Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ την Τετάρτη για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ την Τετάρτη για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ την Τετάρτη για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 16:30. Εχουν σε αναμονή πλοία να φορτώσουν εβραίους από το Ισραήλ να τους φέρουν στην Ελλάδα.

Υπό το πρίσμα των δραματικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή μετά και την επίθεση του Ιράν σε βάρος του Ισραήλ, θα συνεδριάσει αύριο Τετάρτη στις 09.30 το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Αμυνας.

Στο αυριανό ΚΥΣΕΑ θα γίνει συνολική επισκόπηση της κατάστασης. Πρέπει να γίνει και επισκόπηση για την πιθανότητα επαυξημένων μεταναστευτικών ροών το επόμενο διάστημα από την περιοχή του Λιβάνου. Εχουν σε αναμονή πλοία να φορτώσουν εβραίους από το Ισραήλ να τους φέρουν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει έτοιμο σχέδιο εκκένωσης από Ισραήλ και από Λίβανο το οποίο εφόσον απαιτηθεί θα ενεργοποιηθεί. Για την ώρα δεν έχουν ζητηθεί εκκενώσεις. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΑΝΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

Η ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού:

Αύριο, Τετάρτη, στις 16:30, θα συνεδριάσει εκτάκτως υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ