους Ρότσιλντ να θεωρείται ότι απολαμβάνουν εξέχουσα θέση μεταξύ των τραπεζικών οικογενειών όπως οι Rockefellers, Morgans, Barclays, Lazards, Warburgs και άλλοι που ελέγχουν τις κορυφαίες ιδιωτικές τράπεζες του κόσμου, από την JPMorgan Chase και τη Citigroup. στην HSBC, τη Deutsche Bank, τη Societie Generale και άλλες.

Οι Rothschild έχουν επίσης μερίδια ιδιοκτησίας και επενδύσεις που κυμαίνονται από 5%-50% ή περισσότερο σε μια σειρά μεγάλων εταιρειών της Ευρώπης, των ΗΠΑ και της Ασίας, από την Glencore Mining και την TotalEnergies έως τις Siemens, Exxon, Chevron, Repsol, Shell, Mitsubishi, Itochu Corp και η Rio Tinto Mining Corporation.

Στο βιβλίο του «Big Oil & Their Bankers», ο ερευνητής Dean Henderson ανακάλυψε ότι οι Rothschild και μια κλίκα επτά άλλων τραπεζικών οικογενειών απολαμβάνουν ένα μερίδιο ελέγχου στην Federal Reserve Bank της Νέας Υόρκης – την πιο ισχυρή τράπεζα της Fed και την καρδιά του χρηματοπιστωτικού συστήματος της Αμερικής. .

Άλλοι ερευνητές πιστεύουν ότι οι Ρότσιλντ είτε ελέγχουν την πόλη του Λονδίνου και την Τράπεζα της Αγγλίας, είτε την κατέχουν εντελώς, αν και αυτό έχει αμφισβητηθεί.

Οι Ρότσιλντ ελέγχουν τους πολιτικούς του κόσμου;

Μια χούφτα πολιτικών προσωπικοτήτων, συμπεριλαμβανομένων αρκετών από τους ιδρυτές της Αμερικής, προειδοποίησαν για την απειλή που συνιστά η άνοδος ισχυρών τραπεζικών φυλών στην εποχή τους. Σε μια επιστολή προς τον Τζον Τέιλορ το 1816, ο Τόμας Τζέφερσον χαρακτήρισε το τραπεζικό σύστημα των ΗΠΑ ως «κηλίδα» σε «όλα τα συντάγματά μας, τα οποία, αν δεν καλυφθούν, θα καταλήξουν στην καταστροφή τους» και θα σαρώσουν «την τύχη και την ηθική μας. πολίτες».

«Πιστεύω ειλικρινά ότι τα τραπεζικά ιδρύματα είναι πιο επικίνδυνα από τους μόνιμους στρατούς και ότι η αρχή της δαπάνης χρημάτων που πρέπει να πληρώνονται από την ευημερία, υπό το όνομα της χρηματοδότησης, δεν είναι παρά εξαπάτηση του μέλλοντος σε μεγάλη κλίμακα», προειδοποίησε ο Τζέφερσον.

200 χρόνια μετά, η επιρροή των Rothschild στους παγκόσμιους πολιτικούς έχει καταστεί αδύνατο να κρυφτεί, με τα εξέχοντα μέλη της οικογένειας να συναναστρέφονται με τους Ρόναλντ Ρίγκαν, Μπιλ Κλίντον, Χένρι Κίσινγκερ, Μάργκαρετ Θάτσερ, Φρανσουά Μιτεράν, Πέτρο Ποροσένκο, Εμανουέλ Μακρόν και άλλους. είτε εκμεταλλευόμενος τις επιχειρηματικές διασυνδέσεις και την απόλυτη οικονομική ισχύ και την ισχύ στην αγορά, είτε στην περίπτωση του Μακρόν – προσλαμβάνοντας τον ως επενδυτικό τραπεζίτη πριν ξεκινήσει την πολιτική του καριέρα.

Ο Μακρόν φοράει μπλουζάκι με μυστηριώδες λογότυπο, πυροδοτεί θεωρίες συνωμοσίας ότι είναι μασονικός σατανιστής

Ο Μακρόν φοράει μπλουζάκι με μυστηριώδες λογότυπο, πυροδοτεί θεωρίες συνωμοσίας ότι είναι μασονικός σατανιστής
Ο Μακρόν φοράει μπλουζάκι με μυστηριώδες λογότυπο, πυροδοτεί θεωρίες συνωμοσίας ότι είναι μασονικός σατανιστής

Οι Ρότσιλντ ελέγχουν τον κόσμο;

Το να υποδηλώνει κανείς ότι η οικογένεια Rothschild είναι τόσο ισχυρή ώστε να ελέγχει ολόκληρη την οικονομική και πολιτική ζωή του πλανήτη και τα παγκόσμια γεγονότα θα ήταν πολύ μεγάλη, όχι μόνο λόγω της ατέρμονης, σε μεγάλο βαθμό σιωπηλή πάλη για πόρους και δύναμη με τους ανταγωνιστές, αλλά μεταβαλλόμενη γεωπολιτική ισορροπία του σύγχρονου κόσμου, την οποία ισχυρές τραπεζικές ελίτ μπορεί να προσπαθήσουν να επηρεάσουν, αλλά ποτέ να μην ελέγξουν άμεσα. Ωστόσο, παραβλέποντας τις ενέργειες αυτών των σκιωδών δυνάμεων, ή χειρότερα, απορρίπτοντας τες ως απλές «θεωρίες συνωμοσίας», διακινδυνεύει μια υπερβολικά απλοϊκή άποψη για τα γεγονότα και τις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα στον σύγχρονο κόσμο.

πηγη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

 

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ