Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Καποια πραγματακια μειζονος σημασιας που τα ΜΜΕ τα περνανε στο ντουκου ως ασημαντα και επουσιώδη

Καποια πραγματακια μειζονος σημασιας που τα ΜΜΕ τα περνανε στο ντουκου ως ασημαντα και επουσιώδη
Καποια πραγματακια μειζονος σημασιας που τα ΜΜΕ τα περνανε στο ντουκου ως ασημαντα και επουσιώδη

Να σας θυμισω λιγακι, καποια πραγματακια μειζονος σημασιας, που τα ΜΜΕ τα περνανε στο ντουκου, ως ασημαντα και επουσιώδη:

1. Τον περασμενο Μαιο, το Διεθνες Ποινικο Δικαστηριο της Χαγης, εξεδωσε ενταλματα συλληψης, τοσο κατα του Νετανιαχου, οσο και κατα του εβραιου ΥΠΑΜ, Γιοάβ Γκαλαντ, για τα εγκληματα πολεμου, στο λαο των Παλαιστινιων

 

2. Ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντονιο Γκουτερες, εχει ανακηρυχθει ως ανεπιθυμητος (persona non grata) απο το κρατος του Ισραηλ
3. Κανενα δυτικο F16, απο αυτα που παρελαβε η Ουκρανια, δεν εχει
πεταξει μεχρι στιγμης στον ουρανο της Ουκρανιας. Το ενα και μοναδικο F16 που πεταξε, καταρριφθηκε αυθημερον απο ίδια/φίλια αντιαεροπορικα πυρα, των Ουκρανων.
4. Η Μεγ.Βρετανια, απεκτησε τη φημη της πυρηνικης υπερδυναμης,
εχοντας στην κατοχη της 4 πυρηνοκινητα υποβρυχια, εκ των οποιων, τα 2 βρισκονται σε διασπορα στη βορεια θαλασσα και τα αλλα 2 μονιμως δεξαμενιζονται. Δεν κατεχει αλλο πυρηνικο οπλοστασιο.
5. Τα 3 μεγαλυτερα αεροπλανοφορα του ΝΑΤΟ, ειναι… η Αγγλια,
η Κρητη και η Κυπρος.
6. Οταν ακουτε τον ορο “Επαναστατες Χουθι”, σκοπιμως τα ΜΜΕ, δεν
σας εξηγουν, πως η Υεμενη, βρισκονταν επι δεκαετιες κατω απο Αγγλικη κατοχη και οταν καποιοι κατοικοι της, επαναστατησαν στο αποικιοκρατικο καθεστως, ονομαστηκαν.. …επαναστατες Χουθι
7. Εαν η χωρα μας αποφασισει να διευθετησει το ζητημα της υφαλοκρηπιδας στο δικαστηριο της Χαγης, με τη γειτονα χωρα, θα ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια, εφοσον μια χωρα που εχει υπογραψει την UNCLOS (United Nations Convention on the Law Of the Sea), δλδ εμεις, θα καταγγειλει μια άλλη χωρα, που δεν την εχει υπογραψει…

8. Επρεπε να περασουν 22 ολοκληρα χρονια και 64 γυροι “διερευνητικων επαφων” για τα ελληνοτουρκικα, ωσπου η ελληνικη κυβερνηση, να παραδεχτει τελικα, οτι δεν κατεχει το αθλημα των διαπραγματευσεων. Ετσι, ο Ραγιαπετριτης ανακοινωσε το αδιεξοδο των επαφων και την παυση των συνομιλιων.

9. Το Ιραν, διαθετει 57 πετρελαιοπηγες, εκ των οποιων, αυτη του Assaluyeh ειναι και η πιο βρωμικη, σε περιεκτικοτητα θειου. Η μοναδικη εταιρια, που επιτρεπεται να καθαριζει επι δεκαετιες το θειαφι, απο το ιρανικο πετρελαιο…ειναι η αμερικανικη Merk.
10. Οι μονοι στρατιωτες που αρνηθηκαν να εγκαταλειψουν τα ποστα τους, κατα τη προχθεσινη εισβολη των εβραιων στον Λιβανο…ηταν οι Ιρλανδοι στρατιωτες της UNIFIL (κυανοκρανοι ΟΗΕ).

11. Μεσα σε εναν χρονο, απο την θυματοποιηση του Ισραηλ και την fake εισβολη της Χαμας..το ιδιο το Ισραηλ, εχει βομβαρδισει 7 χωρες: Συρια, Λιβανος, Παλαιστινη, Ιραν, Ιρακ, Αφγανισταν, Υεμενη… ενω απειλει και την Τουρκια.

12. Δεν θα ξεσπουσε ποτέ, ο πολεμος μεταξυ Εβραιων και Παλαιστινιων, εαν το Ισραηλ, δεχονταν εξαρχης τη λυση των 2 ανεξαρτητων κρατων, οπως προτεινε με το ψηφισμα 194, ο

ΟΗΕ το 1974…

Συνεχιστε τωρα, ο,τι κανατε…

Thanos Papadopoulos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ