Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ο   ΑΙΘΕΡΑΣ ΕΝΑ  ΥΠΑΡΚΤΟ  ΚΟΣΜΙΚΟ  ΥΓΡΟ   ΠΟΥ  ΠΛΗΡΕΙ  ΤΑ  ΠΑΝΤΑ  ΣΤΟ  ΣΥΜΠΑΝ

Ο ΑΙΘΕΡΑΣ
Ο ΑΙΘΕΡΑΣ

Σύμφωνα με τους μεγάλους Έλληνες σοφούς, (Αριστοτέλης, Ευριπίδης, Εμπεδοκλής, Πλάτωνας κ.α), ο αιθέρας είναι το πέμπτο στοιχείο, από τα οποία είναι φτιαγμένος και δομείται ολόκληρο το Σύμπαν. Τα πέντε αυτά στοιχεία είναι:                                                                                                                                               1)Η   Φωτια……2)  Ο Αέρας……3)  Το Νερό …… 4)  Η Γη …… 5)  Ο αιθέρας

Ο   Αιθέρας    είναι το κοσμικό ρευστό που πληροί τα πάντα. Κατά συνέπεια, ο κόσμος μας και όλο το Σύμπαν μας «υπάρχει» στην αγκαλιά του Αιθέρα.
Με βάση  τIς πληροφορίες της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας, (φιλόσοφοι, Ορφικά κείμενα και Ορφική Θεογονία) και την Σύγχρονη Φυσική, ο Αιθέρας έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

α) Είναι ο νους και η κεφαλή του Διός, γι’ αυτό και ο Ζευς ονομάζεται Αιθήρ.
β) Είναι γενεσιουργός.  Γεννιέται την στιγμή της δημιουργίας ενός σύμπαντος, όπως και του δικού μας Σύμπαντος, είναι η απαραίτητη ουσία για να γονιμοποιηθεί η ζωή και είναι και ο ρυθμιστής του χρόνου.
γ) Εκτοξεύεται μέσα από τους πυρήνες όλων των γαλαξιών. Άρα ο πυρήνας κάθε γαλαξία είναι μια πηγή που εκχύνεται το υπάρχον, πίσω από την πηγή, κοσμικό ρευστό. Οι πυρήνες των γαλαξιών δομούν το Συμπαντικό Σιντριβάνι που εκχέει τον Αιθέρα.
δ) Είναι απόλυτα δομικός και ταυτόχρονα διεισδυτικός. Δομεί τα πάντα και διεισδύει παντού στην ύλη, στην ενέργεια και στο κενό.
ε) Η κίνηση του είναι σπειροειδής. Κινείται με ασύλληπτα μεγάλη ταχύτητα που ξεπερνάει αυτή του φωτός και προς τις δύο κατευθύνσεις του Χρόνου, γι’ αυτό και δεν μπορεί να ανιχνευτεί εύκολα από όργανα μετρήσεων. Φορείς του είναι τα σωματίδια που ονομάζονται ταχυόνια.
ς) Είναι χωρίς βάρος.
ζ)Είναι άπειρος σε ποσότητα.
η)Είναι σταθερός και άφθαρτος.
θ) Είναι αυθύπαρκτος, φτιαγμένος από αριθμούς και η ύπαρξή του αποδεικνύεται με τα Μαθηματικά. Στο δικό μας Σύμπαν, κατά τον Πλάτωνα μπορεί να δομήσει έως δώδεκα (12) διαστάσεις, γι’ αυτό και μπορεί να αναπαρασταθεί με ένα κανονικό στερεό δωδεκάεδρο.
ι)Έχει νοημοσύνη.
κ)Έχει πλήρη αντίληψη του εαυτού του, απ’ άκρη σ’ άκρη του.
λ) Είναι Συμπαντικός Ρευστός Υμένας όλα τα σημεία του οποίου πάλλονται. Δηλαδή είναι μία κραταιά συνδετική ουσία – δεσμός όλων των δημιουργημάτων του Σύμπαντος, υλικών, ενεργειακών,ψυχικών και πνευματικών η οποία επιτρέπει την επικοινωνία όλων μεταξύ τους σχεδόν ακαριαία.

Ο ΑΙΘΕΡΑΣ
Ο ΑΙΘΕΡΑΣ

Η ύπαρξη του Αιθέρα έχει αμφισβητηθεί, σκόπιμα, από Χαζάρους «επιστήμονες, αφού συνδέεται με την Αλήθεια και τον Δία.    Έτσι το 1889 οι   Albert  Michelson   και   Edward  Morley, πραγματοποίησαν ένα πείραμα, που φέρει το όνομά τους (Πείραμα Μάικελσον – Μόρλεϋ), με σκοπό να αποδείξουν την ύπαρξη του Αιθέρα.
Στο  πείραμα  αυτό συγκρίνοντας τα φαινόμενα της συμβολής  δύο φωτεινών δεσμών, σε ένα συμβολόμετρο, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν μπορεί να μετρηθεί η ταχύτητα της Γης ως προς το σύστημα αναφοράς του Αιθέρα, (αφού στο πείραμα αυτό δεν παρατηρήθηκε ποτέ η αναμενόμενη μετατόπιση των κροσσών συμβολής των δύο ακτινών φωτός).  Έτσι έβγαλαν το συμπέρασμα ότι η ύπαρξη του Αιθέρα διαμέσου του οποίου θα μπορούσαν να διαδίδονται τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, (φώς), καθίσταται εντελώς περιττή και ότι η ταχύτητα του φωτός στο κενό είναι σταθερή, (γεγονός που οδήγησε στην Ειδική θεωρία της Σχετικότητας).
Το 1954 ο Άγγλος  νομπελίστας  Φυσικής, (Νόμπελ Φυσικής 1933),  Paul Dirac  έκανε την σπουδαία επιστημονική δήλωση:   «H  φυσική  θεωρία  που  δεν  βασίζεται  στον  Αιθέρα  φαίνεται  πως  έφθασε  στο  ανώτατο  στάδιο  και στο  τέλος  των  δυνατοτήτων  της.   Ίσως  δούμε  στον  Αιθέρα  μια  νέα  ελπίδα  για  το  μέλλον».

Σήμερα  πλέον  έχει  αποδειχθεί  θεωρητικά  και  πειραματικά  η  ύπαρξη  του  Αιθέρα.
Η  Ειδική  αλλά  και  η  Γενική  Θεωρία  της  Σχετικότητας,  έχουν περιορισμένο βαθμό εφαρμογής και αποτελούν μια προσέγγιση της Πραγματικότητας.
Η ύπαρξη των σωματιδίων  που ονομάζονται  ταχυονια  και  τα  οποία κινούνται  με ταχύτητα  μεγαλύτερη  από αυτήν  του  φωτός, (και  άρα  ταξιδεύουν  και  προς  το  Παρελθόν),  επιβεβαιώνει  Θεωρητικά  με  χρήση Μαθηματικών  την  ύπαρξη  του  Αιθέρα.
Επιπλέον η ύπαρξη του  Αιθέρα  έχει επιβεβαιωθεί και  Πειραματικά, το 1986, με το πείραμα του Αμερικανού Φυσικού  Ernest  Wilbur Silvertooth,   το  οποίο  αποσιωπούν  οι Χαζάροι  επιστήμονες,  αφήνοντας  έτσι  σε  άγνοια  τους  ανθρώπους, στους  οποίους  έχουν  περάσει  την  αντίληψη,  ότι  ο  Αιθέρας  δεν  υπάρχει.
Ο E. W. Silvertooth   εκτέλεσε το πείραμα του χρησιμοποιώντας  εξοπλισμό  λέιζερ  και  τις  ειδικές  γνώσεις  του στην  Προωθημένη  Οπτική.  Σ’ αυτό το πείραμα μετρήθηκε η κίνηση της  Γης στο διάστημα.  Υπολογίστηκε  πως  το ηλιακό μας  σύστημα  κινείται  ολοταχώς  προς τον  αστερισμό  του  Λέοντα  με ταχύτητα  400  χιλιόμετρα  το δευτερόλεπτο, δηλαδή  144.000 χιλιόμετρα την ώρα! Το πείραμα του E. W. Silvertooth πέτυχε εκεί που οι Michelson και Morley απέτυχαν,  μπόρεσε  να  ανιχνεύσει  την  κίνηση  της  Γης  ως  προς  τον  Αιθέρα,  αλλά  και  οτι  το φώς  στο  συγκεκριμένο  πείραμα  έτρεχε  με ταχύτητα  378.000  χιλιόμετρα  το  δευτερόλεπτο,  μεγαλύτερη απο  αυτή  που θεωρούν  οι  χαζαροεπιστήμονες,  δηλαδή  300.000 χιλιόμετρα  το  δευτερόλεπτο!

Το πείραμα του E. W. Silvertooth περιγράφεται στην εργασία του (σε PDF), «Κίνηση δια μέσου του Αιθέρα«, την οποία μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:http://www.spirit-science.fr/ArchivesSc…/1989Silvertooth.pdf Ο Αιθέρας, έχει απασχολήσει και άλλους  φιλοσόφους, δίδοντάς του άλλες ονομασίες όπως «πράνα» στην Ινδία, «κα» στους αρχαίους Αιγυπτίους, «τσι» στους Κινέζους, «οργόνη» από τον Βίλχεμ Ράιχ, κα.

Ο ΑΙΘΕΡΑΣ
Ο ΑΙΘΕΡΑΣ

Γενικότερα, ο αιθέρας είναι το κοσμικό ρευστό που υπήρχε πάντα και θα συνεχίσει να υπάρχει. Το ρευστό που διαπερνάει τα πάντα και βρίσκεται παντού διαποτίζοντας τα. Ανανεώνεται από τα πάντα. Μας δονεί και μας τρέφει. Είναι το ίδιο το θείον. Είναι η ίδια η φύση του Σύμπαντος. Πηγάζει από τον ουρανό, ζούμε μέσα τουκαθημερινά, τον περιέχουμε μέσα μας και τον εκπέμπουμε παντού. Είναιμία κοσμική μουσική την οποία ακούει όλη η φύση.

Αλέξανδρος Αλεξάνδρου